Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim inşallah 10 gün sonra sonuca baktiginizda pozitifi görürsün ve saglikli bi hamileliğin saglikli bi bebisin olur inşallah .. Allahim emeklerini boşa cikarmasin inşallah.Arkadaslar bugün aşılama mı oldum. Allah ın izniyle sonuç ta güzel olur inşallah.
selam bende 9 günlük gecikmenin ardından kırmızıları dün gördüm.bugun gittim doktora prolaktinime baktılar bakalım öğleden sonra çıkacak sonuç ona göre mr çekilecekmiş. rabbim hayırlısın nasip etsin inşş.
Arkadaşlar bende dun saadet demirel arkadasimizin yaptirdigi göbek çektirme işlemini yaptırmaya karar verdim ve burada Suriyeli arkadaş var o biliyor yapmasini gittim adetin bitsin banyonu yap ilişkiye girmeden sabah AC karninaa gel dedi bende pazartesi ya da sŞali gidicem iste .. Gobek deligimden bakti kalp carpintisi gibi atmasi lazim ama atmiyormus benimde bunu alttan hossetmem gerekiyomus hicbisey hissetmedim. Umarim yaptirdiktan sonra benimde bebisim olur.. Doktora gittim gecen ay klomen ve ovitrelle kullandim bi yyumurtam oluşmuştu ama catlamayip kiste donusmustu kist kuculmus adetin bitene kadar tamamiyle gider dedi ve bu ay ara verelim dedi doktorum ama sanirim dayanamicam bu ay klomen kullanicam doğru mu yaparim ? Siz ne diyorsunuz...
Canim neyi duzelttigini inan bilmiyorum ama faydasini görenler çok olmuş.. Yaptiripta ilk yada ikinci aayında hamile kalan.. Etrafında yapan birileri varsa mutlaka yaptir derim çünkü bisey kaybetmeyiz.. Hem eskiden Tupbebek doktor ultrason mu varmis bu yöntemlerle hamile kalmis ecdadimiz..Banada bunu annem soyledi canim ama karsi ciktim sanirim doktorum gormedigi rahim egriligi icin yapiliyormus bendemi yaptirsam faydasi varmiymis canim:44:
Aminnn canim aminnn..Merhaba.
Bende yaklaşık 3 yıldır bu soruyu soruyorum kendime: "ben ne zaman anne olacağım?" Ama ne yazık ki o zamanı öğrenmek mümkün değil.Belki bu ay belki 1 sene,belki 5 sene sonra,belki de hiç..Bu belirsizlik insanı mahvediyor maalesef.Allahım bu yolculukta hepimize bolca sabır güç kuvvet versin,hepimizin yardımcısı olsun.En hayırlı en tez vakitte,tabiki hayırlısıysa,bizleri de mucizesiyle müjdelesin..
Canim seni öyle iyi anliyorum ki.. Benim de annenin benden sonra 18 yil çocuğu olmadi herkes neden dogurmuyosun dogursana bi tane daha ben olsam evi erkek çocukla doldururum diyolardive neyseki çok şükür allahima o lafi söylediktenbi sene sonra annem hamile kaldi basit bi tedaviyle ve pkoluydu ikiz erkek kkardeşim oldu o söyleyen kişide bi kkizi oldu ve bidaha doguramadi allah nasip etmedi.. Demek istediğim basina gelince herşeyin Allahtan geldiğini anlamistir... Sende üzme kendini allah bildiği gibi yapsin.. En çok kaderinin anneme benzeyeceginden korkardimMorelim çok bozuk 4 yıllık evliyim çocugum henüz yok buğün bi komşum sokagın ortasında rezil etti beni yanında bi bebek vardı bana sen ne zaman getiriceksin yeter artık , sonra sorun sende mi kocanda mı ? Ama birde konuşma tarzı var dalga geçercesine çok üzüldüm sanki benim elimde birde arkamdan kahkaha attı ben Rabbime havale ediyorum. İnş Rabbim kullarının arasında bizi böyle boynu bükük bırakmasın bizimde yüzümüzü güldürsün..
Dengesiiizzzz! Ona mı kalmış senin ne zaman çocuk doğuracağın.Doğunca gelip o mu bakacakmış senin çocuğuna,masraflarını o mu karşılayacakmış,gece kalkıp o mu doyuracakmış uyutacakmış! Ben anlamıyorum bu insanları iki kişinin özel hayatına karışmaya kimsenin hakkı yok.Belki istemiyorsun belki maddi durumun elvermiyor belki hazır değilsin..Kime ne! Sinir oluyorum bana da soruyorlar yok mu yok mu, tedavi oluyor musunuz diye.Yok arkadaş yok işte olsa zaten haberiniz olur değil mi ama! Yok deyince acıyan gözlerle bakarlar üzülme olur derler anca.Üzülme demekle olmuyor işte, üzmek istemiyorsan hiç açmayacaksın o konuyu o zaman.İşte bu da bizim sınavımız.Kendi derdimiz yetmiyormuş gibi bide elalemin saçma sapan laflarıyla üzülüyoruz.Rabbim hepimize bütün sorunlarla baş etmeyi nasip etsin.Böyle kendince akıl vermeye çalışan akıl fakiri insanlara da akıl ve denge versin de üstlerine vazife olmayan şeylere karışmasınlar inşallah.
Sende üzülme arkadaşım bu bizim elimizde değil ki.Bizim sınavımız da böyleymiş.Boynunu sakın bükme daha öyle dertler var ki bizimki hiç kalır..Çocuğumuz olmasa da halimize bin şükür olsun sağlımız yerinde eşlerimiz yanımızda.Ama yine de bu yaşadığımız üzüntülerin karşılığında Allah bizi de mükafatlandıracak elbet.Ben inanıyorum Rabbimin izniyle bizler de bir gün hayırlısıyla annelik duygusunu tadacağız inşallah.
Cnm cok şükür iyi çıktı haziran da aşılama inş artık bekliyoruz bakalımCanim inşallah 10 gün sonra sonuca baktiginizda pozitifi görürsün ve saglikli bi hamileliğin saglikli bi bebisin olur inşallah .. Allahim emeklerini boşa cikarmasin inşallah.
İnşallah.. Canim sonucun ne oldu umarim iyi cikmistir...
Cnm cok şükür iyi çıktı haziran da aşılama inş artık bekliyoruz bakalım
inş cnm allahım hayırlısını nasip etsin hepimize ben keçiboynuzunu yapmıştım ama çörekotu ve tarçını denerim cnm sağol suan çakşır otunu deniyorum eşimle beraber burdan bi arkadaş tavsiye etmişti int araştırdım cok iyiymiş onuda dene derim cnm benim allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. En kısa sürede bebeklerimize kavusalim :)Çok şükür canim çok şükürcçok sevindim![]()
haziranda gelsin bebisss sevinelim birazzzzz... Hep bekle hep bekle olmuyor.. İnşallah canim hamis kalırsinda bizlere umut olursun..
Canim bence simdiden hem kendine hem eşine kur hazirla ben basladim corekotuna el.. Eşine keciboynuzu pekmezi al yada keciboynuzu al kaynat suyunu icir. Kendine de bal tarcin çörekotu karistir da ye ikinize de güzel hazirlik olmus olur. Dun saracoglundan keciboynuzunu duydum ilk seninle paylasayim .. Bende baslicam inşallah. Spermiyogram testinde yumurtayi rahatçadelip ddöllenen kisim bazen yeterli olmuyor ve buna bakilmiyor diyor. Keciboynuzu kolay dollenmesini sagliyor yani..
Bende bugün gobegimi çektirmeye gittim 3 gün devam edicem bakalim hayirlisi artik..
inş cnm allahım hayırlısını nasip etsin hepimize ben keçiboynuzunu yapmıştım ama çörekotu ve tarçını denerim cnm sağol suan çakşır otunu deniyorum eşimle beraber burdan bi arkadaş tavsiye etmişti int araştırdım cok iyiymiş onuda dene derim cnm benim allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. En kısa sürede bebeklerimize kavusalim :)
Arkadaslar bugün aşılama mı oldum. Allah ın izniyle sonuç ta güzel olur inşallah.
İNŞALLAH haYIRLISI olur canım benm. rabbm nasip ederdi daha fazla beklemeden alırsın sonucu.zor bir işlem miydi
yok hiç zor falan değil çok basit ve acısız bir işlem korkulacak bir şey değil beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun...
bence tutucak canım hissediyorum :)
ayy canım çok teşekkür ederim ne güzel moral veriyorsun Allah razı olsun... tez vakitte hepimiz tadalım evlat sevgisini inşallah...
ayy canım çok teşekkür ederim ne güzel moral veriyorsun Allah razı olsun... tez vakitte hepimiz tadalım evlat sevgisini inşallah...
Canim nasilsin ? Asilama sonucunu merak ettim umarim olumlu sonuçlar aldin ve bizlere umut olursun inşallah...