• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayım şimdi?

evlendikten sonra ilk gunler rüya gibi, sonraki aylar harika, 1 yılın sonu iyi,2. sene noluyor?, 3.sene yoruldum,4.sene bıktım,5. sene tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.. Malesef uyumsuzluklar şimdi çekici gelse de zaman geçtikçe batmaya başlayacak.
bunun farkına vardım olacakların yani. ama bilmiyorum çok uzun zaman oldu ve halen aşk bitmedi. ben bu şekilde ilişkiyi bitiremeyebilirim

Dedigin gibi bi kenetlenme olsaydi ayrilik dusuncesinde olmazdin bence.. Aksine kopmus gibisiniz ve aliskanliktan dolayi korkuyosun gibi.. Bilemedim
hayatımda bi bebeğim olacaksa bunun babası bu olmalı evet çok iyi bir baba çok sadık bir eş olur t
Dedigin gibi bi kenetlenme olsaydi ayrilik dusuncesinde olmazdin bence.. Aksine kopmus gibisiniz ve aliskanliktan dolayi korkuyosun gibi.. Bilemedim
haklısın sanırım. son zamanlarda koptuk. sanırım zamana bırakmalıyım ya iyice koparız yada daha sağlam oluruz

evli değilim sorun da orada başlıyor artık iş ciddileşiyor ve ben evliliği düşününce aklımda çok soru oluştu yapabilir miyiz olabilir miyiz en çok aklıma takılan da hayattan beklentilerimiz farklı birbirimize ayak uydurabilir miyiz

bu yüzden arkadaşımı örnek verdim zaten; tamam farklı çevrede yetişmiş iki insan gayet anlaşır ama farklı beklentiler ve hayaller biraz zor diye düşünüyorum. hele ki idealleri peşinden giden iki insan varsa. fedakarlık yapılacaksa da iki taraf yapmalı.

merhaba kızlar. uzatmadan konuya geçeyim. yıllar süren bir ilişkim var çok çalkantılı. çok şey atlattık çok zorluk geçirdik. hastalık küslük maddiyatsızlık o bu şu demeden birbirimize hep kenetlendik. hem kendimizle hemde çevremizle mücadele ettik. ama öyle bir noktaya geldik ki dolduk artık çevremizle değilde kendi içimizde mücadele etmekten çok yorulduk. birbirimizden çok farklıyız hayattan beklentilerimiz olaylara bakışımız kişiliğimiz her şey çok zıt ama bu zıtlığın verdiği bi tutku vardır yaşayan bilir. şimdi gün içinde çok az konuşuyoruz belli sorunlar var ama çözemiyoruz. birbirimizden de kopamıyoruz çok aşığız aşk tutku heyecan hep kendini korudu ama evliliği düşününce de çok mantıklı gelmiyor. şimdi ben ne yapayım ayrılmak ölüm gibi geliyor ama beraber olmakta zulüm gibi
Evlenince aşk ve tutkunun biteceğine inanıyorsanız sıkıntı canım çünkü bunlar tukendiginde gerçek kimlikleriniz ortaya çıkacak ve birbirinize ait olmadığınızı farkedeceksiniz..

bu yüzden arkadaşımı örnek verdim zaten; tamam farklı çevrede yetişmiş iki insan gayet anlaşır ama farklı beklentiler ve hayaller biraz zor diye düşünüyorum. hele ki idealleri peşinden giden iki insan varsa. fedakarlık yapılacaksa da iki taraf yapmalı.
fedakarlık çok yaptık belki de bu fedakarlıklar bizi bu kadar yoran oldu ama hiç mi oluru yok ?

• Beğen
Reactions: KV_
fedakarlık çok yaptık belki de bu fedakarlıklar bizi bu kadar yoran oldu ama hiç mi oluru yok ?

bilemem ki ben. ama bu kadar yorgunluktan sonra evlilik ne kadar mantıklı ki?

ben mantığıyla hareket eden biriyim. duymak istediklerinizi ben söyleyemem galiba.

hayırlısı olsun diyeyim

Evlenince aşk ve tutkunun biteceğine inanıyorsanız sıkıntı canım çünkü bunlar tukendiginde gerçek kimlikleriniz ortaya çıkacak ve birbirinize ait olmadığınızı farkedeceksiniz..
o aşamaya geldik birbirimizin gerçek kimliklerini gördük olmaz dedik ama iki gün sonra yine birbirimize koştuk kopamadık

Ha bu arada evlenince aşk bitecek diye bir kaide de yok tutku her daim aşk ömürlü k :KK200::nazar:

bilemem ki ben. ama bu kadar yorgunluktan sonra evlilik ne kadar mantıklı ki?

ben mantığıyla hareket eden biriyim. duymak istediklerinizi ben söyleyemem galiba.

hayırlısı olsun diyeyim
ben duygularıyla hareket eden biriyim o yüzden bu kadar ısrarcıyım bitirmemekte yinede çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

• Beğen
Reactions: KV_
o aşamaya geldik birbirimizin gerçek kimliklerini gördük olmaz dedik ama iki gün sonra yine birbirimize koştuk kopamadık
Aşk değil alışkanlık olmuş artık birde tutku var yasanmisliklar vardır illaki tahmin edebiliyorum birbirinizi indirmeye başladığınız an aşık olmadiginizin yaşadığınız şeyin tutku olduğunun farkına varırsınız. Birde bu çelişkiye dustuyseniz attığınız adımı destekleyin ve huzuru seçin ayrılmayı düşünebilecek kadar bilinciniz açık . Benzer şeyleri bende yaşadım hatta yıllarca o yüzden böyle düşünüyorum. Yazdıklarım için incindiysen özür dilerim ben tecrübelerinden yola çıkarak yazdım her ilişki aynı olacak d gil tabi

Aşk değil alışkanlık olmuş artık birde tutku var yasanmisliklar vardır illaki tahmin edebiliyorum birbirinizi indirmeye başladığınız an aşık olmadiginizin yaşadığınız şeyin tutku olduğunun farkına varırsınız. Birde bu çelişkiye dustuyseniz attığınız adımı destekleyin ve huzuru seçin ayrılmayı düşünebilecek kadar bilinciniz açık . Benzer şeyleri bende yaşadım hatta yıllarca o yüzden böyle düşünüyorum. Yazdıklarım için incindiysen özür dilerim ben tecrübelerinden yola çıkarak yazdım her ilişki aynı olacak d gil tabi
hayır çok teşekkür ederim sizin tecrübeleriniz benim için çok önemli

İlişkiler iki kişilik bisiklete binmek gibi.. sevgililik döneminde o pedallar senkronize olarak çevrilmeyip yere yuvarlanılsa bile daha görülecek çok yol olduğu için bir heves tekrar binilir o bisiklete.. O yolun güzellikleri görülmek istenir ya da yaşanılmayanın görülmeyenin cazibesine kapılır insan.. Ama gidilen yolu beğenirseniz ve hep o muhitte ilerlemeye evet derseniz bu sefer yorulmadan huzurla ahenk içerisinde çevrilsin istenir pedallar. Uyum beklenir ki düşüp yaralanılmasın.. iki kişi de birbirinin yükünü paylaşsın..

Bu yüzden eğer uzun süreli bir yolculukta çok yorulacağınızı hissediyorsanız, bisikletten düşmeden siz inmeyi düşünün

yaşadıklarımızı gören herkes bunu diyor
Bize de öyle derlerdi ah ahh gencligimizde kaç kere birbirimizi vurmaya kalktık oyle de deliydik siz olsenizde ayrilmazsiniz derlerdi bide aileler de kesinlikle dusman o sebepten bizde hep kanlı bıçaklı yıllarca ama öyle bir aşk vardı ki tutku hele .. siz hiç ayrilamazsiniz derlerdi sürekli hemde herkes

Back
X