- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
KK'ye takılarak buradaki bayanlarla empati kurabilirsin fakat hala eşini sevdiğinden emin değilsin buna biz derman olamayız, eşiniz özünde iyi bir insana benziyor ama BEN MANTIK EVLİLİĞİNE SIRF BU YÜZDEN KARŞIYIM ! BU ZAMANDA AŞIK OLMADAN EVLENMEK EN BÜYÜK MANTIKSIZLIKTIR . . .Merhaba 4 aylık evliym beni çok seven bi eşe sahibim ama sürekli sorun çıkarıyorum yada çıkarmak istiyorum bilmiyorum aslında tam aşk evliliği mi yaptım onuda bilmiyorum ama mantığıma aileme uyan bi insam belki de herkesin hayalindeki bi adam peki ben ne istiyorum evet ailemden 10 saat uzaktaym onların yokluğu çok koyuyo ama eşim anlayışlı evet kaynanamlada sorunlar oluyo eşim yine anlayışlı akşam yorgun geliyo çok yoğun çalışıyo yine de sıkılıyorum diye bi yerlere gidelm diyo ben mutlu oluyo muyum eh işte nişanlıyken sorunlar oldu herkesin yaşadığı gibi annesinin dediği laflar aklıma geliyo hala beynimin içinde ama kocam için yüzüne bakıyorum yine de agzıma geleni saymak oh demek istiyorum ama olmuyo en son küçücük sorundan ayrılalım dedim bana bunu nası dersin dedi ya sen çok mutlusunn farkında değilsn yada depresif olmak istiyosun anlamıyorum seni dedi ailem aklımda gidiyorum görüyorum ama çok zor hala alışamadm iş bekliyorum evdeym onun bunaltısıda var hele kaynana laf sokunca hep eşime saldırıyorum sonra diyorum ne yapıyorsun adam ne yapsın gerçekten iyi miyim bilmiyorum