Ben ne yapayım

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.527
2.976
333
Sabahtan beri bir kez aramadı, Günaydın mesajı dahi atmadı. Genelde böyle. Artık çok sıkıldım. Beni merak eden, arayıp soran birini isterdim hayatımda. Beni sevmiyor galiba. Daha 1 ayimiz yeni doldu. Seven erkek böyle mi yapar sizce? Halbuki o istedi görüşmeyi. Araya aracilar koydu falan. Şimdi bu ne böyle? Ne olur bi akıl verin

Normal degil ama belki basina bir sey gelmistir. Hastadir yogundur vs.
Kendini geri cek.
Illa mesaj atacaksan da saka yollu "mesaj atmadigina gore umarim ölmussundur -.-" tarzi bir sey atabilirsin.

genelde böyle diyorsunuz. tarzı budur diyeceğim ama bu saate kadar sevgilim bana mesaj atmıyor olsa hayırdır derim. açık açık konuştunuz mu?

Insanin 1 dk bos vakti olmazmi ? Ayrilin yol yakinken hep boyleler bastan pesinde kosuyor sonra sen paranoyaklasiyorsun beyefendi tin...umursamayin cvpta yazmayin hatta ayrilin.temiz olsun

Böyle durumlarda kazanan taraf olmanın formülü belli, ölümcül sessizlik.
Bogazına pıçak dayasalarda yazma etme arama. Asla adım atan olma. Asla ilgi gösterme. Çok mutlu bir profil çiz, asla sosyal medya profillerinde ona göndermeler yapma.
Sonra bak nasıl peşinde dolanıyor.
Her erkek elde edemediği hatunun köpeğidir.
Ay şuan resmen aforizma kastım. askdjaksdas :D

Sanırım ben çok tuhafım.
Çünkü hayatım boyunca gün içinde bir defadan daha fazla aklıma gelen kimse olmadı.
Oysa sevdiğim insanlarda var.
Ama, ne gerek var mesaj atmaya, aramaya.

Sabahtan beri bir kez aramadı, Günaydın mesajı dahi atmadı. Genelde böyle. Artık çok sıkıldım. Beni merak eden, arayıp soran birini isterdim hayatımda. Beni sevmiyor galiba. Daha 1 ayimiz yeni doldu. Seven erkek böyle mi yapar sizce? Halbuki o istedi görüşmeyi. Araya aracilar koydu falan. Şimdi bu ne böyle? Ne olur bi akıl verin
Genelde böyleyse ya kabul edeceksin ya da çekip gideceksin.
Ben olsam hiç uğraşmam.

ilginç..
belkide sizden bekliyordur genelde kim ilk adımı atıyor?

Böyle durumlarda kazanan taraf olmanın formülü belli, ölümcül sessizlik.
Bogazına pıçak dayasalarda yazma etme arama. Asla adım atan olma. Asla ilgi gösterme. Çok mutlu bir profil çiz, asla sosyal medya profillerinde ona göndermeler yapma.
Sonra bak nasıl peşinde dolanıyor.
Her erkek elde edemediği hatunun köpeğidir.
Ay şuan resmen aforizma kastım. askdjaksdas :KK70:
Çok şeaapmamak lazım :KK53:

Kızlar tek tek alıntı yapamayacağım şu anda çok kötüyüm. Ne kadar sessiz kalsam da mutlu gorunsem de yine aynı yine aynı. Dun doğum günümdü. Çiçekle gümüş kolye almış öyle mutlu oldum ki. Ne zaman ki Şubat tatili bitti işe başladı o zamandan beri gündüzleri ben yokum hayatında. Ama baştan beri sezmistim ilgisiz bi yapıda olduğunu. Ya da sevmiyor beni

ayy gecenlerde bende tanıstım ole biriyle bu sorunu bi kac kez dile getirdim adam baktım hala aynı hala tın ben gelemem boylere seylere dedim bitirdim :D

ben benı aramadıgında arayıp benı aramıssın duymadım dedım,oda yoo aramadım dedı,ulan nıye aramıyosun ozaman dedım:)hahahaha
gercı senın ılıskın 1 aylık aramazsan aramam modunda ol,hatta aradıgında da açma..2.aradıgında gülerek açıp ayy cok mesgulum şimdi sonra ben senı ararım de ve yine arama:)
3.yü arıyorsa ne ala,aramıyorsa galıbıyetle bu savastan cıktın demektır..

Daha ilk ayda böyleyse ben olsam ya ayrılırdım yada iyi ihtimalleri düşünüp ona onun bana davrandığı gibi davranırdım.

Back
X