Ben ne yapıcam ne olucak şimdi

Aranızdaki problem nedir tam anlayamadım,yaşlarınız kaç,neden KV ile oturuyorsunuz,bu zaten başlı başına bir problem.bir de sorun yaratacak kadar çok mu agliyorsun

Kendinize 2 hafta kadar bir süre tanıyın bu sırada da eşinizi aramayın. Aramasını bekleyin. Aradığında size saygısız davranıyorsa konuşmayın, önce bir sakinleş sonra diye mesaj atın.
Bu Arada kafanızı toparlamış ne istediğinize karar vermiş olursunuz.
Ona göre konuşur orta yola bakarsınız. 2 hafta boyunca hiç aramazsa zaten o inatla o adamla evlilik yürütmek hayaldir...

19 yaşındasın. Hepi topu 4 5 aylık evlisin. Bu kadar sorun daha cicim aylarındayken. Yetmemiş kaynananla oruruyosun ama sürekli de şikayetçisin. Kocan kaç yaşında bilmiyorum ama o da hayat benim diyenlerden sanırım evlilik sorumluluğu yok. Gençsin aklını başına al iş güç bul çalış ayaklarının üstünde dur. Ailen de destekmiş zaten. Seni umursamayan adamla ne diye evlenirsin ki zaten.

Şimdi aradı beni ne istiyosun falan dedi ben de asıl sen ne istiyosun dedim. Beni sürekli eleştiriyosun ve değiştirmek istiyosun dedim. Bi kerede karaını kendin ver başkaları ne der diye düşünme dedim. Dürüst ol bi kerede dedim. Ben eve gelince bi şey değişmiyecekki dedim. Yine aynı olucak dedim. Tamam ben biraz düşünüp seni arşcam dedi

Aradı az önce ağzıma ne geldiyse sayfırdım beni aürekli değiştirmeye çalıştığını söyledim. Sürekli beni eleştirdiğini söyledim. Bana değer vermesini istediğimi söyledim. Bi kerede dürüst ol başkalarına göre yönlendirme hayatını dedim. Haklısın dedi. Ben ne istediğimi düşünim seni sricsm dedi. Bitsin gerçeketen ben artık o eve gitmek istemiyorum

Hayatta en sinir olduğum laftır ama erkeğini mutlu etmeyi bileceksin derler. Bilmiyorum evli değilim ama adam mutlu değil bu yüzden seni kaybetmekten korkmuyor ve sana değer vermiyor. Bu kadar net, ya tekrar aşık edin kendinize yada yollarınızı ayırın yıpratmayın kendinizi

NİYE BU KADAR Bİ TARAFLARINI YALIOSUN TABİRİ CAİZSE ABLACIM ...çok küçüksün şu erkekleri pohpohlamamayı öğrenmen için çok zamana ihtiyacın var Not:tüm konularını tek tek okuyup cevap yazıyorum son konuna yanlıs bişi yazmiim die

Niye surekli ozur diliyorsunuz ki?
Ayrica surekli mesaj atmayin kendi haline birakin bir sure aramayin sormayin.

O soguk davraniyorsa sizde davranin, azicik umursamaz olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…