Evliliğin ilk yılında misiniz? İlk yıl kimilerinde zor gecebiliyo. Aranizdaki iletişim problemini cozersen düzeleceğini düşünüyorum.Belli kırgınlıklar kızginlıklar birikmiş en ufak bi konuda patlama kaçınılmaz olur.Otur kendini ifade et konus.yalnız sen şunu yaptin bunu soyledin den uzak dur.kimse karşısında kendini suçlayan birine haklisin demez diyemez.Önce kendini tanimalisin duygularini kesfetmelisin ve adama sadece hissettigin kötü duyguları ifade edebilirsin.karşındakinin seni anlamasinin yolu bu.Sen bu cizgiden ayrilma esinde bi sure sonra kadinin savasci degil kirilgan oldugunu anlayip naif davranmayi ogrenecektir.onunda sana kızginlıklar vardır elbet seni suclayacaktir bi sure konusmalarinizi tartışmaya görülmemeye çalış zamanla senin gibi suclamadan konuşmayı istemese de öğrenir.Mesela sana kötü davrandığı zamanı hatırlatıp o an KENDİMİ DEGERSİZ HİSSETTİM.KORKTUM UZULDUM VS...kendine odaklı konuşma tarzını gostermek senin görevin su durumda.Erkeklerle savasamayiz tartışmada haklı cikamayiz çünkü onlar bizim gibi duygularda bogulmuyolar hemen üste cikabiliyolar ancak ona nekadar kırılgan hassas naif olduğunu farkettirebilirsin.Ozaman erkek arkadaşıyla kavga eder gibi değil narin bi çiçeğe davranması gerektiği gibi davranır.bazen biz bile nekadar hassas olduğumuzu unutup erkeksilesebiliyoruz.