ben nasıl kilo alıcam :(((

oglumakardes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
39
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim:49: ve beş yaşında bir oğlum var :nazar:ve bir oğlum daha olacak inş.:emir_bebek: ama benim kilo almam lazım doktorum öle dedi 88 kiloyla hamile kaldım 7. ayımı bitirdim ama ben 85 kiloyum yani hiç kilo alamadım aksine verdim doktorum kendini toparlaman zor olur diyo bikaç kilo alsam yeticek ama alamadım doğumumda sezaryenle olacak bebeğimin durumu çok iyi şükürler olsun haftasından 10 gün önce :nazar: ama ben kilo alamadığım için doktorum kızıyo :17:hamilelik bir diyet değil diye :27::27:herşeyi yiyorum ama kilo alamadım :50: ilk oğlum 8 aylık olmuştu ama ona hamileyken 7 kilo almıştım napmalıyım :18::18::18: neleri fazla yesem biraz kilo alırım yardım eder misiniz :42:

canım bende ilk gebeliğimde de 10 kilo almıştım doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı doktorum banada kızmıştı 6 aylıkken 5 kilo almıştım heralde zaten 8 aylık doğurmuştum ne yamalisin oraya gelelim günde bir tane kuru incir ye fındık , ceviz, badem , kuru üzüm, bunları düzenli yee ama fazla değil günde 2 bardak süt iç v
bol bol meyve yee her yemekten ye yiyebildiğini tabi ben 14+5 haftalık hamileyim yemekle hiç aram yok hiç birşey yiyemiyorum tavuk ye hafta bir balık ye et ye bunlar bebeğe kilo aldırır ben ne et ne tavuk yiyebiliyorum balık yiyorum ve canım hiçbirşey istemiyor napıcam bilmiyorum bulantım yok ve ilk haftalarda iştahım çok iyiydi ama şimdi hiç bende bebeğim kilo alsın istiyorum:1::1:

canım bende ilk gebeliğimde de 10 kilo almıştım doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı doktorum banada kızmıştı 6 aylıkken 5 kilo almıştım heralde zaten 8 aylık doğurmuştum ne yamalisin oraya gelelim günde bir tane kuru incir ye fındık , ceviz, badem , kuru üzüm, bunları düzenli yee ama fazla değil günde 2 bardak süt iç v
bol bol meyve yee her yemekten ye yiyebildiğini tabi ben 14+5 haftalık hamileyim yemekle hiç aram yok hiç birşey yiyemiyorum tavuk ye hafta bir balık ye et ye bunlar bebeğe kilo aldırır ben ne et ne tavuk yiyebiliyorum balık yiyorum ve canım hiçbirşey istemiyor napıcam bilmiyorum bulantım yok ve ilk haftalarda iştahım çok iyiydi ama şimdi hiç bende bebeğim kilo alsın istiyorum:1::1:

canım seninde hamileliğin hayırlı olsun bebeğini sag salim kucagına al inş. :emir_bebek: mide bulantıların geçer inş. benim hala var ve doğurana kadar devam edecek sanırım büyük oğlumda da öyle olmuştu benim bebeğimin kilosu durumu çok iyi hatta haftasından 10 gün önce şükürler olsun :nazar: sorun bende ne yediysem ne yaptıysam kilo alamadım sanırım bu bulantı ve kusmalar bana kilo aldırmıyo doktorum onun için kızıyo kendini toparlaman zor olur diyo ALLAH önce herkesin sonra benim yardımcım olsun yinede şükür rabbime ALLAHa emanet ol canım dediklerini yicem :34:

Back
X