- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.606
- 898
- Konu Sahibi bravegirl006
-
Neden uzluyorsun arkadasim adam seni afedersin zaten boynuzlamis bunun ustune birde onunla evlenmis sen hala ne yapiorlar diyorsunne yapacaklar koklasiyorlardir kumrular gibi
Kollarim yaniyor uykudan uyaninca carpinti yasiyorum.her sbah uyandigimda bu adam bunu yapacak biri deildi ben 3 senedir bir yalanla mi birlikteymisim diyorum.kimseye guvenim kalmadi.erkeklerden iyice igrenmeye basladim.yani resmen bittim eridim hayattan sogudum.surekli gozumun onunde o var
Kollarim yaniyor uykudan uyaninca carpinti yasiyorum.her sbah uyandigimda bu adam bunu yapacak biri deildi ben 3 senedir bir yalanla mi birlikteymisim diyorum.kimseye guvenim kalmadi.erkeklerden iyice igrenmeye basladim.yani resmen bittim eridim hayattan sogudum.surekli gozumun onunde o var
mutlaka psikologa git. dusunduklerin normal degil.Soylemeyi ben de cok istiyorum ama aralari bozulunca ya diyorum basima bela olursa beni dovmeye oldurmeye ya da rezil etmeye kalkarsa acikcasi bazen gidip onu oldursem mi ya da zehirlesem mi diye bile dusunuyorum
Soylemeyi ben de cok istiyorum ama aralari bozulunca ya diyorum basima bela olursa beni dovmeye oldurmeye ya da rezil etmeye kalkarsa acikcasi bazen gidip onu oldursem mi ya da zehirlesem mi diye bile dusunuyorum
[QUOTE="MissCherryBlossom, post: 37917112, member: sa ne ya, kiz uzuluyorum demis, simdi bu yazilacak bir sey mi? Ne kumrusu Allah askina, seven adam gider baskalariyla olur mu? Bu hikayede hangi ikili kombinasyonu yaparsaniz yapin kumru cikmaz.
Konu her turlu goruse acik bu benim dusncem. Konuyu iyi okumadin sanirm. Seven bir insan goremiyorum ben burda
adam zaten ikili idare etmis sonrada evlilik secmini yapmis. Be burda konu sahibiyle dalga gecmiyorum uzmek amacinda hic degilim.
Aci gercekler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?