- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Aynen öyle eninde sonunda soğuttum kendimden. Nasıl davranmalıyım benBir de evet normal değilsin.
Mazoşistik tuhaf isteklerin var.
Bu yüzden de eşini sürekli dürtüyor gibisin.
Kızdırayım da dayak atsın gibi.
Bunu kaynamlsra söyledi ama bans değilBence bıkmış.
İlişkiniz yıpranmış.
Bir de "evi kendime alayım" demesi tuhaf geldi.
"Kendime" lafı garip.
Beraber oturmayacak mısınız sonuçta?
Ama nasıl giderim kimseye de söyleyemiyorumSen kesin bi psikologa glt hatta psikiyatriste
Ama önceden böyle değildi. Peki sizcee bu adam benim iş yapmam zoruna gidiyo ya beni sevdiğini değer verdiğini mi gösterirDunyada tahammul edemeyecegim tek insan tipi surekli ariza çıkaran kronik mutsuzlardir, allah cevrene sabir versin.
Eger dayaktan zevk aliyorsan esine iliski ya da on sevisme esnasinda sana incitmeyecek sekilde vurmasini, tokatlamasini soyle, hem fantazi olur hem de dayak istegini tatmin edersin.
Ama karsilikti fantazi disinda birbirinize psikolojik veya fiziksel şiddet uygulamaniz sayginizi ve sevginizi tamamen bitirir.
Ha bu arada sen benim icin sorun yok desen de adam seni surekli hizmetci modunda gormek istemiyor/evde ailesi varken cinsellik yasamaktan hoslanmiyor olamaz mi? Neden her seyi tek tarafli değerlendiriyorsun?
Ama önceden böyle değildi. Peki sizcee bu adam benim iş yapmam zoruna gidiyo ya beni sevdiğini değer verdiğini mi gösterir
Sebebini bilmiyorum. Ağladığım zamn hem üzülüyprum hem de içten içe seviniyorumAdam seni eşi olarak görmüyor ki , evin hizmetçisi gibi görüyor.
Başbaşa kaldığınız zaman kayda değer bir zaman değildir ki.. yani birde memnunsunuz bundan öyle mi ?
Birinin sizi dövmesinden nasıl zevk alabiliyorsunuz anlamış değilim.
Ama yapmasam da olmuyo kii. Ben nasıl davranmalıyım ki hiç bişmiyorumYa sizi sevip deger verdigi icin kiyamiyordur, ya da artik butun gunu temizlik yemek camasir uclusuyle gecirmis bir kadini cekici bulmuyordur.
Artik gözünde karisi olmaktan çıkıp evin hizmetcisi imajina burunmussunuz sanki, bunu degistirmeye calisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?