ben ne yapıyorum :'(

sevgiline üzüldüm.
dusundumde benım sevgılım benımle çıkarken baskasının fotosuna bakıp iç geçirsin . kahrolurdum . ALLAHIM SEN KORU

o çocuga aşık deilsin . ama şunuda bilki sevgilinide aşık deılsın hemde hiç

Erkek arkadaşın beraber takıldığınız pakistanlı bir kıza içten içe hayran olsaydı üzülmez miydin? Birdaha belki suratını bile görmüceksin.Kendini erkek arkadaşının yerine koyarak düşün bence.

Son düzenleme:
Bence sadece hayranlık duyuyorsun aklını bulandırma hiç.Farklı bir kültürde insan tanımışsın, yemeklerini beğenmişsin, araştırma yapmışsın. İlgini çekmiş sadece.Sen erkek arkadaşını düşünürken oda başka kızın resimlerine bakıp iç geçiriyor, napardın? :26:

Son düzenleme:
sana bişey söyliyimmi benim kuzenim evlendi görev icabı pakistana gitti ve çok pis olduklarını söylüyo yol ortasında tuvaletini yapan varmış düşün bence bunları düşün şaka bir yana aslında bunu sana erkek arkadaşın yapsaydı görürdüm seni yandım allah deyip konular açardın bunları düşün çok gurur kırıcı sevmiyosan ayrıl

aynen benim nişanlım da söylüyo bi kavmin hepsi mi pis olur diye...çok pislermiş,iğrenç hatta.bana çok itici geliyor paki erkeklerin suratları, bilmiyorum,ama bundan önce sadakati düşün,bakma sevgilinden başkasına,yazık ona.ya da bakacaksan ya da aklın kayacaksa ayrıl,öyle bak.

Birinin tipini beğenmek ayrı ' hoşlanmak ' çok ayrı..

Kimsenin sevgilisi / eşi dünya yakışıklısı değil , daha yakışıklıları vardır elbet çevrelerinde.. Ama kimse kaşı gözü daha düzgün diye sevgilisinden / eşinden başka birinden ' hoşlanmaz ' ..

Bence siz sevgilinizi YÜREKten sevmiyorsunuz.. Sevseniz ' başka bir suretten hoşlanmazdınız '

Etkinlikte gördügünüz zaman bir hoşlantı olmuş, olabilir.
Ama face ekleyip takip etmek resmen sevgilinizi hiçe saymaktır.

Sevgiliniz bunun aynısını yapsa adı aldatmak olurdu!

Siz sevgilinizi sevmiyorsunuz, ona haksızlık etmeyin!!!

Pakistanlıyı bimem ama sevgilinin daha fazla vaktini alma derim.

tüm bunları o çocukla karşılaştıktan sonra yaptıysan eyvahhhh eyvaaahhhh......:))

Bakıyorum da çoğu kişi sanki bu normalmiş gibi konuşmuş.
Bunu bir erkek yapsaydı neler sayardınız acaba..

iyi o zaman şöyle düşün.
sen ve sevgilin, rus taş gibi bir hatunla etkinlikte karşılaştınız.
sevgilin gözünün içine baka baka saatlerce hatunla sohbet etti.
sonra sen,sevgilin ve hatun birbirinizi facebookta eklediniz.
sevgilin facebookta devamlı hatunu takip ediyor.
onların kültürünü öğrenmek için de devamlı birşeyler yapıyor.

peki sevgiline aşık değilmiydin yani sırf sevgilim olsun diye mi sevgililik oynuyordun onunla. insan birine aşıkken başkasını görmez ki, nerdeki görüp de aşık olsun. yoksa sevgin azalmışmıydı sonradan sevgiline karşı zaten.
hem kocan değil sonuçta neden sevgilileri bu kadar önemserler anlamam ortada bir yuva yok ki yıkılsın. çoluk çocuk yok. benim için sevgili aşk eş ile olur. sevgililk kısmı kısa tanışma amaçlı uygunsa hemen evlenmelidir yani

kızlar haklısınız seven aşık olan başkasını görmez ne diyim
ama o pakistanlı çocuk için ölüp gebermiyorum
şuan sıkıntılı bir dönemdeyim her anlamda belkide kafam dağılsın istiyorum

sevgilimle gene kavga ettik ve bana sen benden ayrılmak çin bahane mi arıyorsun falan dedi ondan uazklaştığımı farketti sanırım :'(
baya uzattım kavgayı bak kötü olcak dedim sonrada konuşcaz senle artık ne olcaksa olsun dedim
beni ayrılıkla tehdiit etme bahanede arama istiyosan ayrıl şimdi dedi
bu seferde ben bişi demedim içim yandı o öyle rest çekince

Son düzenleme:
benımkısı gecmemıstı 1 sene dahala da bısıler var ama olsa nolcakkk parazıt bı ask benımkısı o yarar saglar ben zarar

Uzatmaları oynuyorsunuz sevgilinle,pakistanlıya bir şeyler hissetmen de bittiğinin işareti,bugün ayrılmazsan bir kaç ay sonra mutlaka bitecek..

İlişkin bitmiş zaten sadece vicdanen duruyorsun şuan ama yakında komple biter bu ilişki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…