ben ne yapmalıyım sizce?

o nasıl bir işmiş siz 3 bin nasıl alıyorsunuz.
bende memurum 2 bin lira alıyorum.
6 bin alanlar neci uzman filan mı?
uzman bile olsa 4 5 bin alır ya:KK62:
asıl ben kendimi enayi gibi hissettim şimdi :KK42:

Canım bak insan hayatında bazı şeyler ezelden takdir edilmiştir ve değişmez bu lardan biri de rızkdır ( diğerleri ne kadar yaşayacağın ve kiminle evleneceğim) eğer senin kaderinde o pozisyon ve rızkında o artış varsa yazıldıysa on bebeğin olsa buna engel olmaz ama kaderinde yoksa 24 saat uyumadan yemek yemeden çalış gene olmaz! Ne demişler kısmetse gelir Şam'dan Yemen'den kısmet değil ise ne gelir elden uzun lafın kısası yavrunu

Bir yıllığına evinizde bakmaya anne, kaynana gibi yakınınız gelemez mi.
Bu imkanı zorlayın bence. Dayanamayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Akşamları en azından kendinizi odaya kapatırsınız. Anneniz bakar evinizde

Yollama bu onun benliğinde para ile telafi olmayacak travma yaratabilir Allah korusun asla yollama yavrunama tabii sen bilirsin

sen zannedersem düz memursun canım.. ben teknik hizmetler sınıfıyım bahsettiğim arkadaşlar sözleşmeli uzman..

sen zannedersem düz memursun canım.. ben teknik hizmetler sınıfıyım bahsettiğim arkadaşlar sözleşmeli uzman..
evet düz memurum daha doğrusu bilgisayar işletmeniyim ama bi önemi yok memurluk işte.
ayrıca 35 sınırına da dayandım uzmanlık filan hayal oldu.

Kamudaki uzmanlar 3500 alıyor. Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları falan daha yüksek alıyor olabilir ( daimi sözleşmeliler). Müdürler anca 6000 alıyor kamuda diye biliyorum. Arkadaş belki müdürlüğe oynuyordur.

merhaba bayanlar; ben bir kamu kurumunda çalışmaktayım.. aynı işi yaptığım kişilerden maaşım yarı yarıya düşük ünvan farklılıklarından dolayı.. ben 3 binlira alıyorum çoğu arkadaş 6 bine yakın alıyor kurumda..bende yükselmek istiyorum bu yüzden sınava girmem gerekiyor. 2016 yılına hazırlanmayı düşünüyorum ama 19 aylık kızımla bu durum biraz imkansız gözüküyor. iş yerindeki durum beni aşırı rahatsız ediyor kendimi enayi gibi hissediyorum. size sorum şu ben izmirdeyim ailem istanbulda kızımı sizce iki yaşını geçtikten sonra 1 yıllığına istanbula göndermelimiyim kariyerim için? siz olsanız ne yapardınız?

Ben çocuğun anne babadan bu kadar ayrı kalmasına karşıyım
ama tabi herkesin düşüncesi farklıdır .

Kamudaki uzmanlar 3500 alıyor. Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları falan daha yüksek alıyor olabilir ( daimi sözleşmeliler). Müdürler anca 6000 alıyor kamuda diye biliyorum. Arkadaş belki müdürlüğe oynuyordur.
yok müdürler de o kadar almıyor.

Yollama bu onun benliğinde para ile telafi olmayacak travma yaratabilir Allah korusun asla yollama yavrunama tabii sen bilirsin
evet işte sıkıntı burda başlıyor. kzıma kıyamıyorum ama onun imkanlarıda geniş olsun istiyorum. bide iş ortamında bu durum olunca çok rahatsız oluyorum artık.. mutsuz oluyorum evdekileride geriyorum işyerinde yaşanan olumsuzluklardan dolayı.

sınava çalışışamıyorum çünkü elime ne alsam onu istiyor. başka kitap veriyorum illa bendekini istiyor.. yani şöyleki ya sınav yada kızımdan 1 yıllık bir ayrılık tercih yapmam lazım..
Kiziniz uyuyorken, esiniz bakiyorken ve hatta bir yil gece uykusuz kalarak calisin yine istediginizi basarin... Istedikten sonra olur, cocugunuzu bir seneligine uzaklastirmayin, yazik günah, ilerde paradan cok anne babayla sicak iliskiye ihtiyaci var... Yinede sizin bileceginiz is... Geri aldiginizda sizi benimsemezse alinmayin...:KK14:

Çocuğu uyut sen gece uykusuz kal, çalış. O çocuk yavrum çok özler ya. Ne gerek var. Bizim bir arkadaş yaz tatili için yollamıştı annesinin yanına, çocuğun huyu suyu değişti. Saçları döküldü. Ay ne bilim yazık ya. Çok dramatik oldu biliyorum ama napım... Ben eve gittim mi çocuğumu görmem lazım. Kokusunu içime çekmem lazım.

Herşey ne kadar da sıkıntı..
Aslında çocuğunuzun geleceği için süper bir çaba, ama ayrı kalma konusu hele de 1 yıl baya uzun bir süre.

3000 TL fena bir maaş değil ki
O 6000'e yükselecek belki ama bedeli daha pahalı olacak size bence.

Ben olsam kızımı 1 seneliğine asla bırakmam. İş toplantısı vs. olur, 1 hafta, hadi en fazla 10 gün neyse. Ama 1 sene çok uzun.

Ayda 15000 TL'ye yükselecek deseler gene bırakmam.

• Beğen
Reactions: anu
çocuğu sürekli göndermeniz şart değil aslında.
bir kreşe filan verseniz, zaten sabah gidip akşam gelir.
akşamda bir iki saat ilgilenirsiniz uyur zaten çocuk.
kendinizden fedakarlık yapmanız gerekecek.

çocuğumdan önemli değil işte. sorun şu ki onun geleceği için iyi olacağını düşündüğüm için...
Çocuğunuzun size en çok ihtiyaç duyacağı bir dönem onun bu yaşları. Daha 2 yaşındaki bi çocuk niye annesinden ayrı büyüsün.

Back
X