• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapmalıyım böyle ?

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
KK'nün güzel bayanları merhaba ...
Direkt konuya giriyorum .. Benim 2 senelik bir ilişkim var canımdan çok sevdiğim.. Biz çok şey atlattık ya da atlattım demeliyim sanırım.. O iki sene 12 sene gibi oldu bana .. Çok hatalar yaptı çok üzdü gururumu incitti ama vazgeçmedim ne ondan nede onu sevmekten. Çünkü herşeyden önce sevdim onu. Bu sene üniversitemi değiştiriyorum istanbula gidiyorum ailemin yanına evime. Bunu duyunca dediki biliyordum beni yarı yolda bırkıcaktın biraz bizi düşünmeliydin bn görüşemediğim insanla nasıl yaparım sevgim azaldı sana bu ilişki yürümeyecek falan daha neler neler.. Ben sustum peki sen bir kaç bi sakinleş öyle konuşuruz dedim ve telefonu kapadım.
Ben varya onun için hiç kimsenin katlanamayacağı şeylere katlandım öyle böyle değil ama o ayrı şehre dayanmıyor. evet mesafeler zordur ama engel değil .. O böyle yapınca ilgimi dağıtmaya çalıştım bende başkalarıyla başka erkeklerle çünkü artık bıktım banada değer verilsin banada kibar davranılsın istiyorum. ama sevgilim sinirlenir hıncını benden çıkarır bağırır çağırır kolay kolay özür dilemez düşüncelerimi önemsemez çok yıprandım bide bunları söyleyince gözümü başkalarına bakmaktan alıkoyamıyorum. ben ne yapayım bu çocuğa o ayrılmadan ben mi ayrılsam yoksa bi kaç bekliyimmi? fikirlere ihtiyacım var gerçekten
:5:

Bence sevgilini tam anlamıyla sevmiyorsun. Sevsen, ne kadar ilgisiz olsa da hata bile yapsa senin tabirinle "gözün başkalarına kaymazdı." Ben böyle nitelendiriyorum bu durumu. Aklında ayrılık varsa uzatma o zaman sen ayrıl, madem sonunda bitecek.

Bence sevgilini tam anlamıyla sevmiyorsun. Sevsen, ne kadar ilgisiz olsa da hata bile yapsa senin tabirinle "gözün başkalarına kaymazdı." Ben böyle nitelendiriyorum bu durumu. Aklında ayrılık varsa uzatma o zaman sen ayrıl, madem sonunda bitecek.
Ayrılık.. Bana o kadar uzakki aslında. Ben onun için 2. kişi oldum. Eski sevgilisine katlandım başka kızlara katlandım bana küfürlerine katlandım gereksiz triplerine katlandım durup durup bağırmalarına katlandım ailesinin tavırlarına katlandım. 2 senedir bir kez olsun trip attıgımı hatırlamam ben . Sabır taşı olsa çatlardı inanın.. Sadece o böyle konuştu ya benimle ben artık ne kadar yoruldugumu farkettim artık ayrılmamak için çabalayamayacağımı farkettim bunu demek istemiştim ..

canım zor bi durum evet kac yıl oldu bunca şeye katlanmışsın blmıyorum ama
1. sevsen gercekten baska bır erkek aklından bıle geçmez bırak konuşmayı
2. ayrılma kelimesini aklınıza getırdığınız taktırde zaten iş bitmiştir ayrılın
düşünceler kararlar verılmış demekki bunlar bunu gösteriyor
bız 7 yldrı bırlıkteyız (maşşalh:nazar:) bır kere ayrılık kelımesi aklımıza gelmedi dilimizede konultuk bu kelimeyi kullandığımız taktirde zaten herseyı göze alarak konuşmuşusz demekki biter dedik 1 kere bie şakasına dahıl sölemedık
iyi düşün bazı şeylere katlanmış olman sevgıyı göstermez sevgi mesafeler v arken arada kızgınlık falan varken bıle onu bırakmamaktır!!!

Ben de tam olarak sevdiğini düşünmüyorum. Alışmış olabilirsin sadece. Çokta sevmediğim biri ve anlattığın gibi biri hayatımda olsa terk ederdim herhalde...

Bende mi gariplik var yoksa normal olan bu mu anlamadım ki...
Konu sahibi de dahil olmak üzere şu forumdaki gençkızlarımıza şaşırıyorum.
Seni 2. plana atan,sana küfürler eden,eski sevgili ve diğer kızlarla bir durumu olan bir adamı nasıl canından çok seversin ki?
Gözün başkalarına kayarken onu hala sevdiğine kendin nasıl inanırsın?
..................................................................................
Yanlış anlaşılmasın lütfen!
Genç değilim ben.
Belki de bu zamanda büyük sevdalar böyle yaşanıyordur da ben geride kalmışımdır.
Lütfen beni aydınlatınız.:ssz:

Sana küfrediyor, bağırıp çağırıp hıncını senden alıyor ve vazgeçemiyorsun, çok seviyorsun? Üstüne bir de ayrı şehirlerde yürütemeyiz diyor, sen hala ne yapacağını bilmiyorsun. Neyi bekliyorsun ayrılmak için? Başka birine gözünün kaymasını falan filan geç, normal bir ilişkide çiftler birbirine saygı duyar, senin de böyle bir ilişkiyi istemen normal. 2 yılın bahsettiğin şekilde geçmişse zaten şu an fazlasıyla yıpranmış olmalısın, mutluluk senin de hakkın. Düşünecek bir şey yok bırak gitsin. İnan ki unutuluyor. Hele bir de sana saygı duyan, değer veren birini bulduğunda, şu an bile onunla geçirdiğin her an için kahredeceksin kendine.

sen farklı şehre gidince ona olan hislerinin alışkanlık olduğunu göreceksin ve sen istemiyceksin o adamı:19:

Back
X