- 12 Temmuz 2018
- 42
- 17
- 3
- 35
- Konu Sahibi isabella07
-
4 yasinda olmus oluyor.5 senelik evliymisOkuyamadım yarıda bıraktım. Nolta virgül bir şey koysaydınız da okunabilseydi en azından. Çocuk kaç yaşında? Belli bir yaşa kadar anneye veriliyor çocuklar.
benim asıl sorum aslında ben çocuğumu alıp evden çıksam,babamlara gitsem.herhangi bir suç işlemiş olurmuyum?sonra birde çocuğu kaçırdı bizden olayı olmasın bu detayları merak ediyorum ne yapsam doğru haraket etmiş olurum acabaMahkeme oğlunuzu babaya vermez.
4 yasinda olmus oluyor.5 senelik evliymis
benim asıl sorum aslında ben çocuğumu alıp evden çıksam,babamlara gitsem.herhangi bir suç işlemiş olurmuyum?sonra birde çocuğu kaçırdı bizden olayı olmasın bu detayları merak ediyorum ne yapsam doğru haraket etmiş olurum acaba
teşekkürler4 yasinda olmus oluyor.5 senelik evliymis
kusura bakmayın bir daha ki sefere dikkat ederim 4 yaşında oğlumOkuyamadım yarıda bıraktım. Nokta virgül bir şey koysaydınız da okunabilseydi en azından. Çocuk kaç yaşında? Belli bir yaşa kadar anneye veriliyor çocuklar.
Suclu durums dusersiniz bosanma davalarinda evi terk eden kusurlu oluyor
peki ne yapmam lazım.ben şuan ailemden farklı bir şehirdeyim bir kaç kavgamızda eve gelme diye söyledim ama o gelmeye devam etti.bide bunların üstüne boşanalım desem ayrı bir dünya savaşı patlat bizim evdeSuclu durums dusersiniz bosanma davalarinda evi terk eden kusurlu oluyor
benim asıl sorum aslında ben çocuğumu alıp evden çıksam,babamlara gitsem.herhangi bir suç işlemiş olurmuyum?sonra birde çocuğu kaçırdı bizden olayı olmasın bu detayları merak ediyorum ne yapsam doğru haraket etmiş olurum acaba
şiddet yok.ama eşim annesine çok düşkün konu ne olursa olsun bana geliyor ve hep ben suçlu oluyorumAdam hatalıysa olmaz, yani şiddet varsa kadının darp raporu varsa vs.
uffff o kadar zormuş ki bu işlerBildiğin kadarıyla olmaz, sadece evi terk etmiş oluyorsunuz.
istememe ne demek ben herşeyi onun için yapıyorum.biz zaten etle tırnağız nasıl ayrılabiliriz oğlumlaEvet ya sabah sabah nasıl okuduysam artık :)
Çocuğu küçük daha, anne istemezse babaya verilir ancak.
peki ne yapmam lazım.ben şuan ailemden farklı bir şehirdeyim bir kaç kavgamızda eve gelme diye söyledim ama o gelmeye devam etti.bide bunların üstüne boşanalım desem ayrı bir dünya savaşı patlat bizim evde
Evlenmek kolay boşanmak zor zaten.tantanali işleruffff o kadar zormuş ki bu işler
kendime olan cesaretimi o kadar kırdılarki artık adım atsam acaba mı diyorum.gitmeden boşanma kararımı söylesem bilmiyorum tepkisi ne olur fakat sakin karşılamayacağı aşikar.bi anlık sinirle çocuğu alıp çıksa evden ben oğlumu izini bilmediğim bir yerde nasıl bulacağım.o da çok korkar onun psikolojisini düşünün.Bildiğin kadarıyla olmaz, sadece evi terk etmiş oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?