• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapayım şimdi?

Ne zor işler..
Seni öyle iyi anlıyorum ki, benzer durumun içerisindeyim ve İnan bana sırf senin şuanki bulunduğun zamana gelmemek için evlenmeyi bile düşünmüyorum..
Eğer olurda bir yol bulursan tavsiyelerini beklerim.
İnşallah o yolu bulabilirim annemle babam arasında bu sıkıntılar Evet ama babamın yaptığını hazmedemiyorum sadece ondan da istemelerini istemiyorum annemi de isterim yanımda ama malesef o böyle düşünmüyor inadını kıramıyor ben ne yapacağımı şaşırdım kaldm.İnşallh güzel bir yol olur da sana da önerebilirim

İnşallah o yolu bulabilirim annemle babam arasında bu sıkıntılar Evet ama babamın yaptığını hazmedemiyorum sadece ondan da istemelerini istemiyorum annemi de isterim yanımda ama malesef o böyle düşünmüyor inadını kıramıyor ben ne yapacağımı şaşırdım kaldm.İnşallh güzel bir yol olur da sana da önerebilirim
Babanı ikna etmeyi dene, eğer ondan istemelerini istemiyorsan anne tarafından bir büyük (dayı-dede) onlara istet.
En azından ben böyle yapardım

Babanı ikna etmeyi dene, eğer ondan istemelerini istemiyorsan anne tarafından bir büyük (dayı-dede) onlara istet.
En azından ben böyle yapardım
Dedem vefat etti dayım vardi tek onlar da şu an evliliğe karşı çıkacak durumdalar işte annemle ev tutmamı bekliyolar sahip çıkmamı o yüzden zora sokabilirler

siz kaç yaşındasınız ve kimle yaşıyorsunuz ,annenize sahip çıkmak için illa ev mi tutmanız gerekiyor nasıl bir mantıkmış bu

Ben arkadaşlarımla yaşıyorum iki yıldır ailemden ayrıyım 26 yaşındayım
çalışıyorsun muhtemelen aslında yaşın çok büyük değil önce hayatını düzene soksan maddi anlamda toparlansan ,ne bilim erkek ark.ında askerden yeni gelmiş iş bulma sürecinde o da kendini toparlasa evliliği daha sonra düşünseniz ve anladığım kadarıyla erkek ark.ının aileside sıkıntılı biraz daha düşün derim

canım önce hayatını bir düzene koysan:KK14:
Hayatımı düzene koymak için evlilik olması gerekiyor ben anneme ev açarsam geçinemem özel sektördeyim o yüzden güvenemiyorum o konuda kendime hadi eve çıksam bile annemle annem ev hanımı çalışmıyor ve ben bırakıp gidince tek başına nasıl geçimini sağlayacak

çalışıyorsun muhtemelen aslında yaşın çok büyük değil önce hayatını düzene soksan maddi anlamda toparlansan ,ne bilim erkek ark.ında askerden yeni gelmiş iş bulma sürecinde o da kendini toparlasa evliliği daha sonra düşünseniz ve anladığım kadarıyla erkek ark.ının aileside sıkıntılı biraz daha düşün derim
Ya zaten hemen isteme olmayacak bel altı ay var evlilik için de nasipse en az bi sene var daha var ama sadece bu düşünceye alışmalarını istiyorum bu süreçte

Back
X