- 25 Eylül 2011
- 7.523
- 11.410
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Evet su sıralar hem mutluyum hemde kafam oldukça karısık,kızlar yaklaşık 2 hafta önce istanbulda iyi bir koleje yerleştim.Tesadüf oldu yani aklımda yoktu,yol üstü sorayım dedim ihtiyaçları varmış aldılar beni ertesi günki görüşmede,buraya kadar sorun yok.Eğitime soktular bizi,titiz bi okul,imkanları maaşı çok iyi.Ben daha önce 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım orda göremediğim saygıyı önemi burda görüyorum.Fakat bu yıl gecemi gündüzüme katıp kpssye çalışmıştım.İyi bi puan gelmeyınce umudu kesmiştim fakat sürpriz bir şekilde taban pan aldıgım puanın aşağısına çekilde.Tercih verdim bende 26 yılda işaretledim,yani atanma ihtimalim çok yüksek.
Şimdi pazartesi günü sonuçlar açıklanıyo ve ertesi günü atandığımız yere gidip kayıt yaptırmamız gerek.Yüksek ihtimal doğu veya iç anadolu olcak yani uzak
Şimdi p.tesi onca eğitimden sonra uyum sağladıktan sonra okul başlıyor herşey tam.Herkes memnun.
Ben atanırsam eğer kolej benim çıkışımı veirirmi?Verseler bile çok ayı etmicekmiyim?
Oları yedekte bırakmışım gibi oldu ve kötü konuşacaklar arkamdan
Bazende kötü bi yere atannırsam eğer gitmesemmi diyorum.Bunları düşünmekten midem kasıldı artık..
yardımcı olurmusunuz bana

Şimdi pazartesi günü sonuçlar açıklanıyo ve ertesi günü atandığımız yere gidip kayıt yaptırmamız gerek.Yüksek ihtimal doğu veya iç anadolu olcak yani uzak

Şimdi p.tesi onca eğitimden sonra uyum sağladıktan sonra okul başlıyor herşey tam.Herkes memnun.
Ben atanırsam eğer kolej benim çıkışımı veirirmi?Verseler bile çok ayı etmicekmiyim?
Oları yedekte bırakmışım gibi oldu ve kötü konuşacaklar arkamdan

Bazende kötü bi yere atannırsam eğer gitmesemmi diyorum.Bunları düşünmekten midem kasıldı artık..
yardımcı olurmusunuz bana

Son düzenleyen: Moderatör: