- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Artık şöyle mıymıy erkeklere tahammülüm yok.
Prim vermemek lazım, azalarak bitsinlerAy evet kuzum aynen ondan.
Mıymıy, nazlı zamane erkekleri. Böğk.
Prim vermemek lazım, azalarak bitsinler
Bilmiyorum ki neye kızdığını. Soruyorum sadece bilmiyorum diyoNe kadardır evlisiniz,belli ki bir şeylere kızmış da neden sürekli özür diliyorsunuz anlayamadım?
Şimdi aradı beni ne istiyosun falan dedi ben de asıl sen ne istiyosun dedim. Beni sürekli eleştiriyosun ve değiştirmek istiyosun dedim. Bi kerede karaını kendin ver başkaları ne der diye düşünme dedim. Dürüst ol bi kerede dedim. Ben eve gelince bi şey değişmiyecekki dedim. Yine aynı olucak dedim. Tamam ben biraz düşünüp seni arşcam dediBosan bence.
Ya bosanmayacaksan bile burnu surtulmus olur. Annenler arkanda ne güzel işte orada kal. Şimdi kendi kendine dönersen bu kız ne yaparsam yapayım birakamaz beni diye düşünecek . Kendini vicdansız birine teslim etmiş olacaksın. Kusura bakma ama esin vicdansız. Vicdanı olan kimse baskaisni bile isteye kırmaz
Aradı az önce ağzıma ne geldiyse sayfırdım beni aürekli değiştirmeye çalıştığını söyledim. Sürekli beni eleştirdiğini söyledim. Bana değer vermesini istediğimi söyledim. Bi kerede dürüst ol başkalarına göre yönlendirme hayatını dedim. Haklısın dedi. Ben ne istediğimi düşünim seni sricsm dedi. Bitsin gerçeketen ben artık o eve gitmek istemiyorumbu ne ilgisizlik kardeşim ya. Karın be o senin. Eşin. Diğer yarın. Uğraşamıcam seninle ne demek. Bence ailenle herşeyi detaylıca konuş. Kendi hatalarını onunkileri söyle. açık açık konuş. Ailen sana en güzel kararı vermene yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Biraz vakit tanı kendine iyice düşün. Sonrada en son iş eşinle konuşmak bence.
İki haftadır eşimin soğukluğu ve ilgisizliğiyle başım dertteydi. Dün düğün vardı düğnde hiç yanımda oturmadı dansa bile kaldırmadı beni. Önemli olan dans değil de insanların içinde rencide olmam. Hatta amcamın kızı bile ne o küsmüsünüz dedi. Düğünden çıktık eşim kendi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi savunması sanayiden bir sürü erkek olucakmış. Onu da geçtim bana hiç tahammülü yok. Kaynsnamlarla yaşıyorum ve sürekli bunalıyorum bu sebebten ağlıyorum. Ağlamam kusurum oldu her şeyi abartıyomuşum. Her neyse dün arkadaşının düğününe gitti akşam geldiğinde saat on birdi. Ben öğlen ona kızmıştım ve annamlerde kalıcam dedim. Akşam geldi işte annenlerde kal gelmicem ben seni almaya dedi abin bırakıyosa gel dedi ben gitmedim. Salak gibi yalvardım ona hiç bi şey yapmadığım halde özür diledim. Uğraşamam seninle dedi kapattı suratıma. Sonra yazdım ona bir sürü şey görüldü yaptı cevap bile vermedi. Ben ne kadar aptalım. Annemlerde gitme burda kal dedişer. Boşanıyosan da boşan dediler. Ben ne yapmalıyım nasıl davrsnsmakıyım. Kendimi boşlukta hissediyorumç biliyorum çok karışık yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?