Ben Ne Yaptım Bana Akıl verin(bunalimdayım)

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Bayanlar ben 35 yaşında 9 yıllık evli bir çocuk annesiyim.( Ve şu an hamileyim 8 haftalık))kızım ikinci sınıfa gidiyor.ve ben rahat çalışıyordum.maddi sıkıntımız var ama toparlanmak üzereydik.fakat bir yıl alır.ben su an işten çıkarıldım hamile olmam sebebiyle.Bana Allah Aşkına yardımcı olun ben depresyondayım psikolojim hiç iyi değil sağlıklı düşünemiyorum.isten erken çıktığım için tekrar başa saracak borçlar ödemeniz gereken borçlar var ve benim tazminatım ve işsizlik maaşım borclarimizi tam kapatmaz.az bir miktar olsada borç kalacak ve üstüne bebek dogucak masrafları olacak ve bebeğime bakacak kimsem yok nasıl çalışacağım.esimin maaşı az ve bu süreçte borçları ödemek için yanlış şeylere başvurup bizi tekrar dibe batırır diye korkuyorum(borsa idaa oynayarak eksra kazanacağını sanan hep kaybeden biri) başı sıkışınca buna başvurur.ve ben en başa döneceğim diye korkuyorum. ilk defa hayatımız rahata girmişti maddi manevi.hayatimiz bu bebekle dibe batarmi tekrar hatamı ettim ben ne yaptım.ikisinede bakamamak yetememek beni oldurur.sizce ne yapmam lazım bebeği aldırmayı bile düşünüyorum .ben nasıl böyle bir hata yaptım böyle olsun istemedim

İsteyerekmi oldu bebegin arti neden cikarildin isten onu anlamadim

Her bebek kısmetiyle gelir, rızkını veren Allah tır bence bu kadar endişelenmeyin,üzülmeyin ve lütfen aldırmayın ya :/

Sizin borçlarınızın tek sorumlusu bebek mi ben anlamadım ne suçu vardı onun. Korunamamışsınız önlem almamışsınız yeteri kadar.

Aldırdınız diyelim bebeği eee onun verdiği manevi sorumluluk daha kötü ve ağır değil mi?

İş yerinize dava açın yasal hakkınız. Hiç bir kurum kadını hamile diye işten atamaz.

İsteyerek mi hamile kaldınız?Daha sekiz haftalık neden çıkardılar işten?Keşke duyurmasaydınız iş yerinizde.
Yaa benim salaklık işte tuttum söyledim
Kusmalar başlamıştı suphelendiler
Bizim patronlar çok rahatına düşkün ve görselliğe önem veriyor
Hamile kadın görmek istemezler etrafta
İzin falan alırım muayene için diye hemen beni postaladilar.izin almak çok zor bu iş yerinden.beni potansiyel zaman kaybı gördüler.tum haklarını verdiler bende uğraşmak istemedim.yoksa haklarını biliyorum.iyi ayrılayim istedim.ben kızım için kabul ettim eşim çok istedi.kizm resmen kardeş diye yalvardı herkesin kardeşi var diye diye beni yildirdi.onu kuramadım bende pes ettim.6 aydır düşündüm ama sonunda korunmayı bıraktım kızım 7.5 yaşında hemen olmaz dedim zaten.ara verdim bayağı ilk ay tuttu.kismet işte.o çocuk aklıyla kardeş istiyor ama çok maddi sıkıntı çektim kızımı eşimin borsa borçlarını bilmeden dogurmustum o doğup ogrenince tobe ettim.ama yıllar sonra bu noktaya geldik tam düzenliyoruz derken yine borca batmak bu COCUGUMA zor bakmak beni oldurur

Bayanlar ben 35 yaşında 9 yıllık evli bir çocuk annesiyim.( Ve şu an hamileyim 8 haftalık))kızım ikinci sınıfa gidiyor.ve ben rahat çalışıyordum.maddi sıkıntımız var ama toparlanmak üzereydik.fakat bir yıl alır.ben su an işten çıkarıldım hamile olmam sebebiyle.Bana Allah Aşkına yardımcı olun ben depresyondayım psikolojim hiç iyi değil sağlıklı düşünemiyorum.isten erken çıktığım için tekrar başa saracak borçlar ödemeniz gereken borçlar var ve benim tazminatım ve işsizlik maaşım borclarimizi tam kapatmaz.az bir miktar olsada borç kalacak ve üstüne bebek dogucak masrafları olacak ve bebeğime bakacak kimsem yok nasıl çalışacağım.esimin maaşı az ve bu süreçte borçları ödemek için yanlış şeylere başvurup bizi tekrar dibe batırır diye korkuyorum(borsa idaa oynayarak eksra kazanacağını sanan hep kaybeden biri) başı sıkışınca buna başvurur.ve ben en başa döneceğim diye korkuyorum. ilk defa hayatımız rahata girmişti maddi manevi.hayatimiz bu bebekle dibe batarmi tekrar hatamı ettim ben ne yaptım.ikisinede bakamamak yetememek beni oldurur.sizce ne yapmam lazım bebeği aldırmayı bile düşünüyorum .ben nasıl böyle bir hata yaptım böyle olsun istemedim

Kusura bakmayın eğer sert olursam ama madem ki en az 1 yıl daha lazımdı size keşke korunsaydınız, Borcum var 1 yıl lazım ama çocuk yapıp yeniden çıkmaza gireyim gibi oldu. Mesele sadece sizin psikolojiniz ya da o çocuğu dünyaya getirmek değil, aynı zamanda onlara huzurlu bir yuva vermeniz ve bakmanız da gerek, huzurlu bir yuva için de önce eşinizin ve sizin huzurlu olmanız lazım. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız lazım.
Derman sizdeydi ama siz kendi derdinizi kendiniz yaratıyorsunuz, dertten kastım çocuk değil yanış anlamayın, hayatınızı şuanda bu yöne siz yönlendirdiniz onu demek istiyorum. İnşallah sorunlarınızı çözebilirsiniz.

İzin falan alırım muayene için diye hemen beni postaladilar.izin almak çok zor bu iş yerinden.beni potansiyel zaman kaybı gördüler.tum haklarını verdiler bende uğraşmak istemedim.yoksa haklarını biliyorum.iyi ayrılayim istedim.ben kızım için kabul ettim eşim çok istedi.kizm resmen kardeş diye yalvardı herkesin kardeşi var diye diye beni yildirdi.onu kuramadım bende pes ettim.6 aydır düşündüm ama sonunda korunmayı bıraktım kızım 7.5 yaşında hemen olmaz dedim zaten.ara verdim bayağı ilk ay tuttu.kismet işte.o çocuk aklıyla kardeş istiyor ama çok maddi sıkıntı çektim kızımı eşimin borsa borçlarını bilmeden dogurmustum o doğup ogrenince tobe ettim.ama yıllar sonra bu noktaya geldik tam düzenliyoruz derken yine borca batmak bu COCUGUMA zor bakmak beni oldurur
Şu durumda yapacağın şey eşinin hata yapmaması için uğraşmak.Borsa morsa akıl karı işler değil.Eskiye dönmek istemediğini,iki çocuğun sorumluluğunun çok farklı olacağını anlat güzellikle.Senden habersiz mi yapıyor onu da bilmiyorum gerçi.Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar dava aç iş yerine demiş.Onu da değerlendir.Böyle eften püften sebeple işten mi çıkarılırmış insan pat diye.

Bayanlar ben çok kötüyüm
Çocuklarıma yetememek
Bakamamak onlarin istediğini anlamamak
Çok zor.
Benim kaderim mı bu bilmiyorum
Kızım doğuncada paramız hiç yoktu zar zor geçindirmek.ona istediklerini anladım bir muz alıp yediremedim
Büyüdü bugünlere geldik 8 yaşına girecek
Dedim su dünyada bize bişey olursa yalnız kalmasın oda cokkkk istedi
Gonulsuzdum ben hep eşimi oyaladim 6 ay boyunca başım ağrıyor yok şu bayram gecsin falan diye diye .hapları korunuyor sekiz yıldır zaten hemen olmaz dedim ve korktuğum başıma geldi.gene kızımı büyüttüğünü ortam içindeyim borç var ve
Gelecek kaygısı ben bu bebeği kızım gibi büyütmek istemiyorm
Ne olur bana yol gösterin ben hiç sağlıklı duaunemiyorm

8 haftalık hamileliği neden söyledin ki? Bak bana yeni millet sormaya başladı hamile misin diye Doğuma 3 ay kaldı. Maddi sıkıntın da varsa ayrılmasaydın keşke , kötü ayrılmamayı onlar düşünseydi...

Şu durumda yapacağın şey eşinin hata yapmaması için uğraşmak.Borsa morsa akıl karı işler değil.Eskiye dönmek istemediğini,iki çocuğun sorumluluğunun çok farklı olacağını anlat güzellikle.Senden habersiz mi yapıyor onu da bilmiyorum gerçi.Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar dava aç iş yerine demiş.Onu da değerlendir.Böyle eften püften sebeple işten mi çıkarılırmış insan pat diye.
Ben dedim işyerine beni çıkartmak istediklerini söyledikleri zaman
Tüm haklarını biliyorum ben
Fakat kötü ayrılmak istedim
Hem ihbar hem kıdem tazminatını alacagm
Bide işe iade için asla basvurmam
İstenmedigim yerde calismam

eşiniz doğru ekonomik kararlar alamıyor tek başına masraflara yetmiyor. borçlarınız var calismak zorundasınız bebeğe bakacak kimse yok . patronlarınız hamile birini işyerinde istemiyor siz de hakkınızı aramak niyetinde değilsiniz. bunlara rağmen 7.5 yaşındaki çocuğunuz istedi diye çocuk yapmışsınız tekrar. ne denir ki böyle bi konuda :işsiz: o iki güzel meleğe iyi bir hayat diliyorum

Üzüldüm ama size değil bebeğe... Kendiniz istemissiniz şimdi de onu öldürmeyi düşünüyorsunuz. 8 haftalık bebek hareket bile etmeye başlamıştır. Ne kadar bakamasaniz da onunla ilgilenemeseniz de yaşamaya hakkı var.

Cocugu aldirmayi dusunene kadar esinle konus canim allah allah. Onun borsada para kaybetme ihtimali olacak diye bilerek kaldiginiz hamilelikten mi vazgececeksiniz? Patronlarinizi da esinizi de taniyorsunuz gorunuse gore. Buyuk cocugunuz icinde durumu anlatirdiniz kucuk degil anlayacak yasta. Biraz daha beklememiz lazim diyebilirdiniz. Millet bir cocugu olmasi icin her seylerinden vazgeciyor. Kazara, tecavuz veya evlenmeden basiniza gelen bir hamilelikte degil. Esinle konus, gerekirse cocugunun odev saatleri disinda lamba bile acma evde tasarruf yap. Zor degil tasarruf ile kazanc yapmakz

8 haftalık hamileliği neden söyledin ki? Bak bana yeni millet sormaya başladı hamile misin diye Doğuma 3 ay kaldı. Maddi sıkıntın da varsa ayrılmasaydın keşke , kötü ayrılmamayı onlar düşünseydi...
Ben işte böyle açık sözlüğünün desem aptalimmi desem işimi bilmiyomki desem bana ne derseniz diyin ben aptalimmi önde gideni yok
Ama ayrılma meselesi söylenince orda kalanı istemedim zaten benimde böyle huyum var
Yüzlerine bakmak dahi istemedim çok kırıldım
Arkama bakmadan çıktım işten çantamı alip

Çocuğun aklıyla iş mi yapılır ?
En azından bir süre çalışıp borçlarınızı tamamen kapatıp sonra hamile kalsaydınız.

Back
X