Bayanlar ben 35 yaşında 9 yıllık evli bir çocuk annesiyim.( Ve şu an hamileyim 8 haftalık))kızım ikinci sınıfa gidiyor.ve ben rahat çalışıyordum.maddi sıkıntımız var ama toparlanmak üzereydik.fakat bir yıl alır.ben su an işten çıkarıldım hamile olmam sebebiyle.Bana Allah Aşkına yardımcı olun ben depresyondayım psikolojim hiç iyi değil sağlıklı düşünemiyorum.isten erken çıktığım için tekrar başa saracak borçlar ödemeniz gereken borçlar var ve benim tazminatım ve işsizlik maaşım borclarimizi tam kapatmaz.az bir miktar olsada borç kalacak ve üstüne bebek dogucak masrafları olacak ve bebeğime bakacak kimsem yok nasıl çalışacağım.esimin maaşı az ve bu süreçte borçları ödemek için yanlış şeylere başvurup bizi tekrar dibe batırır diye korkuyorum(borsa idaa oynayarak eksra kazanacağını sanan hep kaybeden biri) başı sıkışınca buna başvurur.ve ben en başa döneceğim diye korkuyorum. ilk defa hayatımız rahata girmişti maddi manevi.hayatimiz bu bebekle dibe batarmi tekrar hatamı ettim ben ne yaptım.ikisinede bakamamak yetememek beni oldurur.sizce ne yapmam lazım bebeği aldırmayı bile düşünüyorum .ben nasıl böyle bir hata yaptım böyle olsun istemedim