ben ne yapacağım kalbime söz geciremiyorum sürekli aynı seyleri düşünüyorum

Bu adam bir o..u cocugu , net .

Yani senin yerine baskasini tercih eden birinden nefret etmelisin, seni kcuuk dusuren adamin golgesini dahi gormek istememlisin bence sekerim. Seni sevmediyse cehenneme kadar yolu var. Alan hayrini gorsun de. Sirf bu herife inat yasa hayatini hic olmazsa, intihar dusuncenden vazgec. Adam zaten ego tavan geziyor, bir de oyy benim icin olduler havasina hic girmesin . Sen hayatini b.k ettiginle kalirsin . Ayaga kalk, karakterli, serefli adam gibi biriyle evlen sen de, bakanlarin kiskandigi bir birlikteligin olsun. BU serefsiz bey ne yaparsa yapsin mutlu olamaz zaten, cunku karaktersiz ve yalanci.

Neden uzluyorsun arkadasim adam seni afedersin zaten boynuzlamis bunun ustune birde onunla evlenmis sen hala ne yapiorlar diyorsun ne yapacaklar koklasiyorlardir kumrular gibi

Bu ne ya, kiz uzuluyorum demis, simdi bu yazilacak bir sey mi? Ne kumrusu Allah askina, seven adam gider baskalariyla olur mu? Bu hikayede hangi ikili kombinasyonu yaparsaniz yapin kumru cikmaz.

Annesiyle alakasi yokmus ki adam o kizla nerdeyse 10 yildir birlikteymis benle de 3yil benimle eglendi onunla evlendi iste.cok koyuyor bana boyle olmasi.dedim sen beni kullandin.ben seni sevmesem senin icin o kadar sey yapmazdm mecbur kaldim inan buna.bosanacagim belki kendimi evli gibi hissetmiyorum falan filan dedi.

Tesekkur ederim size cidden bazilari yanitlariyla beni daha da uzuyor.ben de onu sevmeye cok merakli deilim ama kalbim soz dinlemiyor anlayin lutfen

Kollarim yaniyor uykudan uyaninca carpinti yasiyorum.her sbah uyandigimda bu adam bunu yapacak biri deildi ben 3 senedir bir yalanla mi birlikteymisim diyorum.kimseye guvenim kalmadi.erkeklerden iyice igrenmeye basladim.yani resmen bittim eridim hayattan sogudum.surekli gozumun onunde o var

Canim benim ya ask cok pis bisey seni cok iyi anliyorum

3 sene nedir ya, serefsizligin boylesine inanamiyorum. ?!!??

Yazacak cumlem kalmadi artik da.....

Bence sen bu kiza soylemelisin, 3 yil aldatildigini bilsin, ona gore bu herife guvenmek gibi bir hata yapmasin.

Kendini kotu hissetme ask boyle bir sey. karsindaki adam sana ne yaparsa yapsin beynin bir bahane uretip sevmeye devam ediyor iste.....sana askini nefretle degistir yazdim ama sor bakalim ben uygulayabildim mi tabi ki hayir :)

o kizi seninle aldatmis.
onu birakip seni alsa seni de baskasiyla aldatirdi. ki simdi de karisini aldatiyordur zaten.
bosuna imrenip kiskanip napiyorlar vs diye dusunme.
adam kari kiz pesinde kosuyor kadin da evde bekliyordur.
sen o kizin yerinde olmadigina sukret ve kendine sadik bir insan bul.

Soylemeyi ben de cok istiyorum ama aralari bozulunca ya diyorum basima bela olursa beni dovmeye oldurmeye ya da rezil etmeye kalkarsa acikcasi bazen gidip onu oldursem mi ya da zehirlesem mi diye bile dusunuyorum

Gerçekten kotu biri ise karısı farkina varir zaten sen zahmet etme. Bak abla tavsiyesi yaşadıkların hissettiklerin çok normal zamanla azalır yeniden sevince ve gerçekten sevilince bu duygular kaybolup gider. Zaman ver kendine. Bide elin oğlu icin niye canina kiyacakmissin o kim be! Anneni düşün kuzum elin adami icin anneni arkanda gözyaşları icinde mi birakacan. O sen ölünce çok mu uzulecek saniyon. Öldüğünde kalirsin haberin olsun.

[QUOTE="MissCherryBlossom, post: 37917112, member: sa ne ya, kiz uzuluyorum demis, simdi bu yazilacak bir sey mi? Ne kumrusu Allah askina, seven adam gider baskalariyla olur mu? Bu hikayede hangi ikili kombinasyonu yaparsaniz yapin kumru cikmaz.[/QUOTE]

Konu her turlu goruse acik bu benim dusncem. Konuyu iyi okumadin sanirm. Seven bir insan goremiyorum ben burda
adam zaten ikili idare etmis sonrada evlilik secmini yapmis. Be burda konu sahibiyle dalga gecmiyorum uzmek amacinda hic degilim.

Aci gercekler bunlar

Soylemeyi ben de cok istiyorum ama aralari bozulunca ya diyorum basima bela olursa beni dovmeye oldurmeye ya da rezil etmeye kalkarsa acikcasi bazen gidip onu oldursem mi ya da zehirlesem mi diye bile dusunuyorum
mutlaka psikologa git. dusunduklerin normal degil.

[QUOTE="MissCherryBlossom, post: 37917112, member: sa ne ya, kiz uzuluyorum demis, simdi bu yazilacak bir sey mi? Ne kumrusu Allah askina, seven adam gider baskalariyla olur mu? Bu hikayede hangi ikili kombinasyonu yaparsaniz yapin kumru cikmaz.

Konu her turlu goruse acik bu benim dusncem. Konuyu iyi okumadin sanirm. Seven bir insan goremiyorum ben burda
adam zaten ikili idare etmis sonrada evlilik secmini yapmis. Be burda konu sahibiyle dalga gecmiyorum uzmek amacinda hic degilim.

Aci gercekler bunlar[/QUOTE]

Benim dedigim de bu zaten , adam burdaki kimseyi sevmiyor bence. Bizim kizin duygulariyla oynamis, eyvallah. Peki evlendigi kizi gercekten sevseydi, baskasina bakabilir miydi ?

Yani ya sevmiyor, ya serefsiz, ya da her ikisi. Kumru gibi koklasmak, askla bakismak tablosuna yalanci/serefsiz, sevmeyen bir erkek bence uymuyor. Herif diger kizi da kandirmis, bizimkini de herkese verdigi mutluluk sahte, ortada mutluluk yok ki. Arada yuzuk olsa ne, olmasa ne.

Zor...senin icin cook zor günler kapinda.. Ona sans verirsen ikinizide idare edecek kalbine söz gecirmezsen onu hayatina tekrar sokarsan hergünün zehir olur gecelerin gündüz olur kiskancliktan kafayi yersin..karisinada birsey demeye hakkin yok evliler sonucta adam yapmis yapicani belkide mutludurlar bilemezsin,bi evlilige magl olamazsin onlari ayirirsan söyleyerek daha cok aci cekersin birak karisini aldatiyorsa akiliysa karisi farketsin..belki hamiledir? Belki cok huzurludurlar bilemezsin..ama sen kendi kalbine söz geciremezsen onu tmamen hayatindan cikaramazsan onu affedip ayrilcak bence diye düsünürsen yillarin ziyan olur..!!!!!!!!!!!benden söylemesi

Ben ona beni kullandin dediğimde ben seni cok sevdim kizin bekaretini almistim yillar önce mecburen evlendim beni tehdit ettiler kizla ayni evde yasamiyoruz dedi ve ben mutlaka bosanacagim ve senden bir söz istiyorum bu süre zarfında kötü bir sey duymaym senden sana guvenmek istiyorum dedi ben de sen bu kizi severek evlendin tabi ddahq once de ikimiz vardik aliskanlik yapmisiz onun hayatinda dedin 1sene bakacaksin duruma evliligini rayina oturtursan beni birakacaksin yurutemzsen de bana gelcksn ben bunu kabul edemem dedim.

Benim dedigim de bu zaten , adam burdaki kimseyi sevmiyor bence. Bizim kizin duygulariyla oynamis, eyvallah. Peki evlendigi kizi gercekten sevseydi, baskasina bakabilir miydi ?

Yani ya sevmiyor, ya serefsiz, ya da her ikisi. Kumru gibi koklasmak, askla bakismak tablosuna yalanci/serefsiz, sevmeyen bir erkek bence uymuyor. Herif diger kizi da kandirmis, bizimkini de herkese verdigi mutluluk sahte, ortada mutluluk yok ki. Arada yuzuk olsa ne, olmasa ne.[/QUOTE]

Sana katiliyorum

Konu sahibne canim haklisin bu adam sana nasil boyle brsey yapar vs vs lerle yalasirsak cani daa cok yanmazmi intikam pesine dusmezmi? Bu sahis ayrica hala onu kadirmya calisiyor zannimca

Ve bu adam dusunun gerdege girdigi gun bana msj atms ben bunla yapamam 3 4 aya bosanirim seni ozledm ben diye tabi ben bunu daha sonra arastirdigimda farkettim o gun dugun gunu oldugunu

O yüzden mi 10 yil birliktelermis zmninda niye zorlamadilar.. Yalan söylüyor olmasi canini yakiyor degilmi? O sana dönmücek! Sen hayatini mahfedeceksin eyer onu beklersen! Sakin yol yakinken dön 3 sene az degil ama cokta degil!senin sucun yoktu burda kandirildin güvendin ama herseyi yalanmis ona üzülüyorsun gönlünü actin cok sevdin bosuna cikti ona yaniyorsun.. Bu olanlara kazlanamiyorsun o yüzden canin yanior ama karisininda sucu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…