- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
guvenmek istiyorum benAynı sorunu bende yaşamıştım karşına guvenenşleceğin biri henüz çıkmamış demek ki gerçekten güveneceğim kişi çıktığında ilişkiye başlayacaksın
O aslında birazda karşındakine bağlı ben çapkınım diyorsa sana acık açıl nasıl güvenebilirsiniz kiguvenmek istiyorum ben
engellemis instagramdan ama ben daha oncesinde bi kadina begenilerini gorunce ona bir de kizmistm benimle ilgilenirken kizin gonderilerini begenmesini kiza asilmak olarak yorumlamistim
yanlis anlasildimoyle degil whatsaptan silmis engelleme instagramdan.istesigin zaman arayabilirsin diyor da silmis o kendisi arayip rahatsiz etmesin diyeBu nasil adam yahuu bence buna guvenme de zaten. Ararsin rahatsiz edersin beni ne demek asfafaddggg. Deli mi ne manyak
bilemedimBu adam sizden gerçekten hoşlanıyor olsa ve sizinle görüşmek istese, instagram dan falan engellemez. Sizin onun paylaştığı fotoğrafları görmenizi, beğenmenizi, yorum yapmanızı falan ister bence. Her ilişkide öncelikle olması gereken özelliklerden biri güvendir. Sizin ona güvenmenizi sağlamak için uğraşır. "Nerede ne yaptığımı bilsin ki, aklında soru işareti kalmasın" diye düşünür
yaw dengesizlikleeini de anlatmadim aslinda.yazdiklarimi yanlis mi anladiniz ki..adam beni whatsaptan degil onstagramdan engellemis.yanlis anlamiym diye.whatsaptan da bana kendi yazip da rahatsiz eder diye engellemis mis..iste yazarkwn bana da sacma gelmis olabilir.Çok değişik bir adam, dengesiz bile eğreti duruyor üstünde!
Bende buraya takıldım.Neden? Yaptıklarında ne varda, siz böyle düşünüyorsunuz?beni whatsaptan instagramdan engellwmis mesela yaptiklarini gormeyeyim diye bence
ya ayni yerde calisiyoruz ben sorun ederim diger hatunlarla iletisiminiBende buraya takıldım.Neden? Yaptıklarında ne varda, siz böyle düşünüyorsunuz?
Madem 'aşka bırakmak' istiyorsunuz, bırakın o zaman
Ne olucaksa olsun.Neden korkuyorsunuz ki?
Yaşayın gitsin o zaman
Herşeyi bir kenara birakalım.Siz bu adamdan gerçekten hoşlandınız mı?Ya da nesi çekti sizi?ya ayni yerde calisiyoruz ben sorun ederim diger hatunlarla iletisimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?