Ben nasıl mutlu olacağım?...

ben yazdığından birşey anlayamadım ama kendini böyle ifade ediyorsan anlaşılman zor gibi kuzum:ssz:

kızlar sesli harflere kıran mı girdi de bizim haberimiz yok:)

ben yazdığından birşey anlayamadım ama kendini böyle ifade ediyorsan anlaşılman zor gibi kuzum:ssz:

kızlar sesli harflere kıran mı girdi de bizim haberimiz yok:)

of herkes yazıya taktı ya anlamıyorsan bir şey yazma arkadaşım. (bak noktada koydum anla diye 0 hata)

ya yasananlari unutacaksin sevgilinle devam edeceksin,
yada ayrilacaksin yoluna bakacaksin,
ilk okudugumda lisede yasaniyor sandim bunlar
meger universiteymis ilginc:9:

ya yasananlari unutacaksin sevgilinle devam edeceksin,
yada ayrilacaksin yoluna bakacaksin,
ilk okudugumda lisede yasaniyor sandim bunlar
meger universiteymis ilginc:9:

lisede yaşandı ztn :D ama bn unutamadm artk b yerden snra takıntıda dönüştü itici bile gelyo bazn bna ama bırakamıyrumda :(

3.5 yıllk bi ilişkm var ilk başladığı zamanlarda 10ay snra falan ailem örenmşti kçktm brzda karşı fln çktılar çk bnide ananemlern yanına göndermişlerdi aslnda gönderme dğl yazları ztn hep orda kalrdm ama ölece gitmiştm snra gelmeme yakn sevglmle tkrar knşmaya telefnlaşmaya başladk aama bn ona çk güvndm ve hala çıkıymşz gbi düşünydum.geldm ve aynı liseye gittiğim birinin ona sarktığını anlattı kızın mesajlarınıda gösterdi tm ama bnce yalanda söyledi çk ksn dğl ama bu bunla çıktı bnce baya bn gelnce tkrar bna döndü ama kıza çk ağr laflar etti umursamazca yani kurana ble el bastı aldatmadığna ama bn şüphecilğmi atamadm hç o gndn snra hç bşey olmadı n kdr didişsekte brbirini seven çiftiz bna çk i davransa ble bn asla unutmyrm hçbşeyi ve durup drurken onunda kalbni kırıyrm ama yapamyrm en ufak bşeyi bile kabul edemyrm beni o konuma sokmasını ble kabl edemyrm artk sinirden çocuğa vurduğm ble oldu :@ ben nasıl aşııcam bunu nsl untp mtlu olmaya bakıcam aşıırı kıskancm tm ama offf

İnsan beyni ne kadar mükemmel harflerin yarısı olmadığı halde okuyabiliyorum:37:

neler olmus neler.millet yazıya takmıs :)yeni nesil böyle yazıyor.mesajda kalma bi alışkanlık ama cok anlaşılmayacak bi durum degil bu..biraz daha dikkatle okundugunda emin olun net anlıyorsunuz.biraz dikkat:) zepwinscim görüşemiyoruz yaaa

neler olmus neler.millet yazıya takmıs :)yeni nesil böyle yazıyor.mesajda kalma bi alışkanlık ama cok anlaşılmayacak bi durum degil bu..biraz daha dikkatle okundugunda emin olun net anlıyorsunuz.biraz dikkat:) zepwinscim görüşemiyoruz yaaa

aynen nerelerdesn yaa :)
ben ztn bizim millet bakalm beynyle bazı harfler olmadan nasl okuyo diye yazdm yksa derdim falan yok :p

:) aman bosver okumak isteyen her türlü okur.ben bıraktıgın gibiyim ya bi gıdım ilerleme yok sen nasılsın

aaah nerdee:) gidrsem buraya yazmadan gitmem merak etme:) benden kurtuldugunuza sevinirsiniz:)bu aralar yine haber bekliyorum yine bi kac yerden dua etmeyi unutma bana:)

senide bıktırdım dimi:) ya tamam özüy dilerim.. siz nasılsınız bakim rahat bırakıyosundur inş cocugu:P

senide bıktırdım dimi:) ya tamam özüy dilerim.. siz nasılsınız bakim rahat bırakıyosundur inş cocugu:P

brakyrm :D gerçi fzla rahat bırakmamk lazm da trip atmyrum en azından...zaten aşkla falan çok uğraşasım yok şöyle milyoner olmanın yolunu bulsamda sck biyerlere gdp denz kum güneş yapmanın yolunu bulmanın peşindeym :D ouf !ne cümle kurdum be :D

Back
X