- 10 Nisan 2015
- 19
- 1
- 16
- 38
- Konu Sahibi esrayilmaz12
-
40 mi ay ben o kikoya gelirsem millet beni olecek zanneder kiz.iyi valla nasil zayifliyonuz ben bi bogazimd kkiaMiyorumNasıl başlayacağım bilmiyorum ben galiba hastalık kaptım 41 kiloyum ve kendimi yemeğe küsturdum gün içinde sadece leblebi yiyorum kahve iciyorum ve bugün annem ve babam çok ağır konuştu bir daha buraya gelme benim soframa oturmayacaksan dedi. En kötüsü de annem kocan başka kadınlara giderse hiç kızma dedi. Zor uma gitti ben ne yapıcam bunu nasıl yenicem herkes bana hastalıklı gözüyle bakıyor bense çok begeniyorum ama leblebi ile çikolata ile hayat nasıl geçer. . Ya ailemin bu tutumu ne olur akıl verin. .
cevabını kendiniz vermişsiniz. Leblebi ve çikolatayla nasıl hayat geçerNasıl başlayacağım bilmiyorum ben galiba hastalık kaptım 41 kiloyum ve kendimi yemeğe küsturdum gün içinde sadece leblebi yiyorum kahve iciyorum ve bugün annem ve babam çok ağır konuştu bir daha buraya gelme benim soframa oturmayacaksan dedi. En kötüsü de annem kocan başka kadınlara giderse hiç kızma dedi. Zor uma gitti ben ne yapıcam bunu nasıl yenicem herkes bana hastalıklı gözüyle bakıyor bense çok begeniyorum ama leblebi ile çikolata ile hayat nasıl geçer. . Ya ailemin bu tutumu ne olur akıl verin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?