Ben ne yaptım....Suçum ne?:(

istemediğin biriylle niye nişanlaıyorsun anlamadım erkeklerden nefret etsem bile yazık o çocuğa

ben onla dalga geçmek için nişanlanamadım ailemin baskısına dayanamadım ama sonradan baktımki pamuk gibi bir kalbi var.alışmaya çalışıyordum napabilirdimki siz söyleyin sonra iyiyiz biz baya anlaşabiliyoruz.ama annesinin bu 3 haftadır yaptığı ilgisizliği anlamıyorum.anneside başta böyle değildi.şimdi ne arıyor ne soruyor.üzüntüm buydu:( yoksa nişanlımın beni mutlu etceğinden eminim .bende tam alışcam ve kendimi nişnalıma tam anlamıyla kaptırcam.sizde haklısınız ama burdan ne anlatabildimki sevgilimle aramdan geçen o seviyesizce konuşmaları bilmiyorsunuz bile sizde tabiki haliyle kafadan çatlakmı bu kız neden hem seviyor hem gidiyor diyorsunuz.bilseniz herşeyi belki bu yorumlar olmayacaktı.çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.

iyi de güzelim sen istemiyormuşsun..zaraki olduğu bir şekilde belli olur..kadın da bunu hissetmişse ki anneler hisseder ,o yüzden böyle davranıyordur..kabahat bulmaya hakkın yok ki

annesi biliyor evet istemediğmi ama başlarda öyleydi ondan öyle davranmıyor yani eminim.iki tarafta istemiyor derken ben istemiyodum şimdi biraz biraz alıştım ama en ufak şeyde hemen cinlerim tepeme çıkıyor ve eski sevgilim düşünüyorum o olsaydı bunlar olmayacaktı die yani garip bir duygu anltamıyorum inanın.birde tam bilmiyorum am bu davranışlarının sebebi beni istememesimi diyorum ...mirmirmirmir

bak bu yazını şimdi okudum..okumadan yukarıdaki yorumu yazmıştım ki doğru yazmışım..sen istemedğin için kadın sana surat yapıyor..ee bu durumda da bişi demeye hakkın yok...
o zaman sen oğlunu sevdiğini göstereceksin tabii ki seviyorsan , sen kaynananın eteğine yapışacaksın..tabii ki istiyorsan artıkkkkk

" ve bu kadının bu soğukluğu benide nişanlımdan soğutuyor"

birincisi; bu kadın dediğin senin müstakbal kayınvaliden bence bu hitap şekli hiç hoş olmamış.

ikincisi; 2.5 ayda nişanlına aşık mı oldun baştan zorla demiştin...olabilir insan sonradan aniden aşık olabilir ...belki de nişanlının annesinin kulağına gitmiştir bu...sanırım bunu paylaştığın bir ya da bir kaç dostun vardır...ne demişler "verme sırrını, dostunun dostu vardır" ve "2 kişinin bildiği sır değildir"

büyük ihtimal bundandır....

ve dediğim gibi "bu kadın" diye buraya rahatlıkla yazabildiğine göre kendisine de pek sıcak davranmamış olabilirsin.

Anlayamadığım birşey var siz akraba mısınız? Bir kan bağınız var mı? Eğer öyleyse bence zaten baştan yanlış yapıyorsunuz. Yok değilse sadece iyi kalpli veya sizi seviyo diye bir evlilik yürümez bence.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Neden sevmedigin biriyle evleniyorsun canim?
Sende nisanlini istemiyormussun, kaynananin soguk davranmasina neden bu kadar icerledin ki?

kendisine gayet sıcak davranıyordum akrabamız çünkü ve sevdiğim bir teyzemdi biz nişanlanmadan öncede ama sonradan beni değil diğer gelinii sevmeye başladı ya canım bunların esasen sorunu benim açık olmama başörtü örtememi istiyorlar bunuda bana söyleyemiyolar çünkü başta kestim ben zmanla kapanacam die diğer gelinlerin başı örtülü ben onuda düşünüyorum amaaan ne bilim anam karışık baya ya

ya arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba ben evet başlarda istemiyordum çünkü başkasını seviyordum zamanla alışma gerekti ve onuda yapıyordum hiç bir şekilde ne kaynanama ne nişanlıma kötü bir davranışım olmadı.saygıda kusur etmedim.benim söylemek istediğim ben bunlara alışmışken ve hiç bir saygısızlık yapmaışken kaynanmaın tavrının nedeni.ben nişanlımı istemiyordum evet ama hiç bir şekilde belli atmedim herhangi bir saygısızlıkla.ben yanlış anlatıyorum galiba.nesrin11 arkadaşımız beni baya yanlış anladı galiba.neyse hepinize telşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

ya arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba ben evet başlarda istemiyordum çünkü başkasını seviyordum zamanla alışma gerekti ve onuda yapıyordum hiç bir şekilde ne kaynanama ne nişanlıma kötü bir davranışım olmadı.saygıda kusur etmedim.benim söylemek istediğim ben bunlara alışmışken ve hiç bir saygısızlık yapmaışken kaynanmaın tavrının nedeni.ben nişanlımı istemiyordum evet ama hiç bir şekilde belli atmedim herhangi bir saygısızlıkla.ben yanlış anlatıyorum galiba.nesrin11 arkadaşımız beni baya yanlış anladı galiba.neyse hepinize telşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

şekerim benim,saygıda kusur etmemiş olabilirsin ama eğer istememe olayı bu kadının kulağına gitmişse senden soğumuş olabilir...belki de seni baştan istemedi...bunu bilemeyiz...ama şu var ki, hislerini iyi dinle..sen bu çocuğu istiyormusun istemiyormusun?
istiyorsan ve sevmişsen ,annesine sıcaklık göster ,ne biliyim sen kendini sevdirmeye çalış yada nişanlına sor neden böyle yapıyor,neden soğuk diye.....
ama ben bu kişiyi seviyorum artık,alıştım evlenecem diyorsan o zaman annesine ufak hediyeler al,hatrıını sor,ara ne yapıyorsunuz de , yemeğe çağır...belki o zaman buzlar çözülür...
belki de kadın ,sen baştan istemedin ve soğuk davrandın ya , o yüzden senden soğudu....ama ne olursa olsun sorun düzeltilebilinir....bence kabahati sadece karşı tarafa yükleme

anladığım kadarıyla eski sevgiline biraz inat yapmışsın ve nasılsa o olmıcak diyip ee bu çocukta iyi diye düşünüp evlenmeye karar vermişsin ewet evlilikte aşk çabuk biter derler geriye kalan sevgi ve saygı eğer sen bu çocukla yürütebilirim diyosan kafandan sil herşeyi ve ona yoğunlaş çünkü eski sevgilinle bir araya gelme ihtimalin yok sanırım bundan ayrılsan bile yine aşk evliliği yapamayabiliri ve daha kötüsüyle karşılaşırsın iyi bir eş iyi bir baba ve iyi bir insan olduğuna inanıyorsan seni mutlu edeceğine iyi düşünüp kararını ver burda duyuyoruz okuyoruz aşk evliliği yapıp 3 ay sonra boşanmöaya karar verenleri ona göre düşün canım benim hakkında hayırlısı olsun....

canım insan bir kere istemedi mi hep sorun çıkabiliyor.evlenmeden sorunu halletmeye çalış.Nişanlına da sor ,niye çekiniyorsun?

Aynen katılıyorum, annesinin davranışından önce sen zaten istemediğin biriyle nişanlanmışsın ama neden :uhm: Bu bir kıyafet yada bir eşya değilki çok sevmedim ama alsım sonra değiştiriym olsun :1closedeyes: Zararın neresinden dönersen kardır bence, annesinin davranışınıda nişanlına sor bakalım ne diycek mutlaka o biliyodur :teselli:

istemiyorsan niye nişanlandın ki, senin istememen normalde onların istememesi neden anormal olsun, bi düşün istiyorsan hala devam et yoksa evlenmeden bitir ilişkin

ben ne yaptım ...suçum ne? soruya cevabım
istemediğin biriyle nişanlanmak :delphin
:

akraba imişsiniz.eğer kayınvaliden mesafeli duruyorsa:::
1) akılında başka bir aday vardı
2) küçüklüğünden beri seni tanıyordu ve gelin adayı olarak görmüyordu
3) annenle dünür olmak istemiyordu veya
4) bir gelinde aradığı özellikleri sende bulamıyor...

kendisine gayet sıcak davranıyordum akrabamız çünkü ve sevdiğim bir teyzemdi biz nişanlanmadan öncede ama sonradan beni değil diğer gelinii sevmeye başladı ya canım bunların esasen sorunu benim açık olmama başörtü örtememi istiyorlar bunuda bana söyleyemiyolar çünkü başta kestim ben zmanla kapanacam die diğer gelinlerin başı örtülü ben onuda düşünüyorum amaaan ne bilim anam karışık baya ya

bu yorumun 4. maddeyi kuvvetlendiriyor...................................

Çok ilginçsiniz...istemeden nişanlanma sebebi ne silah mı dayadılar kafanıza..işiniz var eğitiminiz var.yasınız elli falan mı yani son umut mu?ki 60 yasında da olsam evlenmem istemedigim biriyle..sevmediğin biriyle nişanlı kalman nişanlına ihanet diy düşünüyorum..annesi muhtemelen bunu fark etmiş ve senle ilgiyi kesmiş..istenmeyen gelin miyim diye üzülme nasılsa sen damadı istemiyorsun..sana hak verecek bi şey yazmak isterdim ama yok inan...bence ayrıl da nişanlın en azından mutlu olabilecegi birini bulsun.

kayınvalidenizle içli dışlı olmanıza gerek yok bence,
bu anlamda her zaman mesafe olması gerektiğine inanıyorum.
bence tam anlamıyla nişanlınızı istediğinizden emin olmadan evlenmeyin.
eski sevgiliniz size hakaretler etmiş olsa da,canınızı acıtsa da hala aşıksanız,
(ki bence aşk inatçıdır,kontrolsüzdür,bunlara rağmen hala aşık olabilirsiniz yani),
her ne kadar nişanlınız iyi olsa da,dünyanın en iyisi olsa da bu size yetmez.
mutsuz olursunuz.
eski sevgiliye hala aşk varsa içinizde bi yerlerde,
evlilik için sakın acele etmeyin.
hayatınızın hatası olur.

merhaba kızlar ben 2.5 aylık nişanlıyım bizimki pek isteyerek bir nişanlılık olmadı yani daha doğrusu ben istemiyordum oğlan çok istiyordu neyse öyle böyle oldu işte bunun annesi beni kurban bayramından beri aramıyor sormuyor hiç yaklaşmıyor bile bize ama diğer nişanlı bir oğlu daha var ona sürekli gidip geliyor.:oklava:akraba olduğmuz için duyuyorum ve çok üzülüyorum beni oğlunun zoruylamı aldı acep:( ve bu kadının bu soğukluğu benide nişanlımdan soğutuyor konuşmak istemiyorum onla söyleyemiyorumda napcağmı bilmiyorum ya istenmeyen gelin varmı aranızda yada bana yardım etcek birileri benim suçum ne ya benneyaptımki

en enteresan konu bu geldi valla, Allah sonunuzu hayır etsin. eğitimci olduğunuzdan emin misiniz ?

1. si istemediğin biriyle neden nişanlandın
2. si istenmediğinide görüyorsun ailesi tarafından neden hala bu nişanlılığı sürdürüyorsun.
ben 1 yıl nişanlı kaldım eşimin ailesi beni beyendi istedi ama nişan olunca işler değişti annesinin içine kıskançlık düştü.beni hiç aramadılar.ve bana zehir edilen bir nişanlılık dönemi geçirdim.
eşimi sevdiğim için evlendim ailesini önemsemedim.(ve hatayı burda yaptım).
şimdi 2 yıllık evliyim 8 aylık hamileyim.kayınvalidemle aynı sokakta oturuyoruz. ve ben doğum sancım geldiğinde evde tek başıma doğurma korkusuyla yaşıyorum.çünkü hala beni kabul edemedi.eşimle onun ailesinin ilgisizliği yüzünden hergün tartışıyorum ama bu onda bağışıklık yarattığı için tepki bile vermiyor artık.istenilmemek beyenilmemek kadar insanı inciten bir duygu daha bilmiyorum...öf ağplattın beni gece gece.aklını başına al.yolun başındayken dön.ve adam gibi birini bul

Back
X