Ben nasıl emın olucam....

Evet canim o.. Yas meselesi halloldu bi sikinti yok..görüsüyoruz

bak için içini yiyecek belki sorular soracaksın ama ne derse desin cevaplar yetmeyecek en iyisi hiç soru sorma boşver

bak bu meselayiçözmüşsün daha fazla sıkıntı çıkarma her sıkınıda uzaklaşmalar başlıyor

Valla haklisin. Yas meselesi yuzunden mahfoldum allahtan bitanem anladi beni sorun etmedi bende haksizlik yapmayip desmiyim en iyisi haklisin

eğer o kızı unutamadığını düşünüyorsan sen erkek arkadaşına yaptıklarınla unuttur cnm bu senin elinde.sana bağlanmasını seni sevmesini sağla.siz çıkarken o kızı seviyordum demesi çok yanlış ama acaba ilişkinizin hangi aşamasında bunu söyledi?

Cok zor durum, ben Sachsen cok huzursuz olurdum. O haliyle bile Kabul edermis
Birbirlerini sevmisler, terk edilen cok sevdiyse unutmasi cok zor olabiliyo.
Gözün üstünde olsun, er gec anlarsin zaten halinden, hislerini

Yok canim biz sevgili degilken hayatlarimizi birbirimize anlatirken cikmadan önce anlatmisti bi gece.

Cok zor durum, ben Sachsen cok huzursuz olurdum. O haliyle bile Kabul edermis
Birbirlerini sevmisler, terk edilen cok sevdiyse unutmasi cok zor olabiliyo.
Gözün üstünde olsun, er gec anlarsin zaten halinden, hislerini

Cok cok zor bi durum o yüzden endiseliyim

Akilli oldugun icin endiselisin, belki baskasi olsa toz pembe görür, arkadinda bisey aramaz.
Ama belkide seni seviyo, öbürü sadece yarim kalmis bisey..
Bunu dedigim gibi, zaten anlarsin zamanla.

Sagol canim yorumun icin. Onun vicdanina birakiyorum. Zaten onu cok sevdigimi biliyo. O yari yolda birakilmis benim ahimi alcagini zannetmiyorum.. Zamanla anliycam ve o kizida koskanmaktan vazgecicem. Umarim bizden uzak dururki zaten evli kendisi yaptigi cok ayip

tatlım gecmis gecmiste kalmalı
bence takılma hayatın tadını cıkar

Yok konuyu acmiycam artik. Kendimi kücük düsürmek istemiyorum ..

Yok canim biz sevgili degilken hayatlarimizi birbirimize anlatirken cikmadan önce anlatmisti bi gece.

hee o zaman durum başka cnm herkesin hayatında mutlaka yarası vardır sen onun geçmişini değiştiremezsin ki sana bunu saha çıkmadan önce demiş.insan birbirini tanıdıkça sevmeye başlar.belki şu an seni eskiden onu sevdiğinden daha çok seviyordur neden böyle düşünmüyorsun.sen ona yaptığın şeylerle kendini değerli kıldırırsın cnm her şey senin elinde yani ve unutma kişi kendi sevgisinden emindir ama karşısındakinin sevgisinden asla emin olamaz belki de o da senin için aynı şeyi düşünüyordur kendi sevgisinden emindir ama bi gün senin de bırakıp bi başkasıyla evleneceği korkusu vardır?

Son düzenleme:

seni üzmek istemiyorum ama o tarz ilişkiler unutulmuyo aklında kaldığından şüpheleniyosan anlamaya çalış durumu emin olmaya çalış ve kendini çok kaptırma derim yıllar geçsede o aşklar unutulmuyo bişekilde ya akılda kalıyo yada gün geliyo kendileride kayıveriyo böyle örnekler gördüm canım

ne desem bilemedim.:26: şuan ikilemde kaldım desem yeridir.hem boşver kendi hayatını yaşa demek isterim size hemde ayrıl demek istiyorum.

sonuçta gitmek isteyen çoktan giderdi.zorla tutmuyorsunuzki yanınızda arkadaşınızı ama söylediği söz biraz tuhaf geldi bana.:44:
diyelimki evlendiniz ama bence siz onun en ufak sorunlarını büyüteceksiniz ve bu kıza bağlayacaksınız.sonuçta sizin içinizde rahat değil ki bence gayet doğal birşey.bende olsam bende rahat olamazdım.
şöylede bir gerçek varkı ex aşkı sakız gibi yapışacaktır sevgilinizin üzerine.baksanıza hemen boşanmış ve boşanır boşanmaz ilk arayacağı sizin erkek arkadaşınız olmuş.hemende başlamış duygu sömürülerine.yok babam zorla vermişmişte falan filan.rahat bırakacağını sanmıyorum.

Bence o kızın konusunu hiç açma aklına getirme çocuğun hem ona dönmek istese zaten dönerdi şimdiye kadar hayatını yaşa hiç takılma canım

"biz sevgili olmadan önce eger gercekten ailesinin zoruyla oldugunu bilseydim onu o haliyle kabul ederdim cunku cok sevdim"
Erkek arkadaşım bana bu cümleyi kursaydı çok sinirlenirdim yahu.
Ben çekileyim aradan ozaman siz mutlu mesut yaşayın derdim büyük ihtimalle

Anlayamadığım sana nasl rahatlıkla bu cümleyi kuruyor? ne demeni bekledi acaba.

Bunu söylediginde daha cikmiyoduk canim

Bencede kiz birakmaz pesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…