Ben nasil zayiflicam :(

Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum iki kere yumurta toplama işlemi yapıldı baya iğne ve ilaç kullandım ilaçlar bende kilo yapmadı sadece dönemsel odemlerim oldu onları da 10,15 günde attım. Acaba stresten fazlaca dikkatsiz beslenmiş olabilir mısın?beslenme tarzını değiştir mesela ekmeğin bir faydası yok su an vücuduna işe ekmeği ve tatlıyı keserek başla. Yeşil çay güçlü bir antioksidan ve yağ yakıyor gün içinde içebilirsin. dr um karın bölgesi yağlarının gebeliği ve yumurta kalitesini etkilediğini söylüyor yani başlamadan ön hazırlık yapmaya karar vermen iyi olmuş bana kalırsa uzmandan destek al .ben iğnelere başladığım zaman farklı besleniyorum kalite artsın diye avakado,buğday ruseymi,taze sıkılmış havuç suyu, kaju,ceviz,incir ,kefir bunları eksik etmedim o dönem. Fazlan ne kadar bilemiyorum ama iğneler başlamadan vermeye çalış başlayınca özel beslenirsin Allah kolaylık versin emeklerimiz boşa cıkmasın insallah

Bende yeşilçay,limon,soda detoksu yapıyorum. Aynı zamanda ödem atmak için günde 1 fincan kiraz sapı, 21 günlük bir detoks ve 10.gündeyim,aynı zamanda ekmeği abur cuburu kestim ve 2 litrede su içiyorum. Tartılmadım ama farkı fakedebiliyorum😊
Yeşilçay sağlıklı bir içecek yumurta kalitesini kötü etkileyeceğini düşünmüyorum

Günlük su ihtiyacınızı belirleyip tüketmeye çalışın.
Beyaz şeker ve beyaz ekmeği hayatınızda minimuma indirin.
Hamile kalmaya yardımcı besinler mevcut bunları haftalık eve stok yapın her gün öğünlerinize makul miktarda yerleştirin.
Katı ve sıvıyağ yerine sağlıklı yağları araştırın.
Paketlenmiş ve işlenmiş gıdalardan uzak durun.(Salam,sucuk,sosis,cips,bisküvi ve gazlı içerecekler vb.)
Son olarak çikolata çok seviyorum derseniz evde tahin ve pekmezle yapılan sağlıklı çikolata tarifi var YouTube’da bir denersiniz.

Merhaba arkadaşlar.. kasim ayinda tup bebek denemem oldu. Malesef negatif sonuclandi. Genetik test verdik 3 ay sonra cikacak sonucu. 1 ay oldu vereli.. ve doktorum da bu surecte sende biraz kilo verirsin dedi. Biliyosunuzki tedavide kullanilan ilaçlar da insani sisiriyor ödem yapiyor vs. Ve hala o siskinligimin gitmedigini hissediyorum.. soyle ki ben artik kilo vermeye baslamak istiyorum. Bu arada genede korunmuyorum. Internetten bir detoks gordum. Odem atici yag yakici falan. Sayfayla görustugumde Benim kullanamicagimi soyledi. Yani 3 ay etkiliymis mi neymis bu detokslar. Yani ztn diyorum onumde 2 ay var beklicem genetik sonucu nasilsa. Yapsammi diyorum genede detoksu fln. Bunun yaninda tabiki yuruyste yapicam. Ama kafam cok karisti.. bana akil verirmisinizz zarari olurmu yumurta kalitesini etkilermi. Kilo vermek istiyorum
Ben iki ay boyunca şekersiz 21 gün diyeti yaptım. 15 kilo verdim. Sadece 21 gün yapsanız bile hem ödem gider hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermiş olursunuz. Biraz yürüyüşle desteklersiniz devamı gelir. İlaç, detoks, bitkisel karışım hiç biri işe yaramıyor.

Bu doktorlarin da ilk dediği şey kilo ver,sorun ne olursa olsun direkt bütün yükün sorumluluğu kadının kilosuna atıyorlar ne kadar üzücü bir durum :( ben hamile kalıp,kalamamanin kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum ben 105 kilo ile hamile kaldım sorunsuz bir hamilelik,sorunsuz bir doğum yaptım.

Bu doktorlarin da ilk dediği şey kilo ver,sorun ne olursa olsun direkt bütün yükün sorumluluğu kadının kilosuna atıyorlar ne kadar üzücü bir durum :KK43: ben hamile kalıp,kalamamanin kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum ben 105 kilo ile hamile kaldım sorunsuz bir hamilelik,sorunsuz bir doğum yaptım.
Ne güzel siz sorunsuz almışsınız kucağınıza ama bu demek degil ki her kilolu sorunsuz alacak
Fazla kiloyla gebe kalmanın bir çok zararı olabiliyor
Hipertansiyon,gebelik şekeri riski arttırıyor yanısıra gebelik zehirlenmesi ve doğacak çocuğun ilerde obezite riskini ve hatta yapılan bi araştırmaya göre fazla kilolu annelerin çocuklarının normal kilolu annelere göre kalp ve damar hastası olma olasiliği %30-35 oranin da daha yuksek
Yani doktorlar bunu yükü kadının üstüne atmak için değilde olası problemlerin önune geçmek için soyluyorlar

Ne güzel siz sorunsuz almışsınız kucağınıza ama bu demek degil ki her kilolu sorunsuz alacak
Fazla kiloyla gebe kalmanın bir çok zararı olabiliyor
Hipertansiyon,gebelik şekeri riski arttırıyor yanısıra gebelik zehirlenmesi ve doğacak çocuğun ilerde obezite riskini ve hatta yapılan bi araştırmaya göre fazla kilolu annelerin çocuklarının normal kilolu annelere göre kalp ve damar hastası olma olasiliği %30-35 oranin da daha yuksek
Yani doktorlar bunu yükü kadının üstüne atmak için değilde olası problemlerin önune geçmek için soyluyorlar
Elbette sorunların önüne geçmek için kilo vermek iyi ama herkes veremiyor. Bide bahsettiğiniz hamileliğe Bağlı olan bütün hastalıklar kilo-yaş farki olmadan çıkabiliyor ne yazık

Elbette sorunların önüne geçmek için kilo vermek iyi ama herkes veremiyor. Bide bahsettiğiniz hamileliğe Bağlı olan bütün hastalıklar kilo-yaş farki olmadan çıkabiliyor ne yazık
Evet cikabiliyor ama fazla kilolu gebelikler bu riski arttıyor
O yüzden uygun kiloya gelmeye çalışıp gebeliği denemek hem anne hem bebek acisindan daha saglikli

Kilolu insanlarda o hastalıkların olma ihtimali katlıyor. Şeker hastalığı,tansiyon hastalığı, ayaklara olan yük daha birsuru şey.. Sağlık sorunu dışında kilolu olan ve bunu savunanları hıc anlamıyorum. Hiç-bir hastalığı olmasa nefes nefese kalmak yoğun terlemek bile dert.

Merhaba arkadaşlar.. kasim ayinda tup bebek denemem oldu. Malesef negatif sonuclandi. Genetik test verdik 3 ay sonra cikacak sonucu. 1 ay oldu vereli.. ve doktorum da bu surecte sende biraz kilo verirsin dedi. Biliyosunuzki tedavide kullanilan ilaçlar da insani sisiriyor ödem yapiyor vs. Ve hala o siskinligimin gitmedigini hissediyorum.. soyle ki ben artik kilo vermeye baslamak istiyorum. Bu arada genede korunmuyorum. Internetten bir detoks gordum. Odem atici yag yakici falan. Sayfayla görustugumde Benim kullanamicagimi soyledi. Yani 3 ay etkiliymis mi neymis bu detokslar. Yani ztn diyorum onumde 2 ay var beklicem genetik sonucu nasilsa. Yapsammi diyorum genede detoksu fln. Bunun yaninda tabiki yuruyste yapicam. Ama kafam cok karisti.. bana akil verirmisinizz zarari olurmu yumurta kalitesini etkilermi. Kilo vermek istiyorum
Detoksla falan bir yere kadar arkadaşım. Bu işin artık herkes tarafından bilinen 2 yolu var: Karbonhidratı minimuma indirip, porsiyon küçülteceksin. Bir de bol bol hareket edeceksin. Diğer şeyler ancak takviye olur sürecine.

spor yapın hem stres azalır hem zayıflarsınız günlük olarak ev yemeği yiyin ve ekmeği kesin

Evet cikabiliyor ama fazla kilolu gebelikler bu riski arttıyor
O yüzden uygun kiloya gelmeye çalışıp gebeliği denemek hem anne hem bebek acisindan daha
Kilolu insanlarda o hastalıkların olma ihtimali katlıyor. Şeker hastalığı,tansiyon hastalığı, ayaklara olan yük daha birsuru şey.. Sağlık sorunu dışında kilolu olan ve bunu savunanları hıc anlamıyorum. Hiç-bir hastalığı olmasa nefes nefese kalmak yoğun terlemek bile dert.
Savunmuyorum elbette,ama sorumluluk yuklenilmesi de duygusal açıdan zor olabilir kadınlar için. Ben gebelik şekeri yaşadım ama bunun asla kiloyla alakası yok hormonlarla alakası var. Ve galiba her kilolu insan farklı,ben yazın karnım burnumdaydi terlemedim,her gün yürüyüş yaptım. Ha dersen bidaha aynı kiloda olsan hamilelik düşünür müsün? Hayır asla :)

Ben sabah uyanınca güne ılık limonlu su ile başlıyorum. Kahvaltım 1 yumurta yeşillik az peynir 3 zeytin tarzı saat 11 de. 3 gibi ara öğün küçük bir meyve yada kahve yanında kuruyemiş. Akşam 6 da son yemeğim bir kepçe çorba susuz yemek bi kaç kaşık bol salata. Onun dışında 3 litre su ve Yeşilçay kahve içiyorum aralarda. 2 haftada 2 kilo verdim kilo az olduğu için böyle beslenen kişi 3 kilo rahat verir. Evde de yapabildiğim hareketleri yapıyorum

Cok kolay ,sekerli ,islenmis gidalari kesin,cips biskuvi,cikolata kek vb,
Makarna ,pilav borek yemeyin,sadece et ,sebze ,gunde 300 gr mi gecmeyen meyve ,peynir ,yogurt ,kuru baklagil tuketin,ogunlerinizde 1 -2 dilim tam tahilli yada cavdar ekmegi tuketin ,yuruyus yapin ,
Bir cok online egzersiz grubu var ,onlari seyredip katilin dal dal gibi olursunuz

Kuzum sabahlari limonlu cay iv yesil cay ic maydanoz suyu ic (tabi doktoruna sor zarari varmi diye)evde yavas yavas egzersiz yap ac karnina yap kas kutlen artarken yaglardan kurtulursun yemek yedin sakin oturma oldugun yerde hareketler yap asla oturma bunlar ufak ama kesin sonuc verrn hizli cozumler

Back
X