Ben ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olun lütfen

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
36
Kayseri
iyi aksamlar arkadaslar bı konuda fıkırlerınıze ıhtıyacım var cok guzel suren ve evlılıkle sonuclanacak bı ılıskım var 6 aydır cıkıyoruz ve bırbırımızı cok sevıyoruz 1ay once ıstemee geldıler onumuzdekı hafta tam anlamıyla sozlu olacagız ama sevgılım ok durgun bana olan sevgısınden hıc bı suphem yok ama bu aralar cok durgun aılesınnı durumu ıyı degıl ve herseyı sevgılım yapacak belkı de bu yuzden benımle konusurkn cok sessız cok sakın hıc bır sey anlatmıyor cok streslı hergun tartısıyoruz bu yuzden ben ıstıyorum kı bana herseyını anlatsın ama cok ıcıne kapanık benımle hıc bır seyını paylasmıyor buda benı korkutuyor bu gecıcı bı durum mu neden boyle oldu bana yardımcı olabılırmısınız ?

canım inan maddiyattan dolayı
sana karşı ilgisi azaldıysa sevgisinin azaldıgından değil
maddiyattan dolayıdır canını sıkma derim ben
ve bu durumu da anlatmaz gururuna yediremez sen sordukça stresinden dolayı üzerine gelecektir bence üzerine fazla düşme derim
kredi çekseniz olmaz mı

evliliğe adım atmak kolay değil...
ailesinin durumunun iyi olmadığını söylemişsin büyük ihtimalle gelecek ile ilgili maddi korkuları var.
konuşmayı denedin mi hiç?

iyi aksamlar arkadaslar bı konuda fıkırlerınıze ıhtıyacım var cok guzel suren ve evlılıkle sonuclanacak bı ılıskım var 6 aydır cıkıyoruz ve bırbırımızı cok sevıyoruz 1ay once ıstemee geldıler onumuzdekı hafta tam anlamıyla sozlu olacagız ama sevgılım ok durgun bana olan sevgısınden hıc bı suphem yok ama bu aralar cok durgun aılesınnı durumu ıyı degıl ve herseyı sevgılım yapacak belkı de bu yuzden benımle konusurkn cok sessız cok sakın hıc bır sey anlatmıyor cok streslı hergun tartısıyoruz bu yuzden ben ıstıyorum kı bana herseyını anlatsın ama cok ıcıne kapanık benımle hıc bır seyını paylasmıyor buda benı korkutuyor bu gecıcı bı durum mu neden boyle oldu bana yardımcı olabılırmısınız ?

öncelikle allah tamamına erdirsin inşallah.bende senin gibi 7 ay önce tanıştığım sevgilimle nişanlandım.aramızda konuşurduk artık ailelerimiz tanışsın bizde nişanlanalım diye ama uzun bisüre lafta kaldı hep kafamı meşgul ediyordu sanki istemiyormuş gibi düşünüyordum hatta böyle yaptığı için konuştum ve kendisinden soğuttuğun anlattım sonra düzeldi aramız.isteme gününden önce bana sıkıntısını maddi olarak ailesinin yardımı olmadan kendinin yapıcağını anlattı bunun için çok çabaladığını ama yinede bana bunu yansıttığı için çok üzgün olduğunu söyledi bense aksine onunla nişanlanacağım için çok mutlu olduğumu ve alışverişin öneminin olmadığını anlattım sonra rahatladı ve buzaman kadar hiç olmadığımız kadar iyiyiz,,(allah bozmasın)neden anlattım bukadar çünkü erkekler üzerine düşeni yapmak istiyor ama imkanı yoksa onun gerginliği bize soğukluk gibi yansıyor..görüceksin sadece maddi anlamda sıkıntı yaşadığı için rahat değildir sen üzme kendini ve sevgilini hayırlı olsun şimdiden canım:lepi:

daha önce böle bı durgnluğu yokt sanırım
büyük ıhtımalle evlılığın getıreceğı sorumlulklardan ve senı mutsuz etmekten korkuyor gıbı
senın ıstedıklerını yapamamaktanda korkuyor sankı
sana tavsıyen yoln cok başındayken onunla konuşman
sornlar kendı içinde halledılmez ınsanların
herseyı bana anlatmalısın demelısın
bu durum evlendığnızde daha büyük sorunlara açabılır
ınsanın içine atıp karşısındakı ıle konuşmaması gercekten kötü

hem ailesinin durumu iyi değil hem evlenmeye kalkışıyosunuz aceleniz ne :olmaz:
aile içi durumları düzelsin kendini hazır hissetsin maddi anlamda ozaman yapın sözü nişanı

Allah mutlu etsin sevginiz her daim ayakta kalsın diyorum öncelikle a.s.

Kesinlikle bu davranışlarının maddiyattan dolayı oldugunu düşünüyorum.

Erkekler böyle konularda içlerine kapanırlar.. Kara kara ne şekilde para yetiştirecegini düşünüyordur..

Ve kesinlikle maddi konulardaki sıkıntıları eşleriyle sevgilileriyle paylasmazlar... Kendimden biliyorum..

Sen içini ferah tut huyuna gitmeye calıs.. Bütün yük onun üstünde demiştin. Manevi destegini esirgeme..

Sevgiyle kal.....

Maddiyat sorun olacaksa erteleyebilirsiniz bence evliliği canım..
Üzerine birden bu kadar yük binince onun derdine düşüp durgunlaşmış olabilir, Geçici bir durumdur diye düşünüyorum,
Mutluluklar..

siz evliliğinizi erteleyin derim,maddi sıkıntılar varmış hem birde 6 ayda insanı tanımak az bir zaman insan ne kadar tanıdım desede daha bilmediği çok şeyler oluyor geç olsun güç olmasına.s

para bu devirdde hersey malesef
insanin cebinde para olmayinca mutlu mesut olamiyor
allah yardimciniz olsun insallah düzelir durumunuz

Öncelilke hayırlı uğurlu olsun. Bu devirde yardım almadan evlenmek çok zor heleki bir erkek için. Sen fazla ustune gitme sakin konuşmayı dene illakide anlat diye ısrar etme bence. Belke sıkılıyordur anlatmak istemiyordur ki, kesin öyledir. Sen bence evlenmekde acele etmediyini söyleki bir az rahatlasın hani vakit var daha düzelir gibisinden. MUTLULUKLAR - Allah yardımcınız oldun Aminnnnnnnnnnnn

sevdiğinizden eminsiniz birbirinizi ama bence herşeyi konuşabilir hale gelmemişsiniz derim..evlilik için sevgi kadar bu da önemli bence..

bence iş sana düşüyor. onu rahatlatmalısın "şimdi herşey dört dörtlük olmayabilir zamanla beraber yaparız, sen canını sıkma, ben böyle de çok mutluyum..." dersen sırtındaki yükü paylaşırsın ve rahatlar. ama tam tersi sözlünün kaldıramayacağı isteklerde bulunursan önce kara kara düşünür ne yapsam diye sonra Allah korusun kaçar gider. walla kritik bi zaman çok dikkatli olmak gerek bu zamanlarda. Allah kolaylık versin...

hem ailesinin durumu iyi değil hem evlenmeye kalkışıyosunuz aceleniz ne :olmaz:
aile içi durumları düzelsin kendini hazır hissetsin maddi anlamda ozaman yapın sözü nişanı

yorum yapma zahmetınde bulunmusun cnm tsk ama benım sorum sızce evlenmelımıyım dıe degl ben kımseden maddı acıdan yardım beklemıorum ki bılıyorum beklemekte hıc bır seyı degıstırmıcek

ewet arkadaslar maddıyat bole stres yapıor dedıgınız gıbı ama bırlıkte oldıkktan sonra asılmayacak sorunlar degıl yavas yavas anlatıyor ama genede gururuna yedıremıor

Canım onu en iyi senin anlaman lazim bence neden böyle olduğuna dair de az cok fikir edinmişsin zaten ona kibar bi dille davranışlarında ki gidişattan biraz üzüldüğünü ve bunun maddiyatla ilgili oldugunu düşündüğünü acele edilecek birsey olmadığını soyle yavaş yavaş ama sıkılmadan gerilmeden karşılayın ihtiyaçlarınızi hem o da rahatlar birşeylerin yükü biraz hafifler bence

Back
X