ben ne yapacağımm

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
163
43
herkese merhaba yaklaşık 15 yıllık çok yakın dostum sırdaşım dediğim çok sevdiğim bir arkadaşım dostum var, yada vardı bilemiiyorum. biz lisede iken bi çocuğa aşık olmuş fakat o dönemdeki şartlar nedeni ile ayrılmışlar belli bir zaman sonra başka biri ile severek evlenmişti.2 oğlu var uzun yıllara dayanan biraz monotonlaşmış bir evliliği çiçek almasa güzel birşeyler söylmemesede evine çocuklarına sahip çıkan her istediğini karşılayan bir eşi var.
gelelim sorunuma yıllar sonra maalesef su face denien yerden bi iki aşık birbirini buluyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.ilk başlarda tüm karşı çıkmalarımıza tüm tartışmalarımıza rağmen maalesef dostum bu görüşmelerden vazgeçmiyor ve tabiiki ilşki ilerliyor. ben elimden dilimden gelen her türlü uyarıyı yapmama rağmen arkadaşım maalesef bu saçma ilişkiyi yürütmeye devam etti. hatta çocuklarının okuluna annesine yakın olduğu gerekçesi ile bu insanın alt katına taşınmaya karar verdiğini söyledi. eşiyle o insanı nasıl yüz yze getireceğini o insanın eşinin yüzüne nasıl bakacağını sorduğumda tahmin edersiniz ki bana saçma cevaplar vererek kendini savunmaya calıştı.bana durmadan onu çok sevdiğini vazgeçemediğini söylüyor.anlıyorum o zaman boşan bende nikah şahidin olayım diyorum.çocuklarım küçük diyor. yaptığı çocuklarına daha çok zarar diyorum ama maalesef gözleri kör kulakları sağır olmuş beni görmüyo duymuyo.eğer böyle çirkin bir şey yaparsa onunla asla görüşmeyeceğimi açık açık belirtttim tabi yine tahmin edersiniz ki beni çok kaile almadı. her gün arıyo ne olursa olsun onunla görüşmemi istiyo. bende ısrarla bu yanlışı yaptığı müddetçe yanında olamayacağımı aslında en başından beri yanında olmamın nedeninin daha büyük hatalar yapmasını engellemek olduğunu fakat artık benim düşüncelerimimn ve uyarılarımın bir anlamı olmadığı için yanında olmayacağımı söylüyorum. aslında çok üzgünüm o benim dostum sırdaşımdı en yakın arkadaşımı kaybettim gerçekten çok üzgünüm. sizce doğrumu yapıyorum nasıl davranmalıyım...

gerçekten çok zor bir durum senin yaptığın şuan için çok mantıklı sen uyarılarını yap bence fazlada muhatap olma allah muhafaza eşi falan duyar bu olanları,sana hesap sorar( ki böyle bi durum daha önce bi aile dostumuzun başına gelmişti) sen onun en iyi arkadaşı değil misin bana neden söylemedin gibi şeylerle sinir anında seni suçlayabilir en azından öyle bir durumdada kendini savunabilirsin aman eşine falanda bir şey söyleme yine kabak senin başına patlar ama bence o arkadaşının annesini tanıyorsan ağzıda sıkıysa ona söylemende yarar var tekrar söylüyorum kızının eşine durumu anlatacak biriyse kesinlikle söyleme ama dediğim gibi ağzı sıkıysa onunla paylaş annedir mutlaka kızı onun lafına gelecektir en mantıklısı bu bence sen bi kaç defa daha uyar sonrada görüşme ve evliliklerini kurtarmak içinde bunca sene arkadaşmışsınız bunun hatrı olarak dediğim gibi annesine söyle o bıraktırır bence

Boşanırken çocuklarım için diyor ama sevgilisinin alt katına taşınırken çocuklarını düşünmüyor. Yaptığından utanmıyor.
Nasıl bir annelik bu?
Yakalandığı zaman bu çocukların ömür boyu yaşayacakları utancı hiç mi düşünmüyor.
Ya da olabilecek faciaları.
3. sayfa haberlerinde neler okuyoruz her gün.
Yakalanmasa bile vicdanında bu yükü nasıl taşıyacak?

vazgeçmiyorsa bence doğru yapıyorsunuz sız onu uyarmışsınız dinlememiş...sonuçta herkesin aklı fikri var ve siz bundan fazla mudahale edemezsiniz bence görüşmeyin... o kendı çocuklarını bile görmuyor baksanıza çok bencil davranıyor

çocuklarını düşündüğü yok sadece kendi zevkini düşünüyor.

böyle aldatmalar yüzünden kaç tane çocuk perişan oldu öksüz yetim kaldı.

ben olsam böyle bir insanla konuşmam ,bir daha muhatap olmam.

sen görüşmeme kararından vazgeçme,yarın öbürgün olayı kocası tarafından ortaya çıkartılınca, yanan sen olabilirsin..
ne gözü dönmüş, adamın altkatına taşınacak..
ayyy adamı eve de alır o, bu durumda,yoksa maksat ne olabilri ki..

kesinlikle katılıyorum
bırak ne hali varsa görsün

bak sana bi senaryo;
arkadaşın oraya taşındı,sen de ark.gittin,sevgilisini sen de tanıdığın için evine onuda davet etti..
siz evdeyken kadının eşi veya aileden birisi geldi..
hooop..adam birdenbire senin sevgilin konumuna düşer, senin haberin bile olmaz..
çok uç bir senaryo gibi gelebilir, ama olmaz olmaz diye bişey yok..
aman uzak dur..kendini düşünmeyeni sen ne düşüneceksin..
başka türlü bir yardım konusu olsa, arkadaşının yanında ol diye zaten söyleriz sana..

Çocuklar olunca ben ne hali varsa görsün diyemiyorum.
Ya çok kötü şeyler olursa..
O çocuklara bişey olursa...
Adam da adam değilmiş.
Evli sevglisi alt katta.
Herşeyden geçtim o çocukların yüzüne nasıl bakacaklar....
Allah şaşırtmasın

Asık olduğu adam 2 çocuklu kadınla bir gelecek düşünür mü sizce? Adamın niyeti belli.

Adı üstünde eski ask, o adamın karakteri de bu uzun zamandan sonra değişmiştir zaten.

Ben olsam görüşmeyi keserim. Ben de benzer olay yasadım. Kesip attım o şahsi.

herkese çok teşekkür ederim aklın yolu bir ben elimden geleni yaptım en can alıcı yerlerinden çocuklarından vicdanından yakalamaya çalıştım ama olmadı eşimede uygun bir dille farklı bir nedenle artık görüşmediğimizi söyledim.
eşi arkadaşımız nasıl bakarım yüzüne....
zaten bi çok arkadaşın söylediği gibi bu iş duyulsa ilk gelecekleri insan benim. eşim duysa zaten benim evliliğimde sorun çıkar en iyisi uzaklaşmak iyice Allah ıslah etsin ne diyeyim.
bi arkadaş annesine söyle demiş annesi asla ağzında tutamaz ortalık çok karışır ben bu karışıklığın içinde olmak istemiyorum...
Rabbim ıslah etsin tekrar teşekkür ederim..

seninde onunla aykı kefeye koyarlar
boşver görüşme onunla
sen uyarını yapmışsın, geri kalan onun elinde..

sen görüşmeyi keseceksin ,ama o kesecek mi?
halen yüzsüzce aramalara ,sana gelmelere falan kalkışırsa?

o da var..kesin bitir arkadaşlığını..

Arkadaşınızın aramalarına cevap verdiğinizde ne yaparsam yapıyım benim yanımda diye düşünür.

Tamamen bağınızı koparmanızı öneririm.

Siz ne kadar olayın içinde olmasanızda unutmayın ki kötü ile gezeninde adı kötü olur.

bence siz doğru bir şekilde uyarmışsınız, yaptıgı seylerin, gittigi yolun doğru olmadıgını anlatmısınız ama fayda etmemiş, bence siz bu dostunuzla olan ilişkinizden elinizi eteginizi cekmekte haklısınız, onun yaptıklarına ya müdahale edeceksiniz yada ilişkinizi bitireceksiniz.siz ilişkinizi kesmissinizki en doğru olanı yapmıssınız
arkadaşınız çok yanlış yolda, Allah ıslah etsin

aradığında açıyorum ama artık açmayacağm çok seviyorum onu ama yapacak bişey yok...

ayy çok üzücü bu.çocukları var ama neden yapıyor.kocasını istemiyorsa bıraksın.böylesi bence,çok ahlaklıca olur.

doğru olanı yapmışsın....
bu bi şekilde duyulacak zaten sende hikayenin bi yerinden dahil olacaksın bu çirkinliğe....
en iyisi uzaklaşman olmuş...
allah ıslah etsin arkadaşınıda

Kararınız kesinlikle doğru
Böyle bi insanın evinize girip çıkmasını ister misiniz ki ?
Şu aynı binada olmaları fikri bunu genelde erkekler yapar diye duyardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…