Ben ne anlatayım bu durumda

celebackdream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
28
3
46
Kızlar kafam çok karışık. Biz eşimle aile terapisine gitmeye karar verdik. İlk seansta karşılıklı suclamalarla çok gergin bir durum oldu. Bütün mahremimiz ortaya döküldü. Uzman çok anlayışlı bir bayandi. Bizi uzun uzun dinledi. Eşimle devam etmek isteyip istemedigimizi sordu. Devam etmek istiyoruz dedik ve bize yeni bir randevu verdi. Ancak eşim seanstan sonra daha da ilgisiz oldu hatta eften puften konularda kavga çıkarıp sürekli kardeşinin evine gidiyor. Bir gece önce eve hiç gelmedi dün de sabah 5 te geldi. Bana bir dünya hakaret etti ama Özür bile dilemedi. Ben simdi gidip terapide ne anlatayım. Kafam gerçekten çok karışık

Terapiste gittiniz karşılıklı içinizdekileri kustunuz.. sende o da kırılmışsınızdır..
seanslar bundan sonra fayda gösterecektir.. gitmeye devam edin.. Olayları olduğunu gibi anlatmaya devam edin.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle duymak istemediği şeyleri duydu ve şimdi dahada kızgın tipik erkek yani :KK66: gitmeye devaö ettikçe düzelicektir :KK66:

Erkekler bazi seyleri duyunca kaldiramiyo terapiste eve gelmedigini daha hırçın oldugunu anlat insallah zamanla terapiler ise yarar esin terapiye geliyosa demekki o da kurtarmak istiyo biseyleri hakkinizda hayirlisi

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Psikolog genç ve guzel bir bayan. Eşim çok utandi onun hakkında konustugumda. O da kendini ispatlama çabasına girdi.
evet Terapiste geliyor ama sırf gelmiş olmak için. Evliliğini kurtarmak istese böyle mi davranır? Eve bile gelmiyor. Çok değişti. Artık onu taniyamiyorum. ki evleneli daha bir yıl oldu. Doğum günümü bile kutlamadı. Sürekli uzaklaşıyor ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum

hımm bence terapiste her erkek gitmek istemez sansınız var bence yine giidn ve oldugu gibi anlatın

X