• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben nasıl bosanacm bilmiyorum

Neymiş bu evliliğin ilk senesi ben anlamdm tamam herkes yasiyr zaten benim yasadgm sorunları ama bu boyutunu değildir evet eşimin düzelecgne inancını artk yitirdim ayrılmak en mantiklisi yoksa daha büyük sıkıntılar da doğacak ama bir yanım acele ediyrmsm gibi arkadaşlar hepiniz en doğrusunu söylüyrsnz ama benim açıdanooldukça zor boşanmak istemiyr diyrsnz kendine saygısini yitirmiş diyrsnz amalütfen benim aaçıdan da düşünün Rabbim kimseyi bu noktalara getirmesini kimseyi böyle sinamasn

Ozaman konus bosanacam de esine herkez kendi yoluna ben hayvan terbiyecisi deyilim seni evcillestiremem de :)) icindekilerini soyle ama sakin msj atma kanit olur davada o sana atarsa sakla

En basiti bugün yasadigmz bir olayı hatta daha bir önce yasadgm olayı anlatym kuzeninin düğünü vardı dün kinasna gittik ondan önceki günler beni hirpalamasina gözüme kolunazarar vermesine ragmen ben gittim ki ondan ve ailesinden sogumama rağmen o kadr şeye kim olsa soğur ki gittik ben gayet normal davrandm güldm eglendm hiçbir şey yokmuş gibi gece dönerken kavga ettik tabi kuzeni eve davet etti ben gitmeyelim dedim diye zaten sana çok ihtiyaçları var sen kimsin gibi üstüne bir de anama falan küfür etti sen adam olmayan dedim konuyu kapattim bugünde düğün vardı hazırlanmış ben gidiyrm geliymsn dedi bende kimsenin bana ihtiyacı yokmuş ya dedm anlycnz özür bekledim o da çıktı gitti birsaat sonra geri geldi kkapıyı bi actm içeri girer girmez bagrmaya başladı ben seni bekledm gitmdm de falan filan aldı elbise mi yırttı bogazimii sıktı ve ben su an mal gibi kaldım daha ne yapcn ki ben su duruma baksinirinden gözü dönms arabaya da bindi gitti ölümünden ben sorumluymsm kafayı yicm ben ya
bildiğin ruh hastası bu adam. seni sevmiyor, seni ezmeyi, dövmeyi, sana şiddet uygulamayı seviyor. sen katlandıkça devam edecek.
en kısa zamanda kurtar kendini bu manyaktan.

Canim hatali davranmissin esinin isdedigini yapsaydinda onunla kesik kesik konussaydin kirildigini oyle belli etseydin o dusunmeden konusmus davranmis ....
O bekar deyildi dugune yanliz gitsin dugunde seni sornlara ne dicek ... sana daha cok kinlenecek esin sinirli ama seni seviyorki gel olmuyo bosanak dememis ... sende cok diksin inan kufur etmiyo diyen yalan soyler
Guzel guzel konus ben seni seviyorum ama bu halinle deyil de ... ara eve gel konusucaz de ...
ruh hastaları demek sizin gibilere denk gelip evleniyor.
ne demek kızınca kadına küfretmek, boğazını sıkmak, elbisesini yırtmak.
başlarım böyle aşkın ızdırabına.
eşim bana küfredemez, küfrederse annesinden emdiği sütü burnundan getiririm bilir. elini kaldırmak değil imasına dahi müsade etmem, yıkarım ortalığı.

yuvam kocam diye ezdirmeyin kendinizi bu kadar ya.
şu ruh hastalarını gönderin hayatınızdan.

Neymiş bu evliliğin ilk senesi ben anlamdm tamam herkes yasiyr zaten benim yasadgm sorunları ama bu boyutunu değildir evet eşimin düzelecgne inancını artk yitirdim ayrılmak en mantiklisi yoksa daha büyük sıkıntılar da doğacak ama bir yanım acele ediyrmsm gibi arkadaşlar hepiniz en doğrusunu söylüyrsnz ama benim açıdanooldukça zor boşanmak istemiyr diyrsnz kendine saygısini yitirmiş diyrsnz amalütfen benim aaçıdan da düşünün Rabbim kimseyi bu noktalara getirmesini kimseyi böyle sinamasn
düzelmez canım düzelmez.
bugün boğazını sıkan, yarın öldürür bile o sinirle.
kaç kurtul en kısa zamanda. şu halinden daha iyi olursun.

Eşimin beni sevdiğini biliyorum sırf inatları istediklerinin olmayışından sinirlerine hakim olmayandan kaynaklanyr ben ona defalarca dedim söylediklerini gectm bana bunları yapma öyle davranma senden sogurum sonumuzu getirirsn diye ama farkında değil dedignz gibi iyi bi derse ihtiyacı var tabi alırsa o da evlilik terapisini de söyledim tamam gideriz dedi
ama gitmyr
sen kendini kandırıyorsun maalesef.
sevsin istiyorsun, öyle inanmak istiyorsun ama sevmiyor.

Insan sevdigi birinin bedenine zarar verir mi? Bana cok komik geliyo

Daha bir sene dolmadan en kötü gün lerimizi yasadık evlilikle ilgili hiçbir sorun yasamazken kişiligimiz üzerinde anlasamyrz hep düzelecek diye bekliyrz ama...ben daha çok gencm ya evlilik hiçbir zaman hayalim değildi ben ona rağmen kendimi bu kadar alistirmsken ne olacak bilmiyrm boşanmak zoruma gidiyor cesaret edemiyrm çünkü benim ailem aile değil herkes birbirini saracagi yerde dışarı itiyor bu yüzdendir ki ben bu durumlardayim en son babamın ölümüyle yikildm 7 sene kendini toparlayamdm kimseden bir destek görmedim içimde biriktirdiği m o kadar şey var ki zoruma gidiyr her şey ailem hayirsız eşim hayırsız ben ne yapym??

arkana bakmadan tek başına ,kendine yeni hayat kuracağın enerjin ,gücün, maddi durumun varsa hemen boşan derim

yoksada bunları tamamlamaya bak
not: çoçuk yapma derim

Back
X