• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Ne Yaptım Bana Akıl verin(bunalimdayım)

Yani şimdi biz ne diyelim ki kizim istedi esim istedi korunmayi biraktim demissiniz yani isteyerek gebe kalmissiniz e is vereninizi de taniyorsunuz hamile kadin istemiyormus tum bunlar goze alarak hamile kalip sonra ah vah etmek sacma.Eger geliri dusuk bir aileyseniz zaten borcunuz hep olacak bunun cocukla filan alakasi yok kendimden biliyorum kac kez borclar sifirlandi,kac kati tekrar borclanildi:işsiz: oyle boyle yasiyoruz iste bir caresi bulunur elbet

Ne iş yapıyordunuz? Sizi hamile olduğunuz gerekçesiyle isten çıkarmaya hakları yok. Bu kötü niyetli fesihe girer Tazminatınızın iki katını alırsınız.Hemen ise iade davasi acın Muhtemelen mahkemeyi kazanırsınız kötü niyetli fesih ten ayrıca size tazminat ödemek zorunda bırakılır.Mahkemeyi kazanırsınız ve sizi ise almazlarsa ki almazlar Yine size tazminat ödemek zorunda kalırlar.Ise alınırsan o sırada hamilelik iznine cikarsin en azindan hamilelik için sgk dan ödenek alırsın Bir süre sonra bebeğine bakacak kimin kimsen varsa Yeni bi iş bakar işine dönersin Her şekild e hayatını yoluna koyacak şansın var..

Bayanlar ben 35 yaşında 9 yıllık evli bir çocuk annesiyim.( Ve şu an hamileyim 8 haftalık))kızım ikinci sınıfa gidiyor.ve ben rahat çalışıyordum.maddi sıkıntımız var ama toparlanmak üzereydik.fakat bir yıl alır.ben su an işten çıkarıldım hamile olmam sebebiyle.Bana Allah Aşkına yardımcı olun ben depresyondayım psikolojim hiç iyi değil sağlıklı düşünemiyorum.isten erken çıktığım için tekrar başa saracak borçlar ödemeniz gereken borçlar var ve benim tazminatım ve işsizlik maaşım borclarimizi tam kapatmaz.az bir miktar olsada borç kalacak ve üstüne bebek dogucak masrafları olacak ve bebeğime bakacak kimsem yok nasıl çalışacağım.esimin maaşı az ve bu süreçte borçları ödemek için yanlış şeylere başvurup bizi tekrar dibe batırır diye korkuyorum(borsa idaa oynayarak eksra kazanacağını sanan hep kaybeden biri) başı sıkışınca buna başvurur.ve ben en başa döneceğim diye korkuyorum. ilk defa hayatımız rahata girmişti maddi manevi.hayatimiz bu bebekle dibe batarmi tekrar hatamı ettim ben ne yaptım.ikisinede bakamamak yetememek beni oldurur.sizce ne yapmam lazım bebeği aldırmayı bile düşünüyorum .ben nasıl böyle bir hata yaptım böyle olsun istemedim
Herseyi gectim de.
Hamile olman sebebi ile niye isten cikarildin onu anlamadim?

Canım allah bebeğinin rızkını verir bebek sahibi olmak isteyen çok var onu sert etme başka iş bulursun ne isi yapıyorsan allah'a dua et ondan isteki rabbim sana da cocugunada açacaktır bikapi

Yaa benim salaklık işte tuttum söyledim
Kusmalar başlamıştı suphelendiler
Bizim patronlar çok rahatına düşkün ve görselliğe önem veriyor
Hamile kadın görmek istemezler etrafta
İzin falan alırım muayene için diye hemen beni postaladilar.izin almak çok zor bu iş yerinden.beni potansiyel zaman kaybı gördüler.tum haklarını verdiler bende uğraşmak istemedim.yoksa haklarını biliyorum.iyi ayrılayim istedim.ben kızım için kabul ettim eşim çok istedi.kizm resmen kardeş diye yalvardı herkesin kardeşi var diye diye beni yildirdi.onu kuramadım bende pes ettim.6 aydır düşündüm ama sonunda korunmayı bıraktım kızım 7.5 yaşında hemen olmaz dedim zaten.ara verdim bayağı ilk ay tuttu.kismet işte.o çocuk aklıyla kardeş istiyor ama çok maddi sıkıntı çektim kızımı eşimin borsa borçlarını bilmeden dogurmustum o doğup ogrenince tobe ettim.ama yıllar sonra bu noktaya geldik tam düzenliyoruz derken yine borca batmak bu COCUGUMA zor bakmak beni oldurur
O ne ahlaksiz bir is yeriymis oyle????????
Kusmak, etrafta hamile kadin gormek istemezler de ne deme??????
Bu ne curetttt?????
Hamile diye kadini taslayacaklar mi?
Analari da hamile kalmamis mi onlari doguracakken????
Gokten zembille mi inmisler????
Benim is yerim de gorselllige cok onem verir
Bir alman sirketi ustelik
Sacina makyajina tirnagina bile ozen gostermen lazim
Lakin ASLA hamile calisanlarini dislamadilar
Haklarini sonuna kadar verdiler
VE EL USTUNDE TUTTULAR!
o ne bicim bir ismis ki "hamile kadin goruntu bozar"mis
Pardon da ne isi yapiyordunuz siz???
Mankenlik falan mi???
Cok sinirlendim.

Her gelen kişi rızkıyla gelir bu şekilde düşünmeyin . Tazminat ve işsizlik maaşı hepsini karşılamaz belki ama bir Bölümü'nü karşılayabilir . Geri kalan kısmını da yeni bir iş bulunca ödersiniz ya da bir süre aileniz yardım eder .

Back
X