• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayim hanimlar :(

Tamam resati gectim diyelim bir adam icin 7yillik dostunu insan bi kenariya nasil koyar :KK43:
O nasil koyduysa sen de aynen oyle koyacaksin bir kenara. Allah Allah ne uzuluyosun. Gorusme. Baska arkadas edin kendine. Dunyadaki tek kiz sanki o.

valla bence senin arkadan sağlam dedikodu yapılıyo ve bence bunun elebaşı b, bana öyle geldi, ona sırrını verme, yüzeysel ol ona karşı ama soğukta durma derim, dostum demişsin ama değilmiş işte
Öylemi dersin :( zaten artik eskisi gibi konusmuyorum ama onun dikkatini bile cekmiyo bu durumum simdi b ilr konussam gidip zekiye soylicek bu sefer benim aram bozulcak adamlarla :(

Ortam kurmaya calistim ama cokda hevesli gozukmek istemddigimden yanasmiyorumda pek kiz arkadasima diyorum oda once hadi bakalim nasip diypdu simdi sen bosver diyo.biseymi var diyorum yok olsa neden soylemeyim diyo ama var bisey
Evet var bisey ama sen arkadasin engel oluyor saniyorsun. Ya cocuk gorusmek istese gorusur zaten. Neden kurcaliyorsun. Olmayiversin Rasitte. Zaten isminde meymenet yok.

resmen seni kullanıyor işine gelince seninle görüşüyor işine gelince sevgilisini sormak için iletişim için seninle konuşuyor bence tavrını ve mesafeni koy yapılan büyük bir terbiyesizlik var ortada ..
Soguk davraniyorum kiza ama anlamiyor hic alip karsima konusmalimiyim

Evet var bisey ama sen arkadasin engel oluyor saniyorsun. Ya cocuk gorusmek istese gorusur zaten. Neden kurcaliyorsun. Olmayiversin Rasitte. Zaten isminde meymenet yok.
Basta arkadasim hep hadi bakalim sizde resatla olursunuz diyodu heyecanliydi cok ama simdi surekli bosver diyo resatla olmayalim israr etmiyorum zaten ama birden bu degisim ve bana olan uzakligi napalim yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ben bazen zeki bana b hakkinda sitem ediyo arkadasima soylemiyorum bile cunku arada ben kalcam suc benim olcak biliyorum ben insanlari kirmamayi dusunurken beni o bir gram düşünmüyo bile hazmedemiyorum konusmalimiyim sence

Öylemi dersin :KK43: zaten artik eskisi gibi konusmuyorum ama onun dikkatini bile cekmiyo bu durumum simdi b ilr konussam gidip zekiye soylicek bu sefer benim aram bozulcak adamlarla :KK43:
işte o yüzden diyorum sakın konuşma, iyice dallanıp budaklandıracak ortalığı onlar iki yüzlüyse sende öyle olcaksın yapacak birşey yok, politik davran, güleryüzlü ol ama sırrını açığını verme, diğerleri hakkında olumsuz bi fikrin varsa sakın söyleme, ne malum laf taşımadığı ona güvenme artık derim, r ile de kendin ortam yaratmaya çalış başka yolu yok
b kendi mutlu olduğu halde senin mutluluğuna ön ayak olmak istemiyor, bizi kıskanıyorsun demesi bunun en büyük kanıtı, kişi kendinden bilir işi

Önce o reşattan vazgec ondan sana yar olmaz..
Sonra da b denen dost görünümlü varlıktan da uzak dur resmen seni kullanıyor kullandirtma kendini mesafeni koy.

b-z-r-m ben olsam hepsinin arasına girer bu oyunu b o z a r ı m

işte o yüzden diyorum sakın konuşma, iyice dallanıp budaklandıracak ortalığı onlar iki yüzlüyse sende öyle olcaksın yapacak birşey yok, politik davran, güleryüzlü ol ama sırrını açığını verme, diğerleri hakkında olumsuz bi fikrin varsa sakın söyleme, ne malum laf taşımadığı ona güvenme artık derim, r ile de kendin ortam yaratmaya çalış başka yolu yok
b kendi mutlu olduğu halde senin mutluluğuna ön ayak olmak istemiyor, bizi kıskanıyorsun demesi bunun en büyük kanıtı, kişi kendinden bilir işi
Mesela zeki hamur isi falan cok sever bende evde yaparım zeki ve metine gotururum sabah arabada ise giderken yerler.zeki der hep kizim b yede ogret sunlari hic bisey bilmiyo diye ve zeki beni cok sever sevdiğini de degerli oldugumuda arkadasima demis.is arkadasimla konusuyorum beni kiskandigini soyluyo dostumun ya :( resat tel no verdi bana ama dostumsa bana sen yazma o yazmadikca bak sen konusma diyo surekli bana engel koyuyo

Önce o reşattan vazgec ondan sana yar olmaz..
Sonra da b denen dost görünümlü varlıktan da uzak dur resmen seni kullanıyor kullandirtma kendini mesafeni koy.
Zaten bekletim yok artik resattan olsaydik coktan olurduk diye düşünüyorum ama kiz arkadasima karsida uzak duruyorum zzten ama kiz anlamiyo hic hemde hic

Hemen konuya giriyorum ben 3ay oncesinde iki erkekle tanıştım. kendileriyle is dolayisiyla tanışıyoruz ve ben hergun onlarla izmirden manisaya ise gidiyorum.bu erkeklerden birisi z diyeyim benim 7yillik dostum olan b yi begenmis facebook adresimden tanistirmami istedi.kiza dedim oda istedi ve tanistilar.velhasil yaklasik 2aydir çıkıyorlar.fakat kiz arkadaşım beni z ile birlikte olduğundan bu yana dogru duzgun aramiyo sormuyo.ben aramasam yazmiyo aramiyo bile.yolda bisey oluyo z arac kullanidgi icin kiz beni ariyo:"ya soylermisin ben isten ciktim diyo "ne bilim haberini benle iletiyo.telefonu acar acmaz napiyosun demek yok resmen beni hep arac olarak kullaniyo."ben dedim hayirdir insan hal hatirir sorar diye ?"ne o kiskandinmi diyo " biz hep birlikte takiliyoduk ilk zamanlar.bu iki erkekten digeri de metin.biz zeki metin b ve ben.ve birde z m nin diger yakin arkadaslari resat.5kisiyiz bu rersat benden hoslanmis.bende hoslandim.basta kiz arkadasim b ve zeki bizim aramizi yapmak istiyolardi.ama Simdi ise beni hic cagirmiyolar gittikleri yere.bana surekli bosver sen resati yi diyo kiz arkadasim. biseymi var diyorum sen bosver diyo.surekli hep birlikte cok egleniyoruz ama siz olmayınca biz daha cok konusuyoz sevgilimle diyo yuzume.sonra biseyden haberi varken kiz arkadaşımın zeki sordugunda yooo haberim yoktu deyip yalan söylüyo benim ustume atiyo.her hafta sonu ya b bizde ya ben onlardaydim ama simdi artik beni hic cagirmiyo.ne bilim bana uzak hep umrunda bile degilim.cok kiriliyorum en yakin dostum o benim ama kirildigimin farkinda degil.resatdan hoslandigimi bildigi halde beni cagirmiyor bile.daha cok uzak olalim diye elinden geleni yapiyo.ne yapicam ben dostumu alip karsima neden degistigini sormali miyim yoksa baska bisey mi lutfen yardim edin :KK43:
Sizin basiretiniz yok mu?
Şöyle bir çarpamıyor musunuz şu kızı?
Bütün yorumları okudum sabır taşı olsa çatlar.
Sizin arkadaşlarınızı, sizden uzaklaştırmak istiyor bir de.
Bu sene karşılaştığım 6. kız bu tarzda.
Öyle bir bozuyorum ki böylelerini, o kalp kırmayan kız ben miyim inanamıyorlar.

Siz de gerekeni yapmalısınız.
Sonra kalan sağlar bizimdir, giden gitsin.

Son düzenleme:
Basta arkadasim hep hadi bakalim sizde resatla olursunuz diyodu heyecanliydi cok ama simdi surekli bosver diyo resatla olmayalim israr etmiyorum zaten ama birden bu degisim ve bana olan uzakligi napalim yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ben bazen zeki bana b hakkinda sitem ediyo arkadasima soylemiyorum bile cunku arada ben kalcam suc benim olcak biliyorum ben insanlari kirmamayi dusunurken beni o bir gram düşünmüyo bile hazmedemiyorum konusmalimiyim sence
Kendi haline birak kizi. Biraz kendini cek. Onun da yeni bir iliskisi var simdi heyecanli zamanlari. Seni gozu gormuyo olabilir. Sende kiskanclik yapiyorsun biraz.

ayyhh madem isimlerini verecektin niye harf olarak ayrıyeten yazıyorsun.
başıma ağrı saplandı konuyu çözeyim derken
o dost buldumcuk olmuş koyver gitsin.
reşat sende aradığını bulamamış onuda bırak.
metin konusunda bişey diyemeyeceğim ki kim olduğunu hatırlayamadım ne yazıkki.
bi kişi daha vardı sanki beş kişiyiz demiştin. onu hiç mi hiç anımsamıyorum şu an.

Kendi haline birak kizi. Biraz kendini cek. Onun da yeni bir iliskisi var simdi heyecanli zamanlari. Seni gozu gormuyo olabilir. Sende kiskanclik yapiyorsun biraz.
Benimkisi kiskanclik degil insan en yakin dostunu kiskanmaz ben kiskanmam ama bu kadar cabuk bir anda her konuda ondan yana olmasi bi konuyu haberi oldugu halde zeki sorunca yoo haberim yoktu deyip beni ortada birakmasi bütün gun zekiyle degil sonucta aramizdan su sizmazdi simdi arayip sormuyo bile benim takildigim nokta bu cok mutlu olsun kimsenin mutluluğun da gozum yok ki benim ama dostumun bana bu tavırları beni kirdi

Resatin senden hoslandigina emin misin? Basta aranizi yapmak istemisler sonra cocuk istememis ondan seni ortamlarina cagirmiyolar sanki

ya zekiye demiş çok güzel kızmış diye zekide benim kız arkadaşıma demiş reşat hoşlanımş beğenmiş onu çok ve birikte vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu söyledi demiş. Kız arkadaşıma sende benim hoşlandığımı deseydin dedim bişey demedim dedi bana yaaa geçen hafta çocuk yazdı bana reşat zeki de film yapalımmı diye.Geçen hafta hep birlikteydik ama o çocuk demese yine ben olmayacaktım aralarında

Off canim kusura bakma ama sende cok meraklisin cocuga. Hemen arkadasina benimde hoslandigimi soyleseydin demissin. Bu denecek sey mi ya. Bu kadar gonullu gorunursen, olacagi bu iste. Karda yuruyup izini belli etmeyeceksin. Arkadasin senden daha akillica davraniyor. Biraz agirdan alacagina, baliklama dalmissin sen.

B'ye dostum falan diyorsun da öyle dost olmaz :KK56: bence reşatla olmanı da istemiyor iyi niyetli bir kız değil bence, kompleksli haset biri gibi geldi bana :KK20:

Back
X