• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden böyle aptalim yaaa

Aptal ve iradesiz değilsin karşındaki manipülatif biri. Haklıyken bile insana kendini suçlu hissettiren tiplerden. Bir soğuk bir sıcak olduğu için seni kendine bağlamış durumda sen avcı pozisyonunda olduğun için avlamaya çalışıyorsun hepsi bu. Ama lütfen bu adamın manipülasyonuna gelme. Seven adam böyle olmaz. Kendine değer ver ve o adamdan uzaklaş.
Haklisiniz. Maalesef bu iki aylik bir olay degil benim acimdan. Ondan önce ona karsi Platonik birseyler besliyordum. Bu isi dahada zorlastiriyor. Ne yapip ne edip kalbimi bastirmam lazim.

Diger konulari bilmiyorum sadece buna gore yorum yapicam.
Ben adamda bir sorun görmedim
Iliskilerin inisleri cikislari olur. Gecen hafta ruya gibi günler gecirdik bu hafta birbirimizi aksam yemeginden aksam yemegine görüyoruz, ikimiz de yorgunuz yiyip sızıyoruz gibi bisey...

44 yasinda adam, musterisi gelmis yani o an mesgul. Tam olarak ne bekliyordunuz? Lisede olsak ok okulu assin gelsin. Ama bu adam ne yapmaliydi sizce, sevgilim bekliyor sizinle ugrasamam diyip size mi gelseydi?

Iliskilerin inisleri cikislari olur. Gecen hafta ruya gibi günler gecirdik bu hafta birbirimizi aksam yemeginden aksam yemegine görüyoruz, ikimiz de yorgunuz yiyip sızıyoruz gibi bisey...

44 yasinda adam, musterisi gelmis yani o an mesgul. Tam olarak ne bekliyordunuz? Lisede olsak ok okulu assin gelsin. Ama bu adam ne yapmaliydi sizce, sevgilim bekliyor sizinle ugrasamam diyip size mi gelseydi?

Ne bileyim iki gündür sesi cikmamisti, o sabah mesajimi cevaplamamisti. Arayinca birazdan ariyacagim deyip aramadi, cagirinca gelirim dedi sonra oda olmayinca benim devreler yandi.

Bende bilmiyorum ne dogru ne gercek. Simdi aramadiysam elbet sonra arardim diyor oda. Benmi ergenlik yapiyorum adamin tek derdi is gücmü acaba

farz edelim ki adam evli, yine de sevmeye peşinde koşmaya devam mı edeceksiniz? siz farz ettiniz ama olmuyorsa kesin evli bu adam deyip bir de küfür edin (tabi kendi kendinize :) ) kendinizi de bu düşünceye alıştırın. evli bu adam diye tekrar tekrar söyleyin, beyninizi ikna edene kadar devam edin. adamla birlikteyken zaten mutsuzsunuz, o olmadığında bundan daha mutsuz olmazsınız., ne yaşarsanız hepsi geçer. kendinize saygınızı kaybetmeyin lütfen

Ama sizin bahsettiginiz bence evlilik veya düzenli bir iliski. Biz daha en basindayiz, az veya cok ama ilginin alakanin böyle gidip gelmesi tuhaf geliyor. Baslarda erkekler özellikle heyecanli olurlar az biraz kadinin pesinden kosarlar normalde. Bir sekilde kadina deger verdigini gösterir. Bu 1 Hafta pesimden kosuyor hadi in 5 dakika göreyim seni filan birdaha ki hafta tinnn

Ayhh :KK70: allah canınızı almasın ya alalsşsslsl

Ama diyebilecegim sey su, erkekler itilmekten kakılmaktan cok hoslanırlar bayılırlar. Avcı ruhlular bunlar av olmanız gerek. O yüzden dayanın ve agır olun derim.
Iste zurna nin zirt dedigi yere geldik. Benim Hatam burda. Adama bukadar ayilip bayiliyorsun madem, en azindan belli etme dimi? Adama pesimden kosacak firsat birakmiyorumki

Iste zurna nin zirt dedigi yere geldik. Benim Hatam burda. Adama bukadar ayilip bayiliyorsun madem, en azindan belli etme dimi? Adama pesimden kosacak firsat birakmiyorumki
Dayanabilirseniz dayanmaya özen gösterin dediğim gibi iteceksiniz bunları ittikce avlamaya calısacaklar sizi. Erkekler böyledir ne kadar burnunda dibinde bitseniz o zaman sizi iterler kendilerinden. Ve erkekleri besleyen seylerden biri de gizem ve meraktır. Gizemli olun, sağda solda görünmeyin fazla. Herseyinizi anlatmayın erkek ne kadar merak ederse pesinizde kosması o kadar olur. İliskilerde bile gizem en azından olmalı.

Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.

Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
Saplantı bu. Tedavi olun.

Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten
Olmuyorsa zorlamayın bence.
Hicbir aşk sonsuza kadar sürmüyor yani,hepimiz en az 1 kez yaşamışızdır severek ayrılma durumunu ama zamanla unutuluyor. Geride kalıyor.
Adamın fıtrati buysa,siz bu durumdan rahatsızsanız,onun açısından normalse(ki ona göre normal tavrı)düzelecek ,değişecek birşey yok ki. Bugun barişsanız biraz zaman sonra yine aynı sebeplerle ayrılacaksınız.

Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten

O zaman instagram hesabı var mı bir dolaşın biraz detektiflik yapın, size bir telefon açmazken steakhouselarda selfie yaptığını konserlere gittiğini görünce o etekler söner merak etmeyin.

Böyle uzakta olanlar ıssız adam zannedilebiliyor. Aslında karşısındakine değil de çok zengin hayal gücündeki kahramana aşık oluyor. Biraz daha araştırın. 😉

İlla aldatması şart değil, adamın basitçe ilgisi olmayabilir, bir sobanın karşısında yavru kedi gibi büzülüp gelsin diye mi bekleyeceksiniz?

O zaman instagram hesabı var mı bir dolaşın biraz detektiflik yapın, size bir telefon açmazken steakhouselarda selfie yaptığını konserlere gittiğini görünce o etekler söner merak etmeyin.

Böyle uzakta olanlar ıssız adam zannedilebiliyor. Aslında karşısındakine değil de çok zengin hayal gücündeki kahramana aşık oluyor. Biraz daha araştırın. 😉

İlla aldatması şart değil, adamın basitçe ilgisi olmayabilir, bir sobanın karşısında yavru kedi gibi büzülüp gelsin diye mi bekleyeceksiniz?

Instagram hesabida sadece isiyle ilgili bütün gün ugrastiklarida hep isi harbiden.

Yani ne Steakhaus gittigi var nede Konser. Öyle bir sosyal hayati yok. Hatta birdefa bana yarim gün ayirmisti sok olmustum espirisini bile yaptik saatlerdir calismiyorsun elin ayagin titremiyormu diye. Sabah yedide geliyor bazen aksam sekize dokuza ona kadar ugrasiyor harbiden.

Son düzenleme:
Ya çok afedersiniz de "dönek" ne kadar kaba bir laf ya.
"Kırıldım, gücendim vb" gibi bir hanımefendiye yakışan şekilde konuşsaydiniz keşke.
Adam çok değer veriyor gibi gözükmese de dönek çok fena 44 yaşında birine. Yani bu adam bu konuşma şeklini kabul edecek mi?
E hadi dediniz bunu...daha ne mesaj atmasi yok artık.

Ya çok afedersiniz de "dönek" ne kadar kaba bir laf ya.
"Kırıldım, gücendim vb" gibi bir hanımefendiye yakışan şekilde konuşsaydiniz keşke.
Adam çok değer veriyor gibi gözükmese de dönek çok fena 44 yaşında birine. Yani bu adam bu konuşma şeklini kabul edecek mi?
E hadi dediniz bunu...daha ne mesaj atmasi yok artık.
Evet yaa cok kaba oldu Dolunayin etkisi regl hormonlari biraraya geldi ejderhaya dönüstüm resmen oda nasibini aldi maalesef. Bugün Mesaj attim ona özür diledim ve bidaha benimle konusmak istemezsen anlayisla karsilarim dedim ve aradi... kizman cok yersizdi müsteriye gitmi deseydim filan dedi. Baristikmi dedim küsmemistimki zaten dedi. Dag daga küsmüs, dagin haberi yokmus yani.

Bundan sonra üstüne düsmiyecegim ama. Birini ilgiye bogan bir karaktere sahip degil onu anladik ama buna ragmen pesimden gelecekse gelir. Gelmezse de artik yapacak birsey yok.

Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.

Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
Aşk değil o alışkanlık, aşk olsaydı duramazdınız 😂 şaka bi tarafa neresinden tutarsam elimde kalıyor diyorsunuz. Ömür boyu mutsuz olmaktansa bir iki ay acınızı çekip unutursunuz. Sonrada iyi ki dersiniz.

Back
X