• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben nasıl bosanacm bilmiyorum

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Daha bir sene dolmadan en kötü gün lerimizi yasadık evlilikle ilgili hiçbir sorun yasamazken kişiligimiz üzerinde anlasamyrz hep düzelecek diye bekliyrz ama...ben daha çok gencm ya evlilik hiçbir zaman hayalim değildi ben ona rağmen kendimi bu kadar alistirmsken ne olacak bilmiyrm boşanmak zoruma gidiyor cesaret edemiyrm çünkü benim ailem aile değil herkes birbirini saracagi yerde dışarı itiyor bu yüzdendir ki ben bu durumlardayim en son babamın ölümüyle yikildm 7 sene kendini toparlayamdm kimseden bir destek görmedim içimde biriktirdiği m o kadar şey var ki zoruma gidiyr her şey ailem hayirsız eşim hayırsız ben ne yapym??

Daha bir sene dolmadan en kötü gün lerimizi yasadık evlilikle ilgili hiçbir sorun yasamazken kişiligimiz üzerinde anlasamyrz hep düzelecek diye bekliyrz ama...ben daha çok gencm ya evlilik hiçbir zaman hayalim değildi ben ona rağmen kendimi bu kadar alistirmsken ne olacak bilmiyrm boşanmak zoruma gidiyor cesaret edemiyrm çünkü benim ailem aile değil herkes birbirini saracagi yerde dışarı itiyor bu yüzdendir ki ben bu durumlardayim en son babamın ölümüyle yikildm 7 sene kendini toparlayamdm kimseden bir destek görmedim içimde biriktirdiği m o kadar şey var ki zoruma gidiyr her şey ailem hayirsız eşim hayırsız ben ne yapym??
Allah yardimcin olsun konu nedir?neden bosanmayi dusunuyorsunuz?kac yasindanisiniz sen esin?basin sagolsun ayrica allah sabir versin..

sağolun 22 yaşındayım boşanmayı eşimin yaptıklarını artık kaldıramyrm sinirlenince kötü sözler söylemesi birbirimizi hırpalayacak noktalara gelmemiz ve hala biir düzelme olmaması herşeyi bilerek evlendi gün geldi o hersey baıma kalkıldı ve ben artk dayanamyrm açıkcası iyice soğutuyr beni kendinden ama boşanmayı da göze alamyrm...

Neden anlasamadiginizi ve sorunları yazarsanız daha verimli yorumlar gelir.
anlaşmanın ve sorunun ne olduğunu tam olarak aciklamadiginiz için yorum yapamayacagim

Canim her es sinirlenir kizar bagirir onmli olan asa bilmekde bosanmanizi isdemem ..... ailende hayirsizmiz esini seviyormusun kalbin aciyorsa dusundukce ara esini bir araya gel konus erkekler saman alevidir parlar soner .....

birbirimiz hirpaliyoruz demissiniz,sizde mi vuruyorsunuz ona?
evliliklerin ilk senesi zaten genelde anlasmazliklarla gecer ve zamanla taslar yerine oturur..
siz tartisma sirasinda ona uymayip sakinliginizi korusaniz tavri ayni mi? yoksa yaptigindan utaniyor mu?

sağolun 22 yaşındayım boşanmayı eşimin yaptıklarını artık kaldıramyrm sinirlenince kötü sözler söylemesi birbirimizi hırpalayacak noktalara gelmemiz ve hala biir düzelme olmaması herşeyi bilerek evlendi gün geldi o hersey baıma kalkıldı ve ben artk dayanamyrm açıkcası iyice soğutuyr beni kendinden ama boşanmayı da göze alamyrm...
Neyi başına kakıyor mesela? Daha detaylı anlatırsan bizde ona göre yorum yapabiliriz.

Sinirlenince ne yaptığını bilmiyr küfür de ediyr en son aşama beni hirpaliyr bende ona karşılık veriyrm kimi zaman ailemle yaşadıklarımı sorunlarimi baştan bilerek benimle evlendi evlendigimzdn beri basıma kalktı herşey onun istediği gibi olsun istiyr olmazsa sinirleniyrm işin içine bu hirpalmalrada girince ddayanılmaz oldu pişmanlık bile yok benim yüzümden oluyrms diyerek konuyu kapatiyo herşey eskisi gibi olan istiyr ama ben artk yapamyrm

En basiti bugün yasadigmz bir olayı hatta daha bir önce yasadgm olayı anlatym kuzeninin düğünü vardı dün kinasna gittik ondan önceki günler beni hirpalamasina gözüme kolunazarar vermesine ragmen ben gittim ki ondan ve ailesinden sogumama rağmen o kadr şeye kim olsa soğur ki gittik ben gayet normal davrandm güldm eglendm hiçbir şey yokmuş gibi gece dönerken kavga ettik tabi kuzeni eve davet etti ben gitmeyelim dedim diye zaten sana çok ihtiyaçları var sen kimsin gibi üstüne bir de anama falan küfür etti sen adam olmayan dedim konuyu kapattim bugünde düğün vardı hazırlanmış ben gidiyrm geliymsn dedi bende kimsenin bana ihtiyacı yokmuş ya dedm anlycnz özür bekledim o da çıktı gitti birsaat sonra geri geldi kkapıyı bi actm içeri girer girmez bagrmaya başladı ben seni bekledm gitmdm de falan filan aldı elbise mi yırttı bogazimii sıktı ve ben su an mal gibi kaldım daha ne yapcn ki ben su duruma baksinirinden gözü dönms arabaya da bindi gitti ölümünden ben sorumluymsm kafayı yicm ben ya

Sinirlenince ne yaptığını bilmiyr küfür de ediyr en son aşama beni hirpaliyr bende ona karşılık veriyrm kimi zaman ailemle yaşadıklarımı sorunlarimi baştan bilerek benimle evlendi evlendigimzdn beri basıma kalktı herşey onun istediği gibi olsun istiyr olmazsa sinirleniyrm işin içine bu hirpalmalrada girince ddayanılmaz oldu pişmanlık bile yok benim yüzümden oluyrms diyerek konuyu kapatiyo herşey eskisi gibi olan istiyr ama ben artk yapamyrm
Sen simdi annen gildemisin esinle ne zamandir ayrisiniz seninle barismak isdedimi ??

sakin ol canım. bi müddet daha o evde bulun. vücudundaki izler silinmiştir muhtemelen çoktan. bu adam yakında yine bi kavga çıkarır tahminimce. o kavga gerçekleştiğinde ve sana fiziki şiddet uyguladığında doğrudan acile git ve darp raporu al. o darp raporu senin için çok mühim

Pek detay vermemissin , Bosanmak kolay degil üstelik Ailemde aile degil diyosun

Calisiyorsan ekonomik özgürlügün varsa bosan ozaman
Mutsuz olacagina ozaman bosanmak en mantiklisi ..

En basiti bugün yasadigmz bir olayı hatta daha bir önce yasadgm olayı anlatym kuzeninin düğünü vardı dün kinasna gittik ondan önceki günler beni hirpalamasina gözüme kolunazarar vermesine ragmen ben gittim ki
ondan ve ailesinden sogumama rağmen o kadr şeye kim olsa soğur ki gittik ben gayet normal davrandm güldm eglendm hiçbir şey yokmuş gibi gece dönerken kavga ettik tabi kuzeni eve davet etti ben gitmeyelim dedim diye zaten sana çok ihtiyaçları var sen kimsin gibi üstüne bir de anama falan küfür etti sen adam olmayan dedim konuyu kapattim bugünde düğün vardı hazırlanmış ben gidiyrm geliymsn dedi bende kimsenin bana ihtiyacı yokmuş ya dedm anlycnz özür bekledim o da çıktı gitti birsaat sonra geri geldi kkapıyı bi actm içeri girer girmez bagrmaya başladı ben seni bekledm gitmdm de falan filan aldı elbise mi yırttı bogazimii sıktı ve ben su an mal gibi kaldım daha ne yapcn ki ben su duruma bak
Canim hatali davranmissin esinin isdedigini yapsaydinda onunla kesik kesik konussaydin kirildigini oyle belli etseydin o dusunmeden konusmus davranmis ....
O bekar deyildi dugune yanliz gitsin dugunde seni sornlara ne dicek ... sana daha cok kinlenecek esin sinirli ama seni seviyorki gel olmuyo bosanak dememis ... sende cok diksin inan kufur etmiyo diyen yalan soyler
Guzel guzel konus ben seni seviyorum ama bu halinle deyil de ... ara eve gel konusucaz de ...

Bak ben ne olursa onunla giderdm ama her seferinde benim gururunu inciteck sözler söylemesi koyuyr ki onu da gectm ben ona gitmcm demedim o gelir gelmez ben hazırlanmadm diye bağırıp cagirp bogazma sarılınca ne yapacagimi bilemedm ne olduğnusasirdm

Hırpalanmak, boğazı sıkılmak, elbisesi yırtılmak şiddetin bir türü. Belki evet suç sizde de olabilir ama en ağır suçlar bile bir kadını şiddet görmeye mahkum etmez. Arkanızda duracak kimse olmadığı için iyice meydanı boş bulmuş. Şiddetin olduğu yerde aşkın da sevginin de bir anlamı kalacağını sanmıyorum.

Bak ben ne olursa onunla giderdm ama her seferinde benim gururunu inciteck sözler söylemesi koyuyr ki onu da gectm ben ona gitmcm demedim o gelir gelmez ben hazırlanmadm diye bağırıp cagirp bogazma sarılınca ne yapacagimi bilemedm ne olduğnusasirdm
Dengesiz ozaman esi cnm esin seni sevviyormu emin misin ?? Bunlari sen git onu terk et diye yapiyor olabilirmi??

Back
X