Ben nasil kaldiricam bu yapilanlari ?

Engeli kaldırır yarin birgün
Siz yine affedersiniz derken bu böyle sürer gider..
8 senedir birakamadiysaniz artık...
Küfür var,aldatma var,hakaret var eee daha ne olsun ki...

siz suçlusunuz zaten sirf seviyorum diye bukadar toto kaldirilmaz
sevdiginden ayrilan kimsede ölmüyor
kendinizden cok elin adamlarini sevmekten vazgecin lutfen

Malesef sizde de hata var.O kadar tepenize çıkartmışsıniz ki ama hatanın büyüğü onda.tamamen vazgeçin zamanla unutursunuz .O da bu yaptıklarının hesabını mutlaka verir merak etmeyin ama lütfen sürekli suçlamayın unutmaniz zorlaşır

Sevilmediğini bildiğin birine 6 yılını nasıl verdin üstelik onca hakarete ve aldatmaya rağmen!Ben bu duygunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum- yani sevdim ama sevilmediğimi hissettiğimde değil 6 senemi bir günümü bile vermem.Bu yüzden her şeye rağmen sevenleri , aşık olduğunu iddia edenleri anlamakta zorluk çekiyorum.Yani bir nesneye sahip olmak istersiniz,bunun için gerekli olan çabayı gösterip sahip olabilirsiniz bir şekilde ama karşınızda duyguları ve düşünceleri olan biri.Siz de kendi benliğinizi çok da önemsemeyerek sizden çıkar sağlayan,sevginizi paspas yapan bir insanla birlikteliğinizi sürdürmeye devam etmişsiniz.Üstelik çalışıyorsunuz işiniz gücünüz yerinde.Kendi gücünüzün ve değerinizin farkına varın. Atın şu kamburu sırtınızdan...bu süreci yas tutarak geçiremezsiniz.iletişimizi kesin ve kendinizi şımartacak şeyler yapın. En önemlisi kendinizi sevin...

Tabi ki de bir başkasıyla mutlu olabilirsiniz.Buna inanın.Kimsenin yere doldurulamaz değil bu hayatta.Sizi hak eden biri olacaktır.

O insan değilmiş, siz de akılsız duyguyla bunca zulmü kendinize yapmayı başarmışsınız.
Bu tecrubelerınızı unutmayarak zaman geçtikten sonra belkı birini sevmek mümkün.

Sana acımasızca yorum yapmayacağım. Çünkü hata yapmak insanlara mahsus. Zaten acı çekiyorsun bir de ben canını sıkmak istemem.
Fakat aşk sevgi bu değil gerçekten.
Insan durumun içindeyken bireyleri göremiyor onsuz olamam zannediyor ama inan ki öyle d2gil. Bundan 5 sene sonra hayatına dönüp baktığında bu kayıp zamanın için o kadar uzuleceksin ki. Kendine nasıl haksızlık yaptığını anlayacaksın.
Kendime yaptıklarıma üzülüyorum kendime cok eziyet ettim keşke yapmasaydım keske

O insan değilmiş, siz de akılsız duyguyla bunca zulmü kendinize yapmayı başarmışsınız.
Bu tecrubelerınızı unutmayarak zaman geçtikten sonra belkı birini sevmek mümkün.

Evet . Benim de hatam cok fazla belki onunkinden daha cok. Çünkü onu hep affettim

Sizi kullanmis demekki yedek klubundesiniz onun icin . O kadar kufur hakaret etmesine ragmen siz gitmemissiniz onun icin siz cepte sayiliirsiniz . Nasil olsa gitmiyor etmiyor ona naparsam yapiyim kafasında adam . Ay aman artik erkeklere ezilmeyelim kadinlar olarak .. erkekler fazla sevgiyi haketmiyorlar . Bi hatasini yakaladiginiz insani silin yapan bir daha yapar bir daha yapar . Ne bu defalarca kazik yiyp yine ayni kişiyi sevmeler .

Bundan sonrası olamaz . Evet eskiden cok hata yaptım . Bundan sonrasında önüme bkacam. Allah büyük elbet

Aldatildim affettim küfür etti affettim eeee sen kendine saygin yoksa karsindakide seref yoksunuysa olacağı bu.
Lütfen önce kendinizi sevin saygi duyun elin sözüm ona itlerine kendinizi bu denli saygisizlastirmayin yazık cok üzülüyorum.
Bundan sonra aynı hataları asla yapmam

hata biz de hiç aklımızı kullanıp hareket etmiyoruz karanlıkta ateş ışığına koşan sinekler gibi onları kendimize aydınlık sanıp koşuyoruz ama yanıyoruz. Ben inanıyorum bir gün öyle güzellikler olcaak ki tüm kalp kırıklıkları unutulup gideecek ama buna önce kendimiz inanıp izin vermeliyiz.

Tüm bu ısrar niye.Bir değil defalarca kez sizi insan yerine koymadan üzmüş.Bunu yaparken sevdiğine mi inanıyorsunuz? Sizi sevmiyor sadece kullanıyor ama daha kötüsü buna izin veren sizsiniz

Sevmediğine Emin’im artık. Ben yaptım bu kadar

Sizi böyle ezip aşşağılamasına neden izin veriyorsunuz ? İşiniz mesleğiniz varken bu psikopata niye katlanıyorsunuz ? Sizin mutlu olmaya hakkınız elbette var ama size değer veren insan yerine koyan biriyle ...

Bu hastalıklı ilişkiyi yıllarca sürdürmenin hata olduğunu biliyorsunuz değil mi şuan ?
Öyleyse birdaha sizle iletişime geçmesine dahi fırsat vermeyin. Kendinize yapın bu iyiliği . İnsanoğlu herşeye alışır herşeyi unutur . Unutacaksınız ve bunun için mi üzmüşüm kendimi yıllarca diyeceksiniz .
Bunu Suan söylüyorum zaten. Kendimi asla affedemicem

Sizi böyle ezip aşşağılamasına neden izin veriyorsunuz ? İşiniz mesleğiniz varken bu psikopata niye katlanıyorsunuz ? Sizin mutlu olmaya hakkınız elbette var ama size değer veren insan yerine koyan biriyle ...

Öyle biri olur mu bu saatten sonra 🥺

Back
X