Ben neden böyle aptalim yaaa

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.

Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?

hayatında başkası var onunla görüşemediğinde size yazıyor ya da sizin ilginiz hoşuna gidiyor canı ilgi istediğinde sizinle görüşüyor. telefon numarasını falan silin aramamak için çözüm olur belki. aramayın ama yaa neden kendinize bunu. yapasınız ki

Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.

Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
Estağfurullah

Yakında bir avmnin kapısında birşeyler atıştırın.
(Covid var içeri girin demeyeceğim)
Beylere bakıp bu beyefendiden daha yakışıklı kaç bey var saymaya başlayın. Yanındaki hanımları rahatsız etmiyoruz tabi ki, gözünüzün ucuyla yarım saniye. 😅

Sonra engelleyin.

Boyle biriyle vakit geçmez ki hEm ne iş kolikler var her halükarda yazan arayan vs ayrıca bir ilgili bir ilgisiz biri yorucu olur.

Konunun adamla ilgisi yok sizinle var ( yazmamak icin kendimi zor tutuyorum) diyorsunuz. Butun iliskilerde boyleyseniz kendinizi duzeltmediginiz sürece mutsuz olmaya devam edeceksiniz.. biraz salın iş'te olan adama mesaj atmayin.mesaisi bittiginde eger o size geri dönüş yapmazsa ozaman bu adamdan olmaz diyip yolunuza bakarsınız 🙆

Yakında bir avmnin kapısında birşeyler atıştırın.
(Covid var içeri girin demeyeceğim)
Beylere bakıp bu beyefendiden daha yakışıklı kaç bey var saymaya başlayın. Yanındaki hanımları rahatsız etmiyoruz tabi ki, gözünüzün ucuyla yarım saniye. 😅

Sonra engelleyin.
Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten

Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten
Arada 11 yaş varmış. Birde şöyle mıymıntı erkekleri lütfen bırakın ya onlardan köyde kasaba da olmuyor. Şu an yaptığınız davranışlar onun egosunu tatmin edecek. >Ne idüğü belirsiz kendine güveni olmayan adamlar kırkına gelse aynı değişmiyor. Sizinle cidden ciddi bir ilişki düşünce emin olun adım atardı. Sizin birşey yapmanıza gerek kalmaz tereddütleriniz olmazdı. 26 yıllık deneyimle söylüyorum böyle olan adamdan arkanıza bakmadan kaçınnnn. Çünkü değişmeyecek

bence evli😒 benim bi sevgilim vardi aynen boyle ayyy ogrendimki evli dunya basima yikilmisti.

Arada 11 yaş varmış. Birde şöyle mıymıntı erkekleri lütfen bırakın ya onlardan köyde kasaba da olmuyor. Şu an yaptığınız davranışlar onun egosunu tatmin edecek. >Ne idüğü belirsiz kendine güveni olmayan adamlar kırkına gelse aynı değişmiyor. Sizinle cidden ciddi bir ilişki düşünce emin olun adım atardı. Sizin birşey yapmanıza gerek kalmaz tereddütleriniz olmazdı. 26 yıllık deneyimle söylüyorum böyle olan adamdan arkanıza bakmadan kaçınnnn. Çünkü değişmeyecek
9 yas canim. Ama yinede söyledigin herseyde haklisin. Bir insani hep görmek zorunda olupda unutmak cok zormus. Bu durumu ilk defa yasiyorum

Aptal ve iradesiz değilsin karşındaki manipülatif biri. Haklıyken bile insana kendini suçlu hissettiren tiplerden. Bir soğuk bir sıcak olduğu için seni kendine bağlamış durumda sen avcı pozisyonunda olduğun için avlamaya çalışıyorsun hepsi bu. Ama lütfen bu adamın manipülasyonuna gelme. Seven adam böyle olmaz. Kendine değer ver ve o adamdan uzaklaş.

Back
X