- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
İstemek için benim eve de gelin dedim ama o zaman da o hayırsız babadan isteseler ne olur istemeseler ne olur diyo.Benim gönlüm annemden yana ama erkek arkadaşım da baban dan isteyelim annen kabul etmezse diyo offf ben anneme nasıl bunu yapayımAnnenize 'eve çıkmaya gücüm yok, ya istemek için buraya gelsinler ya da isteme faslını geçicez direkt bi yerde sözlenicez' diye iki seçenek sunun. Muhtemelen ilk seçeneği kabul edecektir.
Bizimkiler iki kere hayatta istemez diyo onun ailesi de bizimkinden hiç farkı yok görüş olarakBabandan sadece erkek arkadaşın istesin annenden de büyükler
Biaraya getirilemeyenler böyle yapıyo
Bizimkiler iki kere hayatta istemez diyo onun ailesi de bizimkinden hiç farkı yok görüş olarak
Anne tarafımız annene sahip çıkmadın nasıl bu acele evlilik diyeceğini biliyorum off Allahım kafam allak bullak2 kere onlar istemeyecek
Erkek arkadaşın ve sen üçünüz olucaksınız babandan o isteyecek izin olucak bi nevi o
Aileside annenden
Anneden veya babadan istemek formalite olsun o zaman. Tahminimce ne anneniz ne de babanız sizinle işlgilenmiyor. Karşınızdaki insandan eminseniz ve anneniz 'ayrı eve çık öyle istesin' derdindeyse hiç kulak asmayın bunlara. Anneniz bu koşullarda istemesine yanaşmıyorsa, kendi aranızda sözlenin gitsin. Erkek arkadaşınıza da durumu güzelce anlatın, anlayışla karşılarlar.İstemek için benim eve de gelin dedim ama o zaman da o hayırsız babadan isteseler ne olur istemeseler ne olur diyo.Benim gönlüm annemden yana ama erkek arkadaşım da baban dan isteyelim annen kabul etmezse diyo offf ben anneme nasıl bunu yapayım
Anne tarafımız annene sahip çıkmadın nasıl bu acele evlilik diyeceğini biliyorum off Allahım kafam allak bullak2 kere onlar istemeyecek
Erkek arkadaşın ve sen üçünüz olucaksınız babandan o isteyecek izin olucak bi nevi o
Aileside annenden
Aileside annenden
Anne tarafımız annene sahip çıkmadın nasıl bu acele evlilik diyeceğini biliyorum off Allahım kafam allak bullak
Aynısını dedim gelmezsen sadece babamla yaparım diye o zaman git yap kızım o zaman bana anne deme diyoAnnene nasıl sahip çıkıcaksın ?
Barıştırmaman mı mesele ?
Ozaman sadece babandan istiycekler annenede çek resti ya koşa koşa gelir ya bakar uzaktan
Aynısını dedim anneme anne yapma etme benim en mutlu günümü zehir etmeyin dedim ne olur gel bi günlüğüne deyince afedersin o ş...z babanın yüzünü görmeye tahammülüm yok dedi.Anne de baba da seninle ilgilenmiyorlar. Onlara de ki 'mutluluğum için bi güncük ya yanımda olursunuz ya da kafama göre usülsüz evlenmek zorunda kalırım' de. Onların sorunu. Kabul etmezlerse de sevgilinle konuş, isteme kısmını es geçin. Herkes kendi keyfini düşünüyo, çocuklar ortada kalıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?