Ben ne yapiyorum

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
16
38
Nasıl başlayacağım bilmiyorum ben galiba hastalık kaptım 41 kiloyum ve kendimi yemeğe küsturdum gün içinde sadece leblebi yiyorum kahve iciyorum ve bugün annem ve babam çok ağır konuştu bir daha buraya gelme benim soframa oturmayacaksan dedi. En kötüsü de annem kocan başka kadınlara giderse hiç kızma dedi. Zor uma gitti ben ne yapıcam bunu nasıl yenicem herkes bana hastalıklı gözüyle bakıyor bense çok begeniyorum ama leblebi ile çikolata ile hayat nasıl geçer. . Ya ailemin bu tutumu ne olur akıl verin. .

Tek yönlü beslenme hatta çok hayati değeri olmayan şeylerle beslenme sizi hasta eder. Protein almanız şart.

Ben de şu ağzıma nasıl kilit vursamın derdindeyim.

Ne zamandır sadece leblebi ve kahve yiyip içiyorsun?
Kilo mu verdin?
Başka hiç mi birşey yemiyorsun?

Yazık yapma, vücudun vitamin mineral alsın, şuan hasta olmasan bile bir süre sonra mahvolursun...

Kocana yemek niyetine leblebi mi sunuyorsun?
Ayrıca 41 kilo çok az. Boyun 1.50 ise normal.
Doktora git tedavi ol.

Bence bir an önce Dr a git bu beslenme şeklini de değiştir.sagligini bozacaksin.niye böyle oldu kilo takıntın mi vardi

41 kilo çocuk kilosu

Annen seni gaza getirip yemeye başla diye o saçma cümleyi kurmuştur ama ilk başta beden ve ruh sağlığın için mutlaka yemeli ve kilo almalısın.

Nasıl fazla kilo sağlıksız ise az kilo da öyle.

Herşeyin farkindasin ve yardım istiyorsun.Annenler doğru söylüyor.Hemen bi doktora git.Eşine yazık.İnsallah çocuğun yoktur yazık.

Hic vakit kaybetmeden psikiyatriye gidin. Sizinkiyle kiyaslanamayacak kadar hafif bir yeme bozuklugu sorunum var, yıllardır caba gosteriyorum kurtulmak icin, tedavi de goruyorum beraberinde.

bu psikolojik bir rahatsızlık . aslında sana güzel gelen sey hiçde güzel degil ve cok cirkin
ama hepsinden önemlisi saglıgın vitamin mineral eksikliğine baglı olarak cok ciddi seyler yasayabilirsin . doktora gitmelisin piskolog diyetisyen esliğinde tedavi olmalısın

Boyunuz kaç cm? Örneğin ben düzenli olarak beslenmeme,yememe,içmeme rağmen yaklaşık 44 kiloyum yıllardır. Boyum ise 1.58. Ha ama gerçi sadece leblebi ve çikolata yemek de sağlıklı değil. Böyle giderse bu işin sonu anoreksiya. Gün içerisinde çok az bile olsa yararlı yiyecekler yiyin. Çikolata yerine kuru meyve yiyin mesela.

Kahve bol içiyorsan kahve pikası olabilirsin. Bu da demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Kendimden biliyorum. Ne zaman demir rezervlerim azalsa kahveye dadanıyorum. Doktorun verdiği demir ilaçlarını kullanınca kahveyi görmek bile istemiyorum çoğu zaman.. Kesinlikle kan değerlerine bir baktır derim.

40 mi ay ben o kikoya gelirsem millet beni olecek zanneder kiz.iyi valla nasil zayifliyonuz ben bi bogazimd kkiaMiyorum

cevabını kendiniz vermişsiniz. Leblebi ve çikolatayla nasıl hayat geçer

Doktora görünmelisin boyun kaç ki? Sağlıklı değil senin yaptığın eşin için değil kendin için doktora git 41 kilo çok çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…