ben ne yapıcam?

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kafayı yemek üzereyim, bu başlığı açtığımda herkesin beni ayıplayacağını ve ne duruyorsun ayrıl hiç mi gururun yok diyeceğini biliyorum.ama gene de paylaşmak içimi dökmek istiyorum.çünkü buna çok ihtiyacım var.

11 aylık bir ilişkimiz var.ilişkiyi ben başlattım.başta benim doğru kişi olduğumu söylüyordu, beni sevmeye çalışıyordu falan.sonra zamana bırakınca bana gerçekten aşık olduğunu gördüm.bunu kendi de söyledi.içip içip msnden şarkı sözleri yazmalar, sabah 5 te aşk mailleri yazmalar, bakışları bile değişmişti.çok seviyordu beni.bişey olucak da ayrılcaz diye çok korkuyorum aşkım diyordu.ben sanırım biraz rahatlamış olmalıyım ki o güne kadar gösterdiğim anlayışı saygıyı göstermemeye başladım.hep hayatına müdahale ettim, dışarı çıkma onu yapma bunla konuşma dedim.her gün kavga etmeye başladık.benden yavaş yavaş soğudu.3-4 hafta kadar önce benden ayrılmak istedi.ben istemedim, haklısın dedim sana hatalar yaptım ama değişicem, sana anlayışlı olucam.bana son bi şans ver dedim.seni sevmiyorum dedi.bitti dedi.ama ben benim hatalarım yüzünden olduğunu bildiğim için çaba göstermek istedim bitmesin dedim.şans verdi devam ediyoruz ama beni sevmediğini söylüyo.2 gün önce bira içmeye gittik ilk kez.beni öptü ve beni sevdiğini söyledi öyle derin bakıyodu ki gözlerime.bugün onların alkolün etkisiyle olduğunu söyledi, sevmiyorum dedi.sonuçta yanımda bi kız vardı ben de bi erkeğim o yüzden öptüm dedi.ben çok kırıldım, ama bu ilişki bnm hatalarım yüzünden bitsin istemediğim için hala devam ediyorum.çünkü bunun vicdan azabı beni öldürür.nolur yardım edin onu nasıl geri kazanabilirim?

Cnm bnm ne vicdanı ne sevgisi asıl vicdansızlık yapan o seni sevmediği halde ilişkiye devam ediyor,öpüyor...
Ha malesef ki sevmiyorda kızgınlıkla bile olsa insan sevdiğine habire sevmiyorum dermi
demezz çok saçma,insan sevdiğine kıyamaz sen iki anlayışsızlık ettin diye mi söylücek böylesine ağır sözü.
Biten bitmiştir uzatmalar sadece can yakar.

siz ayrılalı en az 3 hafta oldu yani. 3 haftada değişmeyen adam nası değişcek artık? 3 gün değil 5 gün değil 1 aya yakın hala aynıysa soğumuştr bence. ayrıca alkolün etkisiyle insanlar neler diyo neler yapıyo gördük duyduk ona takılma bu kadar.

dışarda gezerken sarılıyo öpüyo aşkım diyo ama seni sevmiorum diyo.gurur mu yapıyo anlamıyorum.bi de bişeyi anlatmayı unutmuşum, ben onun erkekliğine laf ettim.acaba ondan içkinin etkisiydi demiş olabilir mi diye düşünüyorum.

Karışık bir mevzu. Sen sevdiğin için çok net göremiyorsun bence meseleyi. Ama seni sevse sevmiyorum demezdi. Biraz geri çekil bakalım. Üstüne düşme. Eğer o zaman yanına gelip de mantıklı bir şeyler derse devam edersin. Tabi ikna olursan. Ayrıca hiç de vicdan azabı çekme. Sen anlatmışsın derdini ama o istemiyor. Niye zorlayasın ki? Biraz kendini geri çekmelisin bence. Çünkü bu kız benden kopamaz peşimde dolanır diye düşünüp nazlanıyor olabilir. Bunu anlaman açısından. Değerini bilsin biraz.

Son düzenleme:
1 haftadır üstüne düşmüyordum.
ama bunu bilerek yaptığımı anlamış.
sen dürüst değilsin bana karşı dedi benden daha çok soğumuş (((

Soğumuşsa soğumuştur. Vicdan meselesi kalkıyor ortadan bu durumda.
Seven erkek böyle davranmaz. Demek ki o bitirmiş kafasında.
Ha belki ayrı kalsan yine özler seni falan ama sağlam bir sevgisi yok belli ki.

sevmiyorum dıyorsa ayrılmalısın peşine düştüğün için iyice değerini yitirmişsin.sen ayrıl. zaten seviyorsa gerı döner,sevmıyorsa da zaten dönmesin senin için vakır kaybı...

peşine düşmenin bi anlamı yok. zorla kendini sevdirecek değilsin ya... isteyen gelirrr..

kusura bakma ama içki içen bir adamdan hayır gelmez bence de doğru söylemiş içkili anında günaha girdiği için karı kız düşündüğü için eee tabi yanında da bayan olarak sen olunca seni öpmüş o seni sevmediğini söylüyor ya sen değil ilişkinizi o bitirmek istiyor sen buna sebep olmamışsın ki sanırım sende de kıskançlık var sevdiğin için ondan bazı şeyleri istemişsin ama o seni sevmediği için anlayışlı olmamış yazdıklarımın seni üzmesini istemem ama insan sevince gözü birşeyi görmüyor gerçekler bu oysa ki

cnm düsüncemizi sormussun o zaman duygularini bi kenara at kulak ver; eger ki bu sekilde zorunlu bi iliski yürütmeye dvm edersen ilerde belki evlilik düsnceniz varsada ömür boyunca fedakarlik yapan sen olursun mutluluk sana uzakta olabilir hani hersey karsilikli hepsini bi taraftan beklemek zor bunu yapan sen olcagn için daha çok üzülrsün.. pesine düsme ayril eger sana dönerse seviyodur zaten, bosverirse sende bosver bi süre üzülrsn aci çekersin ama kimse için bu derece seyleri mantikli görmüyorum ben.. merak etme seni hak edeni bulursun

banada sen onu gözünde fazla büyütmüşsün..sen onu görmek istediğin gibi görmüşsün gibi geldi.beni seviyor aşık diye düşünerek kendini kandırmışsın gibi biraz...arada ihanet yokmuş yada benzeri bir davranışmı itmişte sevmiyorum diye tekrarlatıyrmuş yani..bu senin yaptığın güven bitirecek bu kadar uzaklaştırıp inandırmıcak gibi gelmedi bana açıkcası..şans vermiyecek kadar kopmuşmu yani yok yere yada istediği ilgiyi göremeyince.bence farklı şeyler nedenler var diye düşündüm açıkcası..

Sen kendi acindan su an onun seni sevdigine inandigin icin askiniz icin caba gösteriyorsun
ama onun gözünde onu sevmeyen adama bile razi olan zayif birisin...
Ne o zayif gördügü birine tekrar asIK olur, nede sen seni sevmeyen birine ömür boyu razi olabilirisn
yanlis bi iliski, senin o anki hatan yüzünden olmasa bile baska bi sebebten bitecekti.
o yüzden kendini hic bosuna yipratma, üzme... kimseninde seni böylesine kücük düsürmesine izin verme

Sanırım yaşın çok genç canım,erkekleri çok fazla tanıdığını düşünmüyorum ben senin.Sürekli sevilmediğini duyarak nasıl bu ilşkiye dvm ediyorsun anlamıyorum.İkincisi seni öptü diye seviyor mu oldu yani? Erkek beyniyle düşünülürse bi kızı öpmek için sevmek gerekmiyor.Gurur mu yapıyor demişsin,hıckımse(kız ya da erkek) sevipte bunu dile getirmekte gurur yapmaz.Bence sen aklını başına topla ve bi an önce sonunda seni üzecek bu ilişkiden vazgeç.Zaten ilşkiyi sen başlatmışsın o da vakit geçsin diye mı yoksa boşta kalmamak için mi sebebini bilemediğim bi şekilde sevmediği halde senınle olmayı kabul etmiş ve ilk fırsatta da senden vazgeçmiş,gözlerini aç ve gör,ya kullanılıyorsun ya da sadece seninle vakit geçiriyor...Bi an önce bu ilşkiyi bitir güzelim.Dünyada erkek mi kalmadı da seni sevmeyen bi erkekle birliktesin hala? (!)

Çok şükür inançlı biriyim,bu zamana kadar alkol kullanmadım hiçbir zaman.Ama sizin gibi de içki içen adamdan hayır gelmez diye bir laf söylemedim hiç.Anlayamıyorum yani bu mantığı,herkesin inancı kendinedir.Atalarımızın dediği gibi parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Sizin çok inançlı gördüğünüz insanlar vardır,sadece öyle görünürler,dinlerini yaşamazlar doğru düzgün.Ama sizin günahkar gördükleriniz de gün gelir geç de olsa tövbe ederler,diğerlerinden daha çok kulluk edip daha inançlı insanlar olurlar...

Ve bu çocuk diğer açtığın konudaki sevgilini uğruna terkettiğin çocuksa hala eski sevgilisini seviyor bence...Eski sevgilinle yaşadığına gelince neden sırf o istiyor diye ve onun zoruyla bıseyler yasadın anlamıyorum.Kesin bi dille reddetmeliydin.Herneyse o geçmişte kalmış,fazla yorum yapmak saçma bu konuda...ama bu yenı cocuk senı cok uzecek bu gıdısle...

bence sevgine son ver! sarhoşken değil ayıkken söyledikleri önemli. ama yok ben acı çekmeyi seviyorum diyorsan o ayrı konu..

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
ben de öyle düşünüyorum aslında, benim onsuz yaşamayacağımı bilirse, değil bana aşık olmak benden daha da soğur.
ama şuan onu bırakacak gücüm yok.en azından elimden geleni yaptım demeliyim.2 hafta 3 hafta onun istediği gibi davranıcam.eğer hala onda bir düzelme olmazsa ben bitirice bu ilişkiyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

onun istediği gibi davranarak nereye kadar devam edebilirsinki..
diyelimki 2-3 hafta onun istediği gibi davrandın, aranız düzeldi devam etiniz fln,
peki ya sonra?
nereye kadar bi başkasının kalıplarına girmeye çalışarak devam edebilirsin?
seven erkek/kadın, sevdiğini olduğu gibi kabul edendir, aksi takdirde sevmediği açıktır..
kaldıki kendin anlatmışsın, biraz hayatına müdahale ettiğin an, ayrılalım fln..
hayatında bi ilişkisi, bi sorumluluğu olduğunu hissettiği an, ayrılmakta bulmuş çareyi..
ben burdan sevmiyo demem, ama sen kendin görüyosun bence gerçekleri..
emin ol, seni çok mutlu edebilecek öyle çok insan varki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…