nolur bana biraz yardımcı olun ablalar. ben istanbuldaki bi üniversiteden iibf bölümünden mezun olacağım bu yaz. ama ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum tıkandım kaldım. moralim çok bozuk. ingilizcem de kötü zaten. babam vefat etti 5 ay önce... ondan öncesinde ingilizce çalışıyordum sonra bıraktım o moralle... uyku sorunum oluştu zaten, üzüntü can yanması ile... ama bir şeyler yapmak zorundayım annem için kendim için. mezun olan arkadaşlarım bazıları yüksek lisansa girmiş, bazıları bankada, bazısı memuriyet falan. bana akıl verecek hiç kimse de yok. ne önerirsiniz, banka sınavları mı, kpss mi ne...? o kurumların sınavlarına hazırlanmak için şu an doğru zaman değil benim için galiba, yani türkçe matematik sorsalar neyse de... özel sektörde de ingilizcem yokken beni alırlar mı düzgün bir işe bilmiyorum. off kafam çok karışık moralim çok bozuk benden hiçbir şey olmayacak sanırıım... anneme yansıtmıyorum zaten bir sürü işle uğraşıyor. çok bunaldım ben hiçbir yapamayacağım sanırım, babam mezuniyetimi bile görmeden gitti, annemin de benden beklentisi boşa çıkacak... başkaları ise ne güzel ... ben aptal aciz miyim neyim bir şey başaramıyorum