• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapmalıyım sizce?

para ilerde o çocuk için o kadar önemsiz kalacak ki sizin sevginizin eksikliğinde..benim de babam bizim geleceğimiz için çok çalıştı ,1 sene yurtdışına gitti.O bir senelik yoklukta kardeşim o kadar etkilendi ki (3 yaşındaydı) kekeme oldu ve şu an 24 yaşında hala kekeme ,geçemedi.Bende çok sarsıldım ayda bir görüşmek yetmiyordu ve şuan hala söylüyoruz keşke az kazansaydı oyuncağımız kıyafetimiz eksik olsaydı da yanımızda olsaydı..
benim bahsettiğim baba,annenin yokluğunu hiç düşünemiyorum.illa ki aileniz çok iyi bakar ama hiçbirşey hiçbir kimse anne yerini tutamaz.birde bu açıdan düşünün.
Ayrıca ben elektronk mühendisiyim izmir de ,aldığınız para izmir şartlarında küçümsenecek bir para değil.Para için çocuğunuza kıymayın derim ben..

merhaba bayanlar; ben bir kamu kurumunda çalışmaktayım.. aynı işi yaptığım kişilerden maaşım yarı yarıya düşük ünvan farklılıklarından dolayı.. ben 3 binlira alıyorum çoğu arkadaş 6 bine yakın alıyor kurumda..bende yükselmek istiyorum bu yüzden sınava girmem gerekiyor. 2016 yılına hazırlanmayı düşünüyorum ama 19 aylık kızımla bu durum biraz imkansız gözüküyor. iş yerindeki durum beni aşırı rahatsız ediyor kendimi enayi gibi hissediyorum. size sorum şu ben izmirdeyim ailem istanbulda kızımı sizce iki yaşını geçtikten sonra 1 yıllığına istanbula göndermelimiyim kariyerim için? siz olsanız ne yapardınız?

lütfen diyeceğim şeyler için bana kızmayın fikrimizi sormuşsunuz cevap verme gereği duydum.
kariyeriniz için çocuğunuzu anne babadan mahrum etmek yanlış bi düşünce. ki kızınızın size en ihtiyaç duyduğu zamanlarında.
3000 lira gayet iyi bir meblağ çocuğunuzla 1 yıllığına bağınızı keseceğinize kreşe gönderin, yatılı kalabilecek bakıcı tutun. çocuğunuzun geleceği için daha yüksek bir maaş almak istemeniz gayet normal. söyle de bir durum var madem iş yerindeki pozisyonunuzdan ve maaşınızdan şikayetçisiniz kariyerinizi yaptıktan sonra doğumu gerçekleştirseydiniz.
kişiliğini belirleyen 3 yıl bir bebek için önemli, o daha anne çocuğu.
karar sizin tabi ama ben ne olursa olsun asla çocuğumu heleki 1 yıllıgına birine emanet etmezdim.

Ben kızınızı annenize gönderdiğiniz zaman aklınızın kalacağını ve tam olarak adapte olup ders çalışamayacağınızı düşünüyorum.Varsa imakanınız uyuduktan sonra tekrar yapın hafta sonu dershaneye gidin.

Bence bu kadar taktıysan dene derim ama büyük ihtimal 1 hafta bile dayanamazsın psikolojin bozulur. Aklında kalmasın ama dene. Sonra da arkadaşlar bir sürü çözüm sunmuş onları denersin.

yani 10 gibi uyuyor bende sabah 6da kalktığım için en fazla bir saat dayanabiliyorum.. bide hala emziriyorum gecede 4 kere falan kalkıyor zor bi durum yani benim için bu..
2 yaşını doldurunca sütten keseceksiniz zaten o yüzden gece uyanmalaraı bu kadar sık olmayacaktır. Bilmiyorum. Ben ayrılamazdım

Back
X