- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Kızlar günaydın daha önceki konumda yakın arkadaşım(!) ve hoşlandıgım çocuğun yakınlıgından huzursuz ve rahatsız oldugumu belirtmiştim . Eski konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoslandigim-cocuk-ve-yakin-arkadasim.837094/
Bugun sabah bana Selin mesaj atmış
"Gunaydın dün Ahmetle kütüphanede ders çalışıyoduk, Mehmet (Mehmet o ayrıldıgı sevgilisi o gün ayrılmışlardı çocuk kıskanç diye yeniden barışmışlar sanırım) yine biraz sert çıkıştı gibi çok ayıp oldu çocuğa, özür dilemem lazım
Resmen korktuğum başıma geliyo , birlikte ders çalışmalar falan ve bana hiçbişey söylemedi.
Hatta bikaç gündür mesaj bile atmıyo bana muhtemelen devre dışı bırakmak için.
Sevgilisi varken benimkine göz koydu resmen herkes onun olsun istiyor.
Kızlar ben napıyım sizce ? Kavga çıkarsam gider çocuğa anlatır diye korkuyorum. Hiçbişey yokmuş gibi numarasını mı veriiym napıyım söyleyin nolur
Bugun sabah bana Selin mesaj atmış
"Gunaydın dün Ahmetle kütüphanede ders çalışıyoduk, Mehmet (Mehmet o ayrıldıgı sevgilisi o gün ayrılmışlardı çocuk kıskanç diye yeniden barışmışlar sanırım) yine biraz sert çıkıştı gibi çok ayıp oldu çocuğa, özür dilemem lazım
Resmen korktuğum başıma geliyo , birlikte ders çalışmalar falan ve bana hiçbişey söylemedi.
Hatta bikaç gündür mesaj bile atmıyo bana muhtemelen devre dışı bırakmak için.
Sevgilisi varken benimkine göz koydu resmen herkes onun olsun istiyor.
Kızlar ben napıyım sizce ? Kavga çıkarsam gider çocuğa anlatır diye korkuyorum. Hiçbişey yokmuş gibi numarasını mı veriiym napıyım söyleyin nolur