var var bende de takıntılık hep takığım bişeylere ben hep bi eziyet cekermiş gibi ruhum garibimdir biraz::)
snde mi akrep burcusn yksa .... bde burçlara takıntılılığm var sanrm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var var bende de takıntılık hep takığım bişeylere ben hep bi eziyet cekermiş gibi ruhum garibimdir biraz::)
snde mi akrep burcusn yksa .... bde burçlara takıntılılığm var sanrm :)
yok aslanım ben aman annem akreptir bilirim cok kötüsünüz:)
aman dur smdi söyleme aramı iyi tutmam gerek:) sen neler yapıyorsun okul iş vs
tm hadi söylemcm :) okul ya okumak gibisi yok ünvrste 2.snf sn?
acıköğretim benm ya..potansiyel bunalımdayım yani suan:) ankara tutkum var benim en büyük hedefim ankaraya gitmek yani.ondan sorunluyum gidemediğim için
tek derdn o olsun ya ankarayı npcn denz yk orda beni basıyo öle yerler nrmalde nerdesnki
denizin göbeginde sayılırım antalyadayım.bal yiyen baldan bıkar ya :) benmkide o hesap benm ankaraya gtmem lazım takıldım kaldım hep bu moddayım son 2 aydır:)
21 ya ama burda oldugum sürece kendimi cok daha yaslı hissediyorum:)
okumak degil ya ben daha önce orda yasadım bi süre calıstım orda fakat sonra işten cıkmak zorunda kaldım ve ailemn yanına dönmem gerekti tekrar iyi bi iş bulursam giderm dedim ama hem iş bulamadım hemde ailem eskisi gibi sıcak bakmıyor
hmm sen iş buursan kmseyi takmyp gitcek havadasında inş. bulursun
aynen öyle yapıcam:) aslında cokta o havada degilim ama ona mecbur ediyolar.nisanda bi haber bkliyorum aslında inş olurda giderim dua et benim için::)
bende sana dua edicem erkek arkadsınla mutlu ol cocugu rahat bırak diye:)
saol ya b yandan lafta soktu
:) yok ya askolsun.ama konusalım bi ara uzun uzun şimdi uykum gelmişken yatım kactı mı hiç bulamıyorum.kendine iyi bak girerim yine burdan konusuruz.iyi geceler.