Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama şu var haftasonları gidebilirim 40 gün yıllık iznim var bayram tatilleri var bu demek değil ki tamamen uzak kalacağız birbirimizi görmeyeceğiz ..1 yillik ayrilik fazla uzun..
sen zannedersem düz memursun canım.. ben teknik hizmetler sınıfıyım bahsettiğim arkadaşlar sözleşmeli uzman..o nasıl bir işmiş siz 3 bin nasıl alıyorsunuz.
bende memurum 2 bin lira alıyorum.
6 bin alanlar neci uzman filan mı?
uzman bile olsa 4 5 bin alır ya
asıl ben kendimi enayi gibi hissettim şimdi![]()
evet düz memurum daha doğrusu bilgisayar işletmeniyim ama bi önemi yok memurluk işte.sen zannedersem düz memursun canım.. ben teknik hizmetler sınıfıyım bahsettiğim arkadaşlar sözleşmeli uzman..
Kamudaki uzmanlar 3500 alıyor. Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları falan daha yüksek alıyor olabilir ( daimi sözleşmeliler). Müdürler anca 6000 alıyor kamuda diye biliyorum. Arkadaş belki müdürlüğe oynuyordur.o nasıl bir işmiş siz 3 bin nasıl alıyorsunuz.
bende memurum 2 bin lira alıyorum.
6 bin alanlar neci uzman filan mı?
uzman bile olsa 4 5 bin alır ya
asıl ben kendimi enayi gibi hissettim şimdi![]()
merhaba bayanlar; ben bir kamu kurumunda çalışmaktayım.. aynı işi yaptığım kişilerden maaşım yarı yarıya düşük ünvan farklılıklarından dolayı.. ben 3 binlira alıyorum çoğu arkadaş 6 bine yakın alıyor kurumda..bende yükselmek istiyorum bu yüzden sınava girmem gerekiyor. 2016 yılına hazırlanmayı düşünüyorum ama 19 aylık kızımla bu durum biraz imkansız gözüküyor. iş yerindeki durum beni aşırı rahatsız ediyor kendimi enayi gibi hissediyorum. size sorum şu ben izmirdeyim ailem istanbulda kızımı sizce iki yaşını geçtikten sonra 1 yıllığına istanbula göndermelimiyim kariyerim için? siz olsanız ne yapardınız?
yok müdürler de o kadar almıyor.Kamudaki uzmanlar 3500 alıyor. Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları falan daha yüksek alıyor olabilir ( daimi sözleşmeliler). Müdürler anca 6000 alıyor kamuda diye biliyorum. Arkadaş belki müdürlüğe oynuyordur.
evet işte sıkıntı burda başlıyor. kzıma kıyamıyorum ama onun imkanlarıda geniş olsun istiyorum. bide iş ortamında bu durum olunca çok rahatsız oluyorum artık.. mutsuz oluyorum evdekileride geriyorum işyerinde yaşanan olumsuzluklardan dolayı.Yollama bu onun benliğinde para ile telafi olmayacak travma yaratabilir Allah korusun asla yollama yavrunama tabii sen bilirsin
Kiziniz uyuyorken, esiniz bakiyorken ve hatta bir yil gece uykusuz kalarak calisin yine istediginizi basarin... Istedikten sonra olur, cocugunuzu bir seneligine uzaklastirmayin, yazik günah, ilerde paradan cok anne babayla sicak iliskiye ihtiyaci var... Yinede sizin bileceginiz is... Geri aldiginizda sizi benimsemezse alinmayin...sınava çalışışamıyorum çünkü elime ne alsam onu istiyor. başka kitap veriyorum illa bendekini istiyor.. yani şöyleki ya sınav yada kızımdan 1 yıllık bir ayrılık tercih yapmam lazım..
benim çalıştığım kurum sözleşme ikramiye alan tazminatı veriyor arkadaşlar..siz 657 tabi memurlardan bahsediyorsunuz..yok müdürler de o kadar almıyor.
Çocuğunuzun size en çok ihtiyaç duyacağı bir dönem onun bu yaşları. Daha 2 yaşındaki bi çocuk niye annesinden ayrı büyüsün.çocuğumdan önemli değil işte. sorun şu ki onun geleceği için iyi olacağını düşündüğüm için...