Ben ne yaşadım yahu?

Ben şu hep beraber tatile gidelim olaylarını hiç anlamıyorum ve hoşlanmıyorum,eşim bu kadar ısrar etse birileriyle birlikte tatile gidelim mi diye,kıskançlıktan değil de “ adam çok tatil planı yapasın varsa benimle başbaşa yap 7/24 gördüğün ortak efendiyle değil” diye haşlardım,hiçbir kadınla böyle çok yakın olmayı beceremiyorum hep bi saçmalık çıkıyor,en son biriyle yakın olmaya çalıştım patladı çat diye iletişimi kestim ,öyle çok büyük bi ekşın da olmadı bana iyi gelmediğini farkettim hepsi o kadar ,sizde mesafeli olun,mesafe iyidir

bence asıl problem bu zihniyetlerde. İnsanda biraz vicdan olur

Savunmuyorum yazdıklarını zaten söyledim eşini karıştırmaya gerek yok diye. Bakın ben annesinin hastalığını hafife almıyorum inat etmemin sebebi de onu tanıyor olmamdan kaynaklanıyor. Tarzı o şekilde. Bundan 5 ay önce ortak arkadaşımız ameliyat olmuştu,ben arayıp geçmiş olsun dediğimi söyledim kendisine,o da aramış açmadı diye kadına ameliyatlı ameliyatlı demediğini bırakmadı.
Herkesin telefonunu açıyodun bana mı müsait değilsin ben senin tavırlarını çekemem gibi şeyler.
Yani bahsettiği şu aşşağılayıcı konuşması beni rahatsız ediyor. Örnek vermemin sebebi de anlamanız için. Durduk yere kadına saldırmıyorum ben. O olayda bana da sarmıştı bana sakın bidaha bu kadından bahsetme bahsedersen seninle bozuşuruz diye.o zaman annesi hasta değildi. Bilmiyorum anlatabildim mı tarzını?

Son düzenleme:
Ben şu hep beraber tatile gidelim olaylarını hiç anlamıyorum ve hoşlanmıyorum,eşim bu kadar ısrar etse birileriyle birlikte tatile gidelim mi diye,kıskançlıktan değil de “ adam çok tatil planı yapasın varsa benimle başbaşa yap 7/24 gördüğün ortak efendiyle değil” diye haşlardım,hiçbir kadınla böyle çok yakın olmayı beceremiyorum hep bi saçmalık çıkıyor,en son biriyle yakın olmaya çalıştım patladı çat diye iletişimi kestim ,öyle çok büyük bi ekşın da olmadı bana iyi gelmediğini farkettim hepsi o kadar ,sizde mesafeli olun,mesafe iyidir
İnanın haşlıyorum o konuda. Çünkü kalabalık olmaya bayılıyor. Bende sevmiyor değilim ama bu durum çok gereksiz birşeydi boş yere gerilmeme sebep oldu.

İnanın haşlıyorum o konuda. Çünkü kalabalık olmaya bayılıyor. Bende sevmiyor değilim ama bu durum çok gereksiz birşeydi boş yere gerilmeme sebep oldu.
Kadının tepkisinden sonra eşiniz size hak vermiştir heralde bi daha böyle ısrarcı olmaz

Kadının tepkisinden sonra eşiniz size hak vermiştir heralde bi daha böyle ısrarcı olmaz

Evet verdi bir daha benim sözümün dışına çıkmicaksın bu tarz konularda dedim tamam dedi. O da kötü düşünmedi hatta belki kadına da iyi gelir diye düşündü. Benim eşimin babasında kanserden öldü. Kendi eşinin babası da kanserden öldü ikisi de kadını düşünmüyor değildir.

Kuş beyinli adamlar hep kendilerini düşünürler boyle. Bu iki salak adam yüzünden siz kadinlar tartismiussiniz. Ben olsam adami bosarim :)

1. Kadın hakli, sadece bebek den değil her insandan infeksiyon geçebilir
2. İkinizinde kocasi düşüncesiz. Koyun can derdinde kasap et misali
3. Ben altdan alirdim. Sonucda kadinin annesi hasta ve kafasi kesin kazan gibidir

1. Kadın hakli, sadece bebek den değil her insandan infeksiyon geçebilir
2. İkinizinde kocasi düşüncesiz. Koyun can derdinde kasap et misali
3. Ben altdan alirdim. Sonucda kadinin annesi hasta ve kafasi kesin kazan gibidir
Evet eşler konusunda hak veriyorum bu konuda düşüncesizlik ettiklerini bende söyledim.
Yani gereksiz bir muhabbete yol açtı ikisinin düşüncesizliği.

Burada ne zaman konu açsanız çok üstünüze geliniyor konu sahibi.kiminin geçmişten gelen bir husumeti var 'ben konu açmıştım sen bana böyle böyle yazmıştın jameya' gibi kimi de size gıcık mı oluyordur nedir bilmiyorum . çok akıldışı gerçekle bağdaşmayan yorumlar yapıliyor yok siz tatil kafasındaymissiniz yok siz haksizsiniz kötü jameya kaka jameya ne zaman konu açsanız böyle oluyor :) halbuki siz yazmışsınız tatile gitmek istemediğiniz açıkça belli adamlar dusuncesizlik etmiş olan size olmuş olay bu.bu durumda siz ve o kadının da suçu yok.sadece gereksiz yere muhabbete girilmiş yok yere.
Ben olsaydım burada konu acmamaya özen gösterirdim akıl ve ruh sağlığım için:) zira bozuk olan sinirlrriniz her seferinde yeniden bozuluyor.

Burada ne zaman konu açsanız çok üstünüze geliniyor konu sahibi.kiminin geçmişten gelen bir husumeti var 'ben konu açmıştım sen bana böyle böyle yazmıştın jameya' gibi kimi de size gıcık mı oluyordur nedir bilmiyorum . çok akıldışı gerçekle bağdaşmayan yorumlar yapıliyor yok siz tatil kafasındaymissiniz yok siz haksizsiniz kötü jameya kaka jameya ne zaman konu açsanız böyle oluyor :) halbuki siz yazmışsınız tatile gitmek istemediğiniz açıkça belli adamlar dusuncesizlik etmiş olan size olmuş olay bu.bu durumda siz ve o kadının da suçu yok.sadece gereksiz yere muhabbete girilmiş yok yere.
Ben olsaydım burada konu acmamaya özen gösterirdim akıl ve ruh sağlığım için:) zira bozuk olan sinirlrriniz her seferinde yeniden bozuluyor.
Hahaha bunu bitek ben fark etmedim :)) biçok kişiyle inatlaşmamın sebebi bu zaten. Gıcık gıcık yorumlar yapıyor hatta bitane kadın ikisini de boşa bare rahat et yazmış. Değişik kafalar. Evet konu açmamaya karar verdim.

• Beğen
Reactions: Den
Bundan iki hafta önce benim 1 kelimem yüzünden olayı eşlere kadar yansıtıp hatta işlere kadar yansıtacağını dile getirip ortalığı karıştırdı. Yüz yüze görüşüp konuştuk ertesi gün msj attı ve konuyu 1 saat uzattı. Ben bu konuda haklı olduğumu diretiyor olabilirim ama yaşadıklarımızdan dolayı diretiyorum. O kelimeyi kullanmamalıydı ne olursa olsun ben ne kadar seyeli konuşuyorsam o kadar üstüme geliyor buna kimsenin hakkı yok diye diretiyorum. Annesi hasta diye geçen konuda da alttan aldım.daha önce ki konularda da alttan aldım.
Ama bu başka bişey burada yaptığı şey annesi hasta diye o tepkileri vermiyor kadının huyu bu onu anlatmaya çalışıyorum. Ben yazmakla doğru yapmadım hadi uzatmakla da doğru yapmadım.

tamam öyleyse, mesafeli davranın. hala yanına gitmekte diretmenin amacı nedir. belli ki kimyanız uyuşmuyor.
aranızdaki dostluk samimi değil, belli ki ortaklıktan mütevellit karşılıklı çıkarlara dayalı. resmi olun zaten her zaman ortakların ailelerinin resmi olmasından yanayım. işle özel hayat birbirine karışır.

tamam öyleyse, mesafeli davranın. hala yanına gitmekte diretmenin amacı nedir. belli ki kimyanız uyuşmuyor.
aranızdaki dostluk samimi değil, belli ki ortaklıktan mütevellit karşılıklı çıkarlara dayalı. resmi olun zaten her zaman ortakların ailelerinin resmi olmasından yanayım. işle özel hayat birbirine karışır.
Biz ortak olmadan önce arkadaşlık kurmaya başlamıştık ben insanları kolay silmediğimden defalarca şans veririm. Annesinin durumundan dolayı daha da alttan almaya özen gösteriyorum. O yüzden hakkımı direte direte savunuyorum burada. Yani konudan ibaret olsa evet haksız olduğum taraf belli ama haklılık payım daha fazla. Sadece ben bu kadar yanında olmaya çalışıyorken tepkileri üzüyor diğer türlü tepkimi koyduğumda ise sen zaten arkadaş değilsin diye ters tepki yapıp daha da ikilemde kalmama sebep oluyor. O yüzden uzuyor yani.

Back
X