Ben nasıl davranmalıyım

Ahh bu kv lerr.. benimki de evlenince kiymete bindi evlenmeden eve ayda bir ugrardi nerdesin diyen yoktu. Simdi günlük ayri ayri hem kp hem kv ariyor kuduruyorum. Bazen acmiyorum telefonlari.
Sen kocana surat yapma. Hayatimin en güzel tatiliydi tesekkur ederim falan moduna gec. Siz mutlu ve iyi oldukca esin senin isteklerini daha cok önemseyecek. Ama sen sorun cikarirsan hem tatile gittik hem surat yapiyor annem hakliymis gitmesek daha iyiydi moduna gecer.

aynen öyle
Yani annenin lafına bakma filan demedim ama hevesliylen birden döndün 180 derece dedim tatilim huzursuz geçti dedim gelince konuştum özür diledi ama neye yarar
Moral bozup özür diliyorlar . Umarım yaptığına pişman olduğu için özrünü dilemiştir .Açıkça söyleseydin annenle konuştuktan sonra değiştin diye bunda bir şey yok ki. Sonuçta olan bu

Ahh bu kv lerr.. benimki de evlenince kiymete bindi evlenmeden eve ayda bir ugrardi nerdesin diyen yoktu. Simdi günlük ayri ayri hem kp hem kv ariyor kuduruyorum. Bazen acmiyorum telefonlari.
Sen kocana surat yapma. Hayatimin en güzel tatiliydi tesekkur ederim falan moduna gec. Siz mutlu ve iyi oldukca esin senin isteklerini daha cok önemseyecek. Ama sen sorun cikarirsan hem tatile gittik hem surat yapiyor annem hakliymis gitmesek daha iyiydi moduna gecer.
Evet zaten çok güzeldi keske dönmeseydik filan dedim doğru yapmışım

Moral bozup özür diliyorlar . Umarım yaptığına pişman olduğu için özrünü dilemiştir .Açıkça söyleseydin annenle konuştuktan sonra değiştin diye bunda bir şey yok ki. Sonuçta olan bu
Açık açık söylemedim ama ima ettim annesinin sebep olduğunu

Evet işte bana da tavır yaptı biraz ona kızdım ben, bu dolduruşa gelme olayı çok çirkin birşey

Boşver biraz üzülür geçer.
Sen de ne kadar güzel bir tatildi diyerek takdir et.
Hayatım haklılık payları var ama bak ne güzel vakit geçirdik, çook mutlu oldum, çok incesin de.
Kurbanda telafi ederiz de.
Bi de eşinin her reaksiyonunu ince ince değerlendirmeyi bırak.
İnsan bu, üzülür sevinir ailenin dediği bi lafa, sonra geçer.
Herşeyi sündürürsen sen yıpranırsın.

:))) ciddi diyorum araştırılmalı bu konu
Bende hep diyorum hatta eşim de diyor kördüm öldüm badem gözlü oldum :D senden biraz alttan al canım. Bak ben arıyorum sitem ediyor bir kere bana dert yanma benim derdim bana yeter dedim şaka ile karışık şimdi sadece selam söyle oğluma diyor :KK53:

Boşver biraz üzülür geçer.
Sen de ne kadar güzel bir tatildi diyerek takdir et.
Hayatım haklılık payları var ama bak ne güzel vakit geçirdik, çook mutlu oldum, çok incesin de.
Kurbanda telafi ederiz de.
Bi de eşinin her reaksiyonunu ince ince değerlendirmeyi bırak.
İnsan bu, üzülür sevinir ailenin dediği bi lafa, sonra geçer.
Herşeyi sündürürsen sen yıpranırsın.
İşte bazı etkinliklerde saçma sapan davrandı aklım annemde kusura bakma lan dedi o yüzden işte yoksa ufak reaksiyonlara takılmam

Back
X