• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayim hanimlar :(

Off canim kusura bakma ama sende cok meraklisin cocuga. Hemen arkadasina benimde hoslandigimi soyleseydin demissin. Bu denecek sey mi ya. Bu kadar gonullu gorunursen, olacagi bu iste. Karda yuruyup izini belli etmeyeceksin. Arkadasin senden daha akillica davraniyor. Biraz agirdan alacagina, baliklama dalmissin sen.

YA SONUÇTA HOŞLANDIĞIMI BİLYO İNSAN EN YAKIN ARKADAŞINA YARDIMCI OLMAK İSTEMEZMİ SÖYLEDİM İŞTE AMA SÖYLEMESEYDİM KEŞKE :KK43: KONUŞAYIMMI BEN KIZLA KONUŞMAYIMMI NAPAYIM ŞİMDİ KALKMIŞ AKŞAM BANA YAZIYO NAPIYOSUN DİYE GEÇ CEVAP VERDİM İYİM DEDİM SEN DEDİM ODA İYİ DEDİ GEZDİK TOZDUK BÜTÜN GÜN DEDİ HEP BİRLİKTEYDİK.HIMM DEDİM REŞATIN KARDESİ HANDEYLE TANIŞTIK DEDİ BEN KALDIM ÖYLE DEYİNCE.HIMM ÖYLEMİ DEDİM UMURSAMIYOMUŞ GİBİ.ODA BAYA TATLI KIZMIŞ Bİ SOHBET ETMİŞİZ Kİ SORMA DEDİ HIMM DOĞRUDUR DİYORUM HALA BANA ANLATMAYA DEVAM EDİYO BANA SORMADI BİLE SEN EVDEMİYDİN NAPTIN DİYE .Hepsi birlikteymiş zeki metin reşat reşatın kardeşi hande ve benim arkadaşım b

Son düzenleme:
yarıya gelemeden bıraktım..
az anlaşılır yazın yahu.

İstemiyor işte kız daha neyini soracaksın ki? O arayınca erkek arkadaşıyla ilgili cevp verme sen de artık. Bilmiyorum, yanımda değil, kendisini ara vs. dersin. O da bir daha aramasın.
Her hafta sonu onlarla buluşmak zorunda da değilsin başka kimse yok mu hayatında?
Reşat'ıda boşver sen eğer kendi isteseydi birşeyşer yapabilirdi zaten tanışıyorsunuz başka birine ihtiyacın yok.
Arkadaşın da hem nankör, hem kıskanç ödü kopuyo senin de sevgilin olacak diye anlamıyor musun? Herkesi kendin gibi bekleme ve kendini çek o ortamdan hayır yok hiçbirinden ..

Sadece onların ortamında mı olmak zorundasın başka arkadaş çevren yok mu. Neden bu kişinin arabasıyla işe gidip geliyorsun ki tuhaf yani İzmir Manisa arası da az değil. Bence çekin kendinizi biraz hem o erkeklerden hem de kız arkadaşınızda göbek bağıyla bağlı değilsiniz ya.

YA SONUÇTA HOŞLANDIĞIMI BİLYO İNSAN EN YAKIN ARKADAŞINA YARDIMCI OLMAK İSTEMEZMİ SÖYLEDİM İŞTE AMA SÖYLEMESEYDİM KEŞKE :KK43: KONUŞAYIMMI BEN KIZLA KONUŞMAYIMMI NAPAYIM ŞİMDİ
Sadece onların ortamında mı olmak zorundasın başka arkadaş çevren yok mu. Neden bu kişinin arabasıyla işe gidip geliyorsun ki tuhaf yani İzmir Manisa arası da az değil. Bence çekin kendinizi biraz hem o erkeklerden hem de kız arkadaşınızda göbek bağıyla bağlı değilsiniz ya.

işim manisada evim izmirde yol 15 dk sürüyo o kadar uzak değil yani manisada kalıyordum teyzemde ama bazı sorunlardan dolayı kendi evimden gidip gelmek istedim ve bankadan 2 iki ikişi yani zeki ve metinle gidip geliyorum hergün.Yani mecburum gidip gelmeye.Başka arkadaş çevrem yok çünkü çok yakın oldğum iki arkadaşım var birisi b diğeri e başkada samimi oldğum kimse yok çektim ama malesef bunu hala anlamıyor arkadaşım daha üstüne resmen inadına yapar gibi hafta sonu birlikte olduklarını söylüyo

İstemiyor işte kız daha neyini soracaksın ki? O arayınca erkek arkadaşıyla ilgili cevp verme sen de artık. Bilmiyorum, yanımda değil, kendisini ara vs. dersin. O da bir daha aramasın.
Her hafta sonu onlarla buluşmak zorunda da değilsin başka kimse yok mu hayatında?
Reşat'ıda boşver sen eğer kendi isteseydi birşeyşer yapabilirdi zaten tanışıyorsunuz başka birine ihtiyacın yok.
Arkadaşın da hem nankör, hem kıskanç ödü kopuyo senin de sevgilin olacak diye anlamıyor musun? Herkesi kendin gibi bekleme ve kendini çek o ortamdan hayır yok hiçbirinden ..

zaten arasa bile artık napıyosun nasılsın diyor tersledim çünkü.evet her hafta sonu tabiki onlarla buluşmak zorunda değilim ama inat eder gibi bana sürekli reşatında olduğunu belirtmesi sinirime dokunuyo soğuk konuşuşyorum bunu anlamıyo bile.Zaten reşattan da bi beklentim kalmadı artık evet olmayacağını anladım ama bir erkek için hemde benim tanıştırdığım bir adam için 7 yıllık dostunu hiçe sayan bir arkadaşım oldğu için çok üzülüyorum.lise üni üni sonrası sürekli birlikteyiz ailecek bile görüşüyoruz zekiden önce birbirmizin evinden çıkmazdık ama şimdi yüzünü gören cennetlik neredeyse.

zaten arasa bile artık napıyosun nasılsın diyor tersledim çünkü.evet her hafta sonu tabiki onlarla buluşmak zorunda değilim ama inat eder gibi bana sürekli reşatında olduğunu belirtmesi sinirime dokunuyo soğuk konuşuşyorum bunu anlamıyo bile.Zaten reşattan da bi beklentim kalmadı artık evet olmayacağını anladım ama bir erkek için hemde benim tanıştırdığım bir adam için 7 yıllık dostunu hiçe sayan bir arkadaşım oldğu için çok üzülüyorum.lise üni üni sonrası sürekli birlikteyiz ailecek bile görüşüyoruz zekiden önce birbirmizin evinden çıkmazdık ama şimdi yüzünü gören cennetlik neredeyse.
Benim 15yıllık arkadaşlığım bitti yok yere..bazıları için yılların hatırı filan yok. Hiç takma kafana ama bundan sonra ona göre davran.Yarın öbür gün bu çocuktan ayrılıp senle eskisi gibi olmaya çalışırsa bile şaşırma..

Back
X