Bir arkadaşım var saatlerdir onunla dertleşiyoruz. Belki bilirsiniz ben de Innertte araştırıp öğrendim taha ö*er diye bir adam var baya müstehcen hesabı. Açık saçık kadınlar var. Eşinin instagramını kurcalarken o hesaba girip birkaç videoya baktığını görüyor. Ancak kendi memleketi ile ilgili bir videosunu gördüğünü o an merak edip girdiğini söylüyor. Sonra çıkmalıydım haklısın pislik bir sayfaydı deyip özür diliyor. Ve arkadaşım bakıyor gerçekten eşinin memleketi ile ilgili video var bu konuda doğru söylemiş ve geçmişinde o hesap hariç hiç kötü bir şeye baktığına rastlamamış ama o hesaba girince hemen çıkmamış biraz gezmiş. İnternette araştırdım cidden değişik bir tip ben bile bakamadım. Arkadaşım baya olay çıkarmış. Beni aldattın diye ama eşi bu aldatma değil demiş özürler dilemiş. Şimdi arkadaşımla dertleşiyoruz ve benden akıl istiyor sence bu aldatma mı diye. Ben de net bir şey söyleyemiyorum. Bir seferliğine böyle bir sayfaya denk gelince biraz bakmaya devam etmek sizce aldatma mı? Şimdi gaza getirip yuvalarını yıkmak istemem ben gördüğüm kadarıyla sağa sola bakmayan çok iyi bir çocuktu çokta iyi anlaşıyorlar arkadaşımla. Ama bu bir hata bence de ama aldatma mı sizce? Lütfen akıl verin ki ona göre konuşayım arkadaşımla ben emin olamadım