Merhaba,
Doktora gitmissin her sey normal oldugunu söylemis, herhangi bir saglik probleminde yok,düzenli istahli yemekte yedigin halde kilo alamiyorsun.
Asrin ikinci hastaligi obezitedir.Kalp diyabet,tansiyon,sinir ,uyku prob. solunumda, deride kansere kadar 100 fazla hastalgi getiren kilodur .Dünyada kadin erkek milyarlarca para döküyorlar, kilolarindan kurtulmakiçin sen kilo almak istiyorsun
Allah sana her kadinin rüyasi diyebilecegimiz bir özelik vermis ben bunu nasil bozarim modundasin.
Peki o zaman önce evlenecen, ilk yillarda her aksam kocama ne pisirsem derdine gireceksin ay bunun tuzu ay bunun yag dert edip tadicaksin, ordan bir 6 kilo !!!
Vaktin olursa kadinlar gûnüne katilacaksin ev sahibine ayip olmasin diye cörek börek beyenmesen bile yiyeceksin ordanda 5 kilo!!!!
Sonra hamile kalacaksin ordanda 10 kilo!!!!
Is yerinde problem,evde problem, esinle problem ayyy canim sıkın bir çukulata canim istedi sonra ikinci cukulata yanina bir tuzlu bisküvi derken ,ikinci hamillinde eklendimi vayyyyy
Ay kizlar bana yardim edin yasim 28 boyum 157 kilom 85 ne yapmaliyim olmuyor olmuyor ne denedisem zayifliyamiyorum ,ölecegim yeminle kizlar yardim ölüyorum sonra ölünceye kadar yedigin lokmayi saymaya basliyorsun
Otur sükkür et ne kadar sansliyim her zaman saglikli olacagim, komsu kizi ile ayni yasta oldugumuz halde O 30 yasinda 40 gösterirken Ben 20 gösteriyor olacagim ..........
zayiflik inan bana 35 yasindan itibaren çok önemli neden dersen vücüt artik yorulmaya baslamistir.Kendini tasiyamaz oluyorsun birde üstüne fazla ekledinmi daha çabuk yipraniyor bir sonraki yillarda ise saglik kadar hiç bir seyindaha önemli olmadigi anliyorsun Sen iyisen evdekiler iyi sen kötü isen evdekiler kötüdür.
Bol sanslar.......