Merhaba kizlar. Bir kac ay once konu acmistim. Benim 2 senelik iliskim bitti 3 ay once. Hic saglikli bir iliski degildi ayri ulkelerdeydik. Ustelik bu kisi daha once evlenip bosanmis biri , bir cocugu var. Bunu benden aylar boyunca gizledi soylediginde de artik cok baglanmistim ayrilamadim 2 sene boyle gecti. Birbirimizden uzakta olunca bu ask sevgi vs degil saplanti haline geliyor insanin psikolojisi bozuluyor. Daha 19 yasindayim nelerle ugrasiyorum. Ama o cok farkliydi benim icin birbirimizi cok seviyorduk herseyimdi.. Sonra Turkiye'ye gittim yaz tatilinde. Kotu seyler oldu ayrildik. Ben birinden hoslanmaya basladim sevgili olduk. O da baskasiyla sevgili oldu. Yaptigim yanlisin farkindayim ama o zaman mantikli hareket edemiyordum. Sonraki kisi benden ayrildi tam Turkiye'den gidecegim gun. Aci cektim gunlerce. O bosanmis olan da ayrildi sevgilisinden. Surekli bana mesaj atiyor beni aldattin beni baskasi icin terkettin mahvettin beni falan diyor. Bende hergun agliyorum icim cok aciyor. Pisman oluyorum bazen keske ayrilmasaydim 2 gunluk insan icin sevdigimden vazgectim degdi mi diyorum kendime kiziyorum bazen ayrilmamiz daha iyi oldu diyorum kafam karmakarisik. Son zamanlarda iyi gibiydim ama kac gundur hic iyi degilim geceleri aglamaktan uyuyamiyorum kizlar ben nasil toparliycam kendimi ders calismam gerek calisamiyorum bazen onun iki cift guzel sozune o kadar ihtiyac duyuyorum ki ama konusunca birbirimize hakaret etmekten baska bisey yapmiyoruz ikimizde nefret doluyuz hep beni aldattin diyor. Cok gucsuz hissediyorum kendimi ne yapicam bilmiyorum kopamiyorum ondan toparlayamiyorum kendimi..