Ben ne yaşıyorum anlayan var mı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Arkadaşlar selam. Lanet doktordan bir türlü randevu alamadım şimdiye kadar yarın gidicem ama gerçekten bunaldım artık kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi ne yaşıyorum anlayan beri gelsin Lütfen kimyasal ya da dış gebelik yaşayan varsa yazsın tecrübelerini, psikoloji kalmadı bende.

Sat günü beta hcg 58 çıktı. Beş gün sonra 173 çıktı ki o gün kahverengi kanama başladı. Tamam dedim kimyasal herhalde. İki gün sonra tekrar test yaptık 193 çıktı. Beş gün sonraki yani dünkü testte de 332 çıkmış. Yani gıdım gıdım artıyor, ne bu anlayan var mı? Dış gebelik mi korkuyorum. Kahverengi kanama da devam ediyor bir haftadır. Koyu kahverengi. Eğer düşük yaptıysam hcg niye atıyor? Deliricem galiba.

Edit :Arkadaşlar 332 değerimden iki gün sonra doktora gittim değer 610 olmuş yani iki katına çıkmış ilk defa. Dış gebelik şüphesiyle baktı doktor alttan şimdilik dış gebelik gözükmüyor kese gibi bir şey var rahimde ama tam belli değil haftaya gel dedi. Sağlıklı bir gebelik olabilir mi bu şekilde? Yani değerlerin sonradan iki katına çıkması? Kahverengi lekelenmelerim devam ediyor doktor düşük riskin var dedi. Dış gebelik olup doktor anlamamış olabilir mi?

Son düzenleme:
DOKTORA GİTTİNİZ Mİ ?

Ben 2 defa dış gebelik geçirdim canım..ikisindede artışlar azdı..ilkinde kan veya leke hiç olmadı..ikincisinde sürekli lekelenmem oldu..inşallah seninki dış gebelik değildir zira çok tehlikeli bir şey..ilkinde tüpümü aldılar..diğeri iğne ile sonlandırıldı..mutlaka doktora görün ne olduğunu öğren..

Değerler çok yükselmeden fark edilirse iğneyle kurtulurum değil mi tüpüm falan zarar görmeden?

Değerler çok yükselmeden fark edilirse iğneyle kurtulurum değil mi tüpüm falan zarar görmeden?
Bende 2 defa dış gebelik yaşadım ikisin de de kan değerlerin az da olsa artmaya devam ediyordu... Neden Doktor randevusu beklediniz ki keşke acilden giriş yapsaydınız hemen yatış verirlerdi... Umarım geç kalmamışsınızdır. Çünkü ilkin de tüpüm zarar göründüğü için alınmak zorunda kalmıştı.

Ama dış gebelik teşhisi veya ağır bir kanama - ağrı yaşamadım ki nasıl acile yatacaktım ki. Kahverengi kanama var ama öyle fazla değil her gün bir pedin yarısı doluyor. Ağrım da yok, değerlerim de fazla yüksek olmadığı için panik yapmadım. Bu değerlerle tüp zarar görmüş olabilir mi dünkü değerim 332.

Kan testlerini aynı hastanede mi yaptırıyorsun? Farklı laboratuvarlarda farklı çıkıyor çünkü..

O zaman bilemeyeceğim. Ben adetim 3 gün geçince baktırdım 230du iki gün sonra aynı yerde 480di tamam normal dedik sevindik. Tam iki hafta sonra kalp atışı dinlemeye gittik başka bir hastaneye, 6 haftanın sonunda olması gerekiyordu bebeği göremedi kese çok küçük dedi bhcgye bakalım dedi 4100 çıktı şok oldum o gün lekelenmelerim başladı önce kahverengi sonra pembe, yani o sırada 20000 lerde olması gerekiyordu. O zaman anladım farklı hastanelerde farklı çıkıyor çünkü şu an 18. Haftadayız sağlıklı şükür, gerçi benim rahimle ilgili farklı sorunlarım çıktı ama bebekte sorun yok progestan kullandım hep

Ben her iki dış gebeliğim de de ağrım olmadı kahverengi kanama olduğu için hemen acile gittim ve 2. dış gebeliğim bu şekilde tedavi altına alındı hatta iyi ki gelmişşiniz tüpte zarar oluşmamış dedi doktorum... Umarım herhangi bir zarar söz konusu olmaz

Arkadaşlar 332 değerimden iki gün sonra doktora gittim değer 610 olmuş yani iki katına çıkmış ilk defa. Dış gebelik şüphesiyle baktı doktor alttan şimdilik dış gebelik gözükmüyor kese gibi bir şey var rahimde ama tam belli değil haftaya gel dedi. Sağlıklı bir gebelik olabilir mi bu şekilde? Yani değerlerin sonradan iki katına çıkması? Kahverengi lekelenmelerim devam ediyor doktor düşük riskin var dedi. Dış gebelik olup doktor anlamamış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…