Ben nasıl biriyle birlikteyim çözemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

slnyss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
1
0
1
Merhabaklar size ilişkim hakkında dışarken bir görüş olarak ilişkimi anlatmak istiyorum

1 senedir birliklteyiz bi çok kez tatile gittik.
Eğlenmeyi severdik ikimizde deli doluyduk.
Canımız ne yapmak istese yapardık çok da eğlenirdik. Bana olan sevgisinden çok emindim. Ama ters giden şeylerde vardı.
Alkol aldığında en ufak şeylere sinirlenirdi bana kıskançlığı artardı bana aşkla bakan adamın gözleri bi anda öfkeyle kaplanırdı bende alt da kalmayı sevmeyen bir insanım ona karşılık olarak bende konuşurdum ve olay tartışmaya dönerdi. İlişkimizin başlardında ona bi kaç yalan söylediğim için bu durumda diye düşündüm bana güveni kırıldığı için yapıyor sandım. Normalde yalan söylemeyi hiç sevmeyen bir insanım fakat onu kaybetmekten korktuğum için söylediğimi fark ettim yani kendi içimde tartışma olmasın diye savunma mekanizması yaratmışım. Bu arada söylediğim yalanlar asla aldatma vesaire değildi. Daha sonrasında kavgalarımızdan sonra sessizleşirdi ve konuşmazdı ertesi gün olduğunda ben de bu sessizliğimi devam ettirdiğimde konuşmak için çabalamaz ama yemek yedirmek meyve soyup getirmek gibi şeyler yapardı en sonda da şakayla karışık gönlümü almaya çalışırdı. Çok sosyal bir insandım iyi bir işim vardı gezmeyi eğlenmeyi severdim daha sonrasında işten ayrıldım ve daha sık görüşmeye başladık çok huzurluydum onunlayken ama tartışmalarımız alkol aldığımızda tekrar eder oldu ve giderek büyüdü bi çok örnek var sayamımcağım kadar sadece kafamı karıştıran şu bu tartıştıktan sonra ben olay yerini terk ederim hep niye bilmiyorum terk ettikten sonra arar ve halimi hatrımı sorar o öfkeli adam gider yerine gerçek olan adam gelir beni seven ama içinde bastırdığı çok fazla şey var galiba anlayamıyorum benden hiç sıkılmaz her gün veya 1 gün aralıklarla görüşürüz günümüzü konuşuruz ama kötü olana kadar yani kavga edene kadar sanki o zamanda başka biriyle birlikteyim. Ve şu an ayrıyız
Yani kısaca özet geçmek istedim ama birazcık uzun oldu yorumlarınızı bekliyorum

hevesini almısta olabilir bazı seylerı cok hızlı yasadıysanız heyecandan sıradanlıga gecmıs olabılır cok sıkı fıkı olduysanız ama farklı sebeplerde olabılır dıs etkenler 3. kişiler duygu degişikligi vs detaylı ilişki analizi tarot acılımı yaptır bence kafandakı soru işaretleri kalksın

Ne zaman alkol alsanız karakterleriniz değişiyorsa birlikteyken alkol almayın mesela

Hesabı açalı 1 saat olmuş yorum yaptığın 4 konuya falcı önermişsin. Sen misin o falcı?

Daha çaktırmadan kendi pr ını yapamayan şu kadına yanlışlıkla gidip fal falan baktırmayın hele tarotu her önünüze gelene açtırıp enerji alanınıza almayın doğum tarihinizi herkese söylemeyin sende çok iyi açılım yapıyosan otur kendine açılım yap bu yoldan para kazanır mısın kazanmaz mısın ona bak en azından böyle ele ayağa düşüp kendini rezil etme

Kaç yaşında?

Yüksek ihtimalle manyak ve alkolik
Seni bu kadar yalan söylemeye mecbur bırakmış, önceki ilişkilerine bakarsan aynı paterni göreceksin. Bugüne kadar sağlıklı bir ilişki kuramamıştır.
Muhtemelen telefonunu bilgisayarını da karıştırıyor bir açık yakalayabilmek için
Direkt kaç 1 gününü bile harcama

Konu silmek yasak ama yine de cevap yazayım.

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor bu bir

Önceden ihanete uğramış olabilir
Sorunlu bir ailesi olabilir

Beyaz yalanlarınizi eski Kara yalanlari ile birleştirerek kafasında kurmuş

Alkol insanı savunmasız kılar ve size güvensizliğini tartışmalarla dışa vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…