Ben nasıl kilo verebilirim?

GOMEZ

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
396
En iyi cevaplar
1
632
23
41
Merhaba hanımlar ben 1,65 boyunda 65 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum. Önceden kilo vermek için yeşil çay ve vb çaylar içerdim işe yarardı fakat hamile kalmak istediğim için bitki çayları içemiyorum belki hamile kalırım bitki çaylarının zararı olur diye (Bu arada bitki çaylarının hamile olanlara yada hamile kalmak isteyenlere zararı varımdır yokumdur bilmiyorum kulaktan dolma sözlere bakarak bıraktım bitki çaylarını) Bitki çayı içmeyince de ödem atamıyorum. Ekmek, makarna, pilav , yemiyorum şeker kullanmıyorum zor kilo veren biriyim. Bitki çayları biraz verdiyor Lütfen aydınlatın beni hamileler yada hamile kalmak isteyen birisi bitki çayları içebilir mi yada nasıl kilo verebilirim.

Abartmamak kaydiyla yesil cay icersin herhalde ya, 2 bardak icsen zarari olmaz. Kafeine cok hassas degilsen tabi.

Ama odem atici cay veya yakan cay gibi seyler icme.

Abartmamak kaydiyla yesil cay icersin herhalde ya, 2 bardak icsen zarari olmaz. Kafeine cok hassas degilsen tabi.

Ama odem atici cay veya yakan cay gibi seyler icme.
Haklısınız aslında günde 1 yada 2 bardak yeşil çay içmenin ne zararı olabilir ki. Teşekkür ederim 😊

Back
X