:1. si istemediğin biriyle neden nişanlandın
2. si istenmediğinide görüyorsun ailesi tarafından neden hala bu nişanlılığı sürdürüyorsun.
ben 1 yıl nişanlı kaldım eşimin ailesi beni beyendi istedi ama nişan olunca işler değişti annesinin içine kıskançlık düştü.beni hiç aramadılar.ve bana zehir edilen bir nişanlılık dönemi geçirdim.
eşimi sevdiğim için evlendim ailesini önemsemedim.(ve hatayı burda yaptım).
şimdi 2 yıllık evliyim 8 aylık hamileyim.kayınvalidemle aynı sokakta oturuyoruz. ve ben doğum sancım geldiğinde evde tek başıma doğurma korkusuyla yaşıyorum.çünkü hala beni kabul edemedi.eşimle onun ailesinin ilgisizliği yüzünden hergün tartışıyorum ama bu onda bağışıklık yarattığı için tepki bile vermiyor artık.istenilmemek beyenilmemek kadar insanı inciten bir duygu daha bilmiyorum...öf ağplattın beni gece gece.aklını başına al.yolun başındayken dön.ve adam gibi birini bul
:çok üzgünüm:ya senin adınada üzldüm canım ama benimkide aynen seninki gibi bir durum başlarda baya istiyorlardı her gün bize gelmeler falan her gün aramlar ben hiç istemiyordum hep ağlıyodum falan ama sevfilim beni bırakmaya başladı hep yalnız kaldım zaten benle beraberken bile başka bir kızla görüşüyormuş falan(tabi arkadaşça olduğnu söylüyorr)ama neyse ayrı bir konu.beni istemeye geldi yine vermeyencilde bizmkiler olayaın koptuğu nokta oldu ve sonradan anladımki ben asla severek evlenemicem.çünkü bizim ailede severek evlenmek asla hemde asla yok. bunlarda böyle ısrar edince kader kısmet dedim ve evet dedim herşeyden vazgeçerek ne olursa olsun diyerek...sonra şimdiki nişanlıma bir şans vereyim dedim nişan takmadan önce onu tanımaya çalıştım hemen nişan yapmadım yani onu da düşündüm hemen hiç anlaşamyıcağım biriyse yazık etmeyeyim onada kendimede dedim.ve baktımki çok iyi bir insan eski sevgilimde son yaptıkları ağırlaşınca hakaretler küfürler ..ona daha fazla yaklaştırdı bu olanlar..sonra baktım kaynanam hiç aramıyor gelmiyor ne oldu ben onu merake diyorum ve şu zman olmuş hala aramıyor...ben burda başta yanlış anlattım yada yanlış anlaışdım bilmiyorum...:çok üzgünüm: