DOKTORA GİTTİNİZ Mİ ?Arkadaşlar selam. Lanet doktordan bir türlü randevu alamadım şimdiye kadar yarın gidicem ama gerçekten bunaldım artık kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi ne yaşıyorum anlayan beri gelsin Lütfen kimyasal ya da dış gebelik yaşayan varsa yazsın tecrübelerini, psikoloji kalmadı bende.
Sat günü beta hcg 58 çıktı. Beş gün sonra 173 çıktı ki o gün kahverengi kanama başladı. Tamam dedim kimyasal herhalde. İki gün sonra tekrar test yaptık 193 çıktı. Beş gün sonraki yani dünkü testte de 332 çıkmış. Yani gıdım gıdım artıyor, ne bu anlayan var mı? Dış gebelik mi korkuyorum. Kahverengi kanama da devam ediyor bir haftadır. Koyu kahverengi. Eğer düşük yaptıysam hcg niye atıyor? Deliricem galiba.
Ben 2 defa dış gebelik geçirdim canım..ikisindede artışlar azdı..ilkinde kan veya leke hiç olmadı..ikincisinde sürekli lekelenmem oldu..inşallah seninki dış gebelik değildir zira çok tehlikeli bir şey..ilkinde tüpümü aldılar..diğeri iğne ile sonlandırıldı..mutlaka doktora görün ne olduğunu öğren..Arkadaşlar selam. Lanet doktordan bir türlü randevu alamadım şimdiye kadar yarın gidicem ama gerçekten bunaldım artık kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi ne yaşıyorum anlayan beri gelsin Lütfen kimyasal ya da dış gebelik yaşayan varsa yazsın tecrübelerini, psikoloji kalmadı bende.
Sat günü beta hcg 58 çıktı. Beş gün sonra 173 çıktı ki o gün kahverengi kanama başladı. Tamam dedim kimyasal herhalde. İki gün sonra tekrar test yaptık 193 çıktı. Beş gün sonraki yani dünkü testte de 332 çıkmış. Yani gıdım gıdım artıyor, ne bu anlayan var mı? Dış gebelik mi korkuyorum. Kahverengi kanama da devam ediyor bir haftadır. Koyu kahverengi. Eğer düşük yaptıysam hcg niye atıyor? Deliricem galiba.
Yarına randevu alabildim.DOKTORA GİTTİNİZ Mİ ?
Değerler çok yükselmeden fark edilirse iğneyle kurtulurum değil mi tüpüm falan zarar görmeden?Ben 2 defa dış gebelik geçirdim canım..ikisindede artışlar azdı..ilkinde kan veya leke hiç olmadı..ikincisinde sürekli lekelenmem oldu..inşallah seninki dış gebelik değildir zira çok tehlikeli bir şey..ilkinde tüpümü aldılar..diğeri iğne ile sonlandırıldı..mutlaka doktora görün ne olduğunu öğren..
Bende 2 defa dış gebelik yaşadım ikisin de de kan değerlerin az da olsa artmaya devam ediyordu... Neden Doktor randevusu beklediniz ki keşke acilden giriş yapsaydınız hemen yatış verirlerdi... Umarım geç kalmamışsınızdır. Çünkü ilkin de tüpüm zarar göründüğü için alınmak zorunda kalmıştı.Değerler çok yükselmeden fark edilirse iğneyle kurtulurum değil mi tüpüm falan zarar görmeden?
Canım tüpün durumuna bağlı..inşallah zarar görmeden müdahale edilir..Değerler çok yükselmeden fark edilirse iğneyle kurtulurum değil mi tüpüm falan zarar görmeden?
Ama dış gebelik teşhisi veya ağır bir kanama - ağrı yaşamadım ki nasıl acile yatacaktım ki. Kahverengi kanama var ama öyle fazla değil her gün bir pedin yarısı doluyor. Ağrım da yok, değerlerim de fazla yüksek olmadığı için panik yapmadım. Bu değerlerle tüp zarar görmüş olabilir mi dünkü değerim 332.Bende 2 defa dış gebelik yaşadım ikisin de de kan değerlerin az da olsa artmaya devam ediyordu... Neden Doktor randevusu beklediniz ki keşke acilden giriş yapsaydınız hemen yatış verirlerdi... Umarım geç kalmamışsınızdır. Çünkü ilkin de tüpüm zarar göründüğü için alınmak zorunda kalmıştı.
Aynı yerden maalesef.Kan testlerini aynı hastanede mi yaptırıyorsun? Farklı laboratuvarlarda farklı çıkıyor çünkü..
Ama dış gebelik teşhisi veya ağır bir kanama - ağrı yaşamadım ki nasıl acile yatacaktım ki. Kahverengi kanama var ama öyle fazla değil her gün bir pedin yarısı doluyor. Ağrım da yok, değerlerim de fazla yüksek olmadığı için panik yapmadım. Bu değerlerle tüp zarar görmüş olabilir mi dünkü değerim 332.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?