- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamdan cok siz suçlusunuz nasıl izin veriyorsunuz bütün bunlarca bence başkasını sevmeden önce bir kendinizi sevin bir psikoloğa gidin bir insan kendisine bu kadar eziyet edilmesine izin vermez sen kimsende bana küfür ediyorsun demediniz miNerden nasıl baslicagimi bilmiyorum. 8 yildir birini seviyordum. 6 yildir da birlikteydik . 7 yıl oldu goreve baslayali. O da disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu. Çok sevdim, sevilmedigimi bile bile sevdim.face uzeri aldatildim. Hem de iki defa aynı kizla. Benden borc istedi, hem de beni aldatirken yapti bubh . Affettim sevdigimden .. 6 yılda yemedigim kufur hakaret kalmadi. Kufur etti sinirden oldu dedi aldattı senin yüzünden dedi. En son bi suru vaad verdi. Memur olacam evlenecez diye.. Duzelir belki mutlu oluruz diye nasıl sevinmiştim. Daha önce tartışma sebebimiz olan bi kiz vardi 2 ay boyunca ayri kalmistik. Engellemişti. 1 hafta önce baktım engeli kalkmış. Sonrada beni sucladi benim bi hatamdan dolayı yapmış. Tartıştık yine kufur hakaret ve bni aldattigi kiza yazdığını söyledi. Son 2 yıldır beni engelleyip sonra yazip duruyordu gonlumu alıyordu. Ben eskisi gibi olmasam da suan canım cok sıkkın. Canimi oyle yakti yaktı yıne. Okul müdürünün doğum gününü kutlamistik arkadaşımla videoyu gördü ve etmedigi kufur kalmadi. Nasıl atlaticam bunu. Bu haksizligin altinda eziliyorum. Hak etigini yaşayacak mi? Ben sucluymusum gibii engellenen kufur yiyen ben oldum. Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...
BİTti artık benim icin. Ama icimdeki bu kötü hissi atamıyorumPsikyatra gidin ,psikoterapi alın ,kurtulun bi an evvel
Sal gitsin kardeşim. Size adam mı yok. Yüceltmeyin şu oksijen israflarını. Adamın tutulacak bir yanı kalmamış. Hiç bir çaba yok, sadakat yok, evlilik de yok. Hiç arkanıza bakmadan uzaklaşın. Hayat daha karşınıza neler neler getirir.
Adamdan cok siz suçlusunuz nasıl izin veriyorsunuz bütün bunlarca bence başkasını sevmeden önce bir kendinizi sevin bir psikoloğa gidin bir insan kendisine bu kadar eziyet edilmesine izin vermez sen kimsende bana küfür ediyorsun demediniz mi
Ben kendimin suçlu olduğunu biliyorum. En büyük suçlu benim zatenAdamdan cok siz suçlusunuz nasıl izin veriyorsunuz bütün bunlarca bence başkasını sevmeden önce bir kendinizi sevin bir psikoloğa gidin bir insan kendisine bu kadar eziyet edilmesine izin vermez sen kimsende bana küfür ediyorsun demediniz mi
Ay tabiiki mutlu olursun şu ök...z için üşüdüğünde değmez ya bu ne sen gercekten buna bide uzuluyormusun? Lütfen kendine gel ve değerini bil ayrıl ve ayrıldıktan sonra daha önce ayrilmadigin için pişman olacaksin ve gerçekten seni seven sana değer veren biri hayatında olacak.
Lütfen sizi hak etmeyen insalara şans verip tepenize çıkarmayın,hakaret,küfür her şey var neden zamaninizi böyle insalar için tuketiyorsunuzki emin olun karşınıza çok daha iyi insalar çıkar siz yeterki bu adamdan tamamen kurtulun ama sizde o irade de yok gibiNerden nasıl baslicagimi bilmiyorum. 8 yildir birini seviyordum. 6 yildir da birlikteydik . 7 yıl oldu goreve baslayali. O da disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu. Çok sevdim, sevilmedigimi bile bile sevdim.face uzeri aldatildim. Hem de iki defa aynı kizla. Benden borc istedi, hem de beni aldatirken yapti bubh . Affettim sevdigimden .. 6 yılda yemedigim kufur hakaret kalmadi. Kufur etti sinirden oldu dedi aldattı senin yüzünden dedi. En son bi suru vaad verdi. Memur olacam evlenecez diye.. Duzelir belki mutlu oluruz diye nasıl sevinmiştim. Daha önce tartışma sebebimiz olan bi kiz vardi 2 ay boyunca ayri kalmistik. Engellemişti. 1 hafta önce baktım engeli kalkmış. Sonrada beni sucladi benim bi hatamdan dolayı yapmış. Tartıştık yine kufur hakaret ve bni aldattigi kiza yazdığını söyledi. Son 2 yıldır beni engelleyip sonra yazip duruyordu gonlumu alıyordu. Ben eskisi gibi olmasam da suan canım cok sıkkın. Canimi oyle yakti yaktı yıne. Okul müdürünün doğum gününü kutlamistik arkadaşımla videoyu gördü ve etmedigi kufur kalmadi. Nasıl atlaticam bunu. Bu haksizligin altinda eziliyorum. Hak etigini yaşayacak mi? Ben sucluymusum gibii engellenen kufur yiyen ben oldum. Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...
Cok kötü bir his bu. Allah yardımcımız olsun. İnsallah atlatıcazdaha yeni sevgilisi tarafından aldatılmış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ve aldatıldığım kadın benden kat kat çirkin zor kolay değil ama sende bende atlatacaz ve kuzum
Lütfen sizi hak etmeyen insalara şans verip tepenize çıkarmayın,hakaret,küfür her şey var neden zamaninizi böyle insalar için tuketiyorsunuzki emin olun karşınıza çok daha iyi insalar çıkar siz yeterki bu adamdan tamamen kurtulun ama sizde o irade de yok gibi
Size bunları yaşatan bir ruh hastasını sevebildiyseniz, normal bir insanı hayli hayli seversiniz merak etmeyin
Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...
amin inşallah canım sabır ve dua ile ilk baş zor şu an içimde kopan fırtınayı kimse bilemez normalde hüngür hüngür ağlamam gerekirken susuyorum şu anda etrafa boş boş bakıyorum niye böyleyim seviyordum ona çok da bağlanmıştım hissediyordum zaten ama bir kanıtım yoktu ve dün gece herseyi itiraf ettiCok kötü bir his bu. Allah yardımcımız olsun. İnsallah atlatıcaz![]()
En azından dürüst davranmıs. Ben araştırıp buldum her şeyi. Allah yanlarına bırakmasın insallahamin inşallah canım sabır ve dua ile ilk baş zor şu an içimde kopan fırtınayı kimse bilemez normalde hüngür hüngür ağlamam gerekirken susuyorum şu anda etrafa boş boş bakıyorum niye böyleyim seviyordum ona çok da bağlanmıştım hissediyordum zaten ama bir kanıtım yoktu ve dün gece herseyi itiraf etti
Yahu bununla hiç mutlu olmamışsınız ki, başka birisiyle "bir daha" mutlu olun.
Hiç hayatınızda mutlu olmadınız mı?
Aynı şekilde devam edin ve mutlaka bu adamla evlenin. Üç çocuk yapmayı da unutmayın. Evlendikten hemen sonraki, hamileliklerinizdeki aldatilma ve dayaklarınızı da burada paylaşın ama mutlaka.Nerden nasıl baslicagimi bilmiyorum. 8 yildir birini seviyordum. 6 yildir da birlikteydik . 7 yıl oldu goreve baslayali. O da disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu. Çok sevdim, sevilmedigimi bile bile sevdim.face uzeri aldatildim. Hem de iki defa aynı kizla. Benden borc istedi, hem de beni aldatirken yapti bubh . Affettim sevdigimden .. 6 yılda yemedigim kufur hakaret kalmadi. Kufur etti sinirden oldu dedi aldattı senin yüzünden dedi. En son bi suru vaad verdi. Memur olacam evlenecez diye.. Duzelir belki mutlu oluruz diye nasıl sevinmiştim. Daha önce tartışma sebebimiz olan bi kiz vardi 2 ay boyunca ayri kalmistik. Engellemişti. 1 hafta önce baktım engeli kalkmış. Sonrada beni sucladi benim bi hatamdan dolayı yapmış. Tartıştık yine kufur hakaret ve bni aldattigi kiza yazdığını söyledi. Son 2 yıldır beni engelleyip sonra yazip duruyordu gonlumu alıyordu. Ben eskisi gibi olmasam da suan canım cok sıkkın. Canimi oyle yakti yaktı yıne. Okul müdürünün doğum gününü kutlamistik arkadaşımla videoyu gördü ve etmedigi kufur kalmadi. Nasıl atlaticam bunu. Bu haksizligin altinda eziliyorum. Hak etigini yaşayacak mi? Ben sucluymusum gibii engellenen kufur yiyen ben oldum. Mutlu olur muyum baskasiyla bi daha sever miyim ? Icim aciyor. ...
Allah’a cok şükür o duruma gelmedi. Asla gelmicek de bitti sükür kiAynı şekilde devam edin ve mutlaka bu adamla evlenin. Üç çocuk yapmayı da unutmayın. Evlendikten hemen sonraki, hamileliklerinizdeki aldatilma ve dayaklarınızı da burada paylaşın ama mutlaka.
umarım o engeli bir daha kaldırdığın da tekrar o adama dönmek yerine bu sefer siz onu sonsuza kadar engellersiniz.