Asilamaya bu ay baslayacaktin dogrumu hatirliyorum canim ?
evet canım buay inş. yaptırıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilamaya bu ay baslayacaktin dogrumu hatirliyorum canim ?
evet canım buay inş. yaptırıcam
Bende hep ne zaman anne olucam diye icim icimi yiyodu psikolejimi bozdum bi gun annemi kaybettim ertesi gun hamile oldugumu ogrendim su an bu bebegi istemiyorm icim yaniyo keske delirsem diye dua ediyorm ben annemi ozledim hic cocugum olmasaydi ama annem yanimda olsaydi
Bende hep ne zaman anne olucam diye icim icimi yiyodu psikolejimi bozdum bi gun annemi kaybettim ertesi gun hamile oldugumu ogrendim su an bu bebegi istemiyorm icim yaniyo keske delirsem diye dua ediyorm ben annemi ozledim hic cocugum olmasaydi ama annem yanimda olsaydi
Allahım sabret mek beklemek bazı anlarda ne kadar zor geliyor. Mübarek ramazan ayının yüzü hurmetine Rabbim den bol bol sabır diliyorum. Kendimi eksik birşeye yaramaz gibi hissediyorum...Psikolojim bozuldu iyice.. Rabbim bu olumsuz düşünceleri alsın içimden bol sabır versin...
Ben de varım 3 yıl oldu tık yok. Tüp bebek düşünüyoruz başka türlü olmayacak gibiişimden bile bu sebepten ayrıldım. Bir yıl deneyebildiğim kadar denerim diyorum rahat rahat.... Ahhh ne planlarım vardı işime devam ederken hamilelik yaşamak isterdim ama olmadı... İşten çıktım sırf rahat hareket edebileyim diye.... Yazmışssın ya bezen kendimi değersiz hissediyorum diye bana da oluyor sabahları özellikle uyanırken çoknegatif oluyorum bazen de umursamaz olmaya çalışıyorum. Ama işte iki ara bir dere hesabı. Eşimde çok istiyor bazen ona ağlıyorum saatlerce yazık o da çok üzülüyor. Olmazsa olmaz diyorum ama on dakikaya kalmıyor nolur diyorum beni bunla sınama.. En büyük korkum isebu durumun eşimle aramı bozması yani evliliğimin etkilenmesi
bunu çok derin yaşıyorum ben ve çok korkuyorum
işin kötü yanı paylaşacak kimsem yok. istemiyoruz diyorum.arkadaslarım yaşın otuz oldu dediğinde( iş arkadaşlarım) aman diyorum acelesi yok tek çocuk düşünüyorum
isterdim hep iki çocuğum olsun ama bilmiyorum ki ne olur ne biter. Eşimin aileside sıkıntı yaratıyor
![]()
Ben de varım 3 yıl oldu tık yok. Tüp bebek düşünüyoruz başka türlü olmayacak gibiişimden bile bu sebepten ayrıldım. Bir yıl deneyebildiğim kadar denerim diyorum rahat rahat.... Ahhh ne planlarım vardı işime devam ederken hamilelik yaşamak isterdim ama olmadı... İşten çıktım sırf rahat hareket edebileyim diye.... Yazmışssın ya bezen kendimi değersiz hissediyorum diye bana da oluyor sabahları özellikle uyanırken çoknegatif oluyorum bazen de umursamaz olmaya çalışıyorum. Ama işte iki ara bir dere hesabı. Eşimde çok istiyor bazen ona ağlıyorum saatlerce yazık o da çok üzülüyor. Olmazsa olmaz diyorum ama on dakikaya kalmıyor nolur diyorum beni bunla sınama.. En büyük korkum isebu durumun eşimle aramı bozması yani evliliğimin etkilenmesi
bunu çok derin yaşıyorum ben ve çok korkuyorum
işin kötü yanı paylaşacak kimsem yok. istemiyoruz diyorum.arkadaslarım yaşın otuz oldu dediğinde( iş arkadaşlarım) aman diyorum acelesi yok tek çocuk düşünüyorum
isterdim hep iki çocuğum olsun ama bilmiyorum ki ne olur ne biter. Eşimin aileside sıkıntı yaratıyor
![]()
aynı sorunları duyguları bende yaşıyorum..3 sendir evliyiz 2 senedir bebeğim olmuyo..ilk evlendiğim sene düşük yaptım farkında bile değildim.8 9 yaşından beri aynı mahaledeyim.maheldeki kadınların karnıma bakarak konuması beni yıkıyo bu yetmez gibi milletin bebeğine bakacağına kendir doğur büyüt demeleri aman allahım nasıl insan bunlar..kendi ailemde eşimin ailesi de ufaktan durumun farkındalar ama eşim istemiyo ve borcumuz var diye biliyolar..ve beni en uzen durum ise eltimin bebek denemelrine başlıcak olması..eltimle aram çok ii aynı apartmandayız..kötülük düşünmüyorum kin beslenmiyorum rabbim kimseyi evlatla sınamasın ama bnm eşim gider onun bebeğini sever öper koklarsa o zaman ben naparım düşünmesi bile korkunç..bide akrabaların su sözleri''eltin senden sonra evlendi hamile sen ne zaman yapcan borç bi şekilde ödenir yapın'' demeleri bile..allahım kimseyi ama kimseyi evlatla sınamasın..bu arada pko hastasıyım 2 aydır adet olmadım.ptesi sıfırdan başlıcam herşeye sar başa of :/
Ben 2 gun once dra gitim kendi drum yoktu..bana tarlusal verdi sabah 2 aksam 2 kulan 10 gun icinde adet olursun dedi..ee peki sonra klomen dedim.3 ay kulanmissin yeter daha kulanma dedu vucutnkendine gelsin dedi..zaten 3 aydir klomen kulanmiyorum adet olmadigim icin dedim.yok kulanma sen dedi..peki bundan sonra asamam ne olur sizce dedim yine bise demedi.. bi sonuca baglamadi.alahim bize bol bol sabir versin evlatla sinamasin..Arkadaşım öncelikle inşallah Allah sana da nasip eder diyeyim... Evet bizde de sürekli konuşuluyor özellikle eşimin Tarafı. Eşim telefon ile konuşurken ona sorduklarında çocuk durumunu önceden çıldırırdım, duymak bile istemezdim ve evde sorun olurdu. Şimdi daha sakinim sanki evet yine çok üzülüyorum ama ne yapayım diyorum veren Allah. Eltinin çocuğu olursa şayet amcası olarak eşinin sevmesi normal canım. Buna takılma . Bak benim eltiminde var, inan eşim ona çıldırıyor ve bende çok seviyorum. Benim eltiminde hemen olmuş çocuğu.. Onun için hayırlısı oymuş demek ki.. Biliyorum çok zor durumlar genel olarak .. Diyorum ya böyle teselli veriyorum ama üç yıldır deli gibi birşey oldum , anım anıma uymuyor , bunu sadece çeken bilir.. Ben inşallah bir kaç aya başlayacağım tüp bebeğe. Olmadı sen de denersin
Ben 2 gun once dra gitim kendi drum yoktu..bana tarlusal verdi sabah 2 aksam 2 kulan 10 gun icinde adet olursun dedi..ee peki sonra klomen dedim.3 ay kulanmissin yeter daha kulanma dedu vucutnkendine gelsin dedi..zaten 3 aydir klomen kulanmiyorum adet olmadigim icin dedim.yok kulanma sen dedi..peki bundan sonra asamam ne olur sizce dedim yine bise demedi.. bi sonuca baglamadi.alahim bize bol bol sabir versin evlatla sinamasin..
Eltim konusuna gelince uzak bi sehirde olsam tinlamam da altli ustlu oturuyoruz..esim surekli bebegi gormek isticek sevicek hediyler alcak..kiskanclik felan degil baska bise bu icim yanar benm..alahim yardimcimiz ol yarabim